Şimdi Ara

Sharingmatrix e gecişim başladı....... (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
3
Favori
132.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w*rez'ci gencleri atıp yola devam kardeşim
  • Oron benimde tırt oldu kazanç ekranı gitmiş sadece FTP butonu aktif duruyor.
  • benim onaylandi bugunde 4 satış gelmiş aynen devam.
  • Herkese geçmiş olsun...

Eylül ayından beri bırakmıştım upload işlerini. Arasıra para çekiyordum artık o da yok

Filesonic'deki tüm dosyaları sildim. Bari hesabı banlamasınlar Lifetime Premium var belki ileride işe yarar.
    Fileserve içinde kalan para+6 aylık pre ile gitti.
    Oron içerde kalan para + premium gitti
    Netload hala sağlam 50 dolar vardı. Ne olur ne olmaz diye çektim hemen ama gönderirler mi bilmem.
  • Şu saatlerde önceden millet gelen paranın ss'ni koyardı, artık para veren doğru düzgün yer bile kalmadı. Neyse Allahtan lifetime falan yapmamışım filesonic hesabımı zamanında.
  • arkadaslar uploaded.to'ya paypal maili nerden ekleniyor bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

arkadaslar uploaded.to'ya paypal maili nerden ekleniyor bulamadım

paypal mailini ödeme limitine (20 Euro) ulaştıgında payout yaparken yazıyorsun

diger siteler gibi önceden kaydetme yok yani

100 Euro altı çekimlerde %20 kesinti yapar uploaded.to
  • niye kapanmadı bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

niye kapanmadı bu da.

Kapanmasa ne yazar free hızı 50 kb ve abd ip'leri yasaklı olduğu için bazı sitelerde yasaklandı.Ortalıkta kazanç sağlayabileceğimiz depositfiles,turbobit,uploaded.to,netload gibi alternatifler kaldı Şu anda en kalitesi r-a-p-i-d premium olmadan bile hız 500 kb civarı açıkçası fileserve,filesonic premium varken bile bazen o hızı göremiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 25 Ocak 2012; 19:33:30 >
  • streamin dostum benim oron ödemeyi aktif hale getirmedi hala acaba mail atsam mı ?
  • dostum hesabin acildi miki oron'da ..eger acilmis su an istatistik..vb gorebiliyorsan bir mesaj at tabi..Sonucta 7 gün diye tutturacaklardir eminim ama bir haberleri olsun beklediginden.
  • quote:

dostum hesabin acildi miki oron'da ..eger acilmis su an istatistik..vb gorebiliyorsan bir mesaj at tabi..Sonucta 7 gün diye tutturacaklardir eminim ama bir haberleri olsun beklediginden.

dostum benim hesap hiç kapanmadı yani sadece ödeme ekranı kapalı onun dışında dosyalar sayılıyor hangi dosya kaç tane inmiş yanında yazıyor

ama detaylı istatistik gözükmüyor..birde hesap free hani hesapları arastırmalarında free'leri sona bırakmış olabilirler diye dusunuyorum..
  • şer...sizlere 1000'in üzerinde pre sattım sitem tamamen filesonic doldu o kadar emek verdik yani sonra hesabı kapatmışlar.hani herkes kendi yüklediği dosyayı indirecekti..off deli olmak içten değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexician

şer...sizlere 1000'in üzerinde pre sattım sitem tamamen filesonic doldu o kadar emek verdik yani sonra hesabı kapatmışlar.hani herkes kendi yüklediği dosyayı indirecekti..off deli olmak içten değil.

Geçmiş olsun dostum sizlerin bizlere göre kaybı daha büyük..umarım telafisi mumkun olan bir site çıkarda hepimiz kaldığımız yerden devam ederiz
  • bakiye 12 bin dolar -22 tb -18 ay ..

--finito ---
  • lö heyvan wupload umuda ucurdu gecen gece hish den bi emailde aldım " WTF are you think of you ??? Smarter than me . Ha Ha ha, I got you here to and say bye to your account" ....

böylece resmi olarakda hish=willy oldugu ispatlandı. 70 tb dosya uctu ....
  • quote:

bakiye 12 bin dolar -22 tb -18 ay ..

--finito ---

Dostum bu ne demek anlamadım ? oron senindemi hesabı kitledi ?
  • yok canım oron'da kim 10 tb üstünü görmüş :D

sonic'den bahsediyorum ..Hesabi kapatmış hishcan.
  • quote:

yok canım oron'da kim 10 tb üstünü görmüş :D

sonic'den bahsediyorum ..Hesabi kapatmış hishcan.

Anladım dostum bu arada bana net birşey sölermisin mail atayımmı ben oron'a..hala ödeme aktif değil
  • saglam geliri olup iceriginde warez olmayan hesaplari acip ,deger bulmadiklarini kapatiyorlar dostum..Buna gore 1-2 hafta icinde hesabin netlesir.Bu süre icinde yeni paylasim yada upload yapmamani oneriyorum.

Bu arada gecmis odemenle ilgili bir sorunun var herhalde ben kacirdim mesajini , tabi bunun icin de mesaj at ama hesabini kapatacaklarsa zaten parani yollamazlar gibime geliyor ..En son ödemeyi pztesi yaptılar ki o ödemeyi ben de aldım .Bence hesap onay islemiyle sana para ödememeleri arasında bir bağ var dostum, biraz süre ver istersen
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.