Bildirim
Sharkoon SHP650 V2 650W Açılırken Ve kapanırken garip sesler..
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o güç kaynağını çok tavsiye ettiler. 350tl idi. almadım. aynı paraya 2018de yenilenmiş versiyon gri renkli corsair vs450 aldım. rx570 ile sorunsuz kullanıyorum. 200watt daha fazla ama vs450 ile aynı paraya verilmesinden kıllanmıştım. -
tavsiye edildi, baya kullanan da var ama hiç sorun yaşayan görmedim.
aslında sesten pek rahatsız olmuyorum ama bu bir soruna delalet eder mi diye kuşkulandım -
Burak KısalaryoutubeSharkoon Wpm Gold Zero 550 watt coil whine sorunuhttps://www.youtube.com/watch?v=hZVo28um8Y0&feature=youtu.be
Bu güç kaynağını aldığım sırada shp 650'yi 249 liraya sıfır alabiliyordum almadım gittim daha kaliteli olsun diye bunu aldım ama o da öten ürün denk geldi bu sharkoon böyle.
Sezer Balta daha çook bu marka Alman malı o yüzden alınır demeye devam etsin.
-
hocam seninki hepten feryat figan ediyor.. bu şekilde kullanmaya devam mı ediyosun?
bende böyle değil çok şükür. sadece açılışta ve kapanışta tiz bi ses çıkarıyo -
Neyse ki her zaman ses çıkarmıyor da çekiliyor hocam. -
güvenlik problemi yaratmasin da ses benim de umurumda değil..
bulamadık psunun halinden anlayan birini forumda:/ -
Benim sorunu iade sebebi görmüyor servis sizinkini de umursayacaklarını sanmıyorum. -
psumum acı çekmesini izliycem o halde yspfak bi şey yok. servisle hen de uğraşmak istemiyorum zaten bu zamanda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X