Şimdi Ara

Sharp LC40LE830E 102 Ekran 3D LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün MM de bu ürünü inceledim,hoşuma gitti almakta karar veremedim,sizce almalımıyım yoksa bu fiyata daha iyi ürünler varmıdır,görevlinin anlattığı kadarıyla şahane bir ürüne benziyor ama bu fiyata gidip bunu alıpta sonra pişman olmak istemem,yardım ederseniz sevinirim.

• Selamlar,

3 gün oldu alalı oldukça iyi. Fazla arştırmadım kafam karışıyor :). Toshiba Led var 46 inç ondan daha iyi.
  • bende de var.bana göre görüntü mükemmel.digital yayına geçersem de,mükemmel ötesi olucak.kesinlikle gözleri yormuyor.yeni eve salona 46" ini almak istiyorum.birde şuna şaşırıyorum:forumda diğer markalar sürekli tartışılıyor.ama sharptan bahsedilmiyor.fiyatıda makul üstelik.
  • fiyat makul derken 40 le 830 e 2800 tl civarı sanırsam ama kore mallarıyla kıyaslanmaz bence sharp babadır.servis sorunu varmı bilmiyorum.pazarlama stratejileri yanlış sharp sony toshıba dururken bence başka markaya bakılmaz. cunku ohatayı ben yaptım. evde 40 w serisi sony lcd varken 50 pz570 lg plazma aldım her harekette takılma var odadaki sonyde o takılmalar olmuyor.
  • Su an darty nin sitesinde 2499 lira dio fakat stokta yok gercekten sharp da servis problemi ciddi boyutda mi yoksa alin servislik bi sikinti olmaz mi dersiniz karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicfener1907

Su an darty nin sitesinde 2499 lira dio fakat stokta yok gercekten sharp da servis problemi ciddi boyutda mi yoksa alin servislik bi sikinti olmaz mi dersiniz karar veremedim

aynı şeyi tv yi kurmaya gelen servise söyledim.kesinlikle serviste sıkıntı olmadığını söyledi.ayrıca,gelen servis çok bilgili ve kibardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakirkolsuz

fiyat makul derken 40 le 830 e 2800 tl civarı sanırsam ama kore mallarıyla kıyaslanmaz bence sharp babadır.servis sorunu varmı bilmiyorum.pazarlama stratejileri yanlış sharp sony toshıba dururken bence başka markaya bakılmaz. cunku ohatayı ben yaptım. evde 40 w serisi sony lcd varken 50 pz570 lg plazma aldım her harekette takılma var odadaki sonyde o takılmalar olmuyor.

diğer tv lerin fiyatı sonradan böyle düştü.diğerlerinin fiyatı düşmeden,sharp yine bu fiyatlardaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhas

quote:

Orijinalden alıntı: nicfener1907

Su an darty nin sitesinde 2499 lira dio fakat stokta yok gercekten sharp da servis problemi ciddi boyutda mi yoksa alin servislik bi sikinti olmaz mi dersiniz karar veremedim

aynı şeyi tv yi kurmaya gelen servise söyledim.kesinlikle serviste sıkıntı olmadığını söyledi.ayrıca,gelen servis çok bilgili ve kibardı.

Bu gelen servis peki enkay group dan miydi
  • Flashlı siteleri açmada bir problem var mı? youtube da sharp videoalrının birinin altında flashlı sitelerei açmıyor tarzı bir yorum var.. flash yoksa smarttv ozellıgı işe yaramaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakirkolsuz

fiyat makul derken 40 le 830 e 2800 tl civarı sanırsam ama kore mallarıyla kıyaslanmaz bence sharp babadır.servis sorunu varmı bilmiyorum.pazarlama stratejileri yanlış sharp sony toshıba dururken bence başka markaya bakılmaz. cunku ohatayı ben yaptım. evde 40 w serisi sony lcd varken 50 pz570 lg plazma aldım her harekette takılma var odadaki sonyde o takılmalar olmuyor.

Merhaba,

Sharp LC -40 LE 830 e = Bu 3 d led tv model Media Markta 16 şubat 2013 te fiyatı 2499-TL idi, son ürün yani teşhirdi. Bu TV nin dikkatimi çekme sebebi , orda tüm tv lerin ekranı parlıyordu. Bu tv de ekran parlamıyordu. Tv yi koyacağım yer oda da köşe ve tam pencerenin karşısı. Pencere doğuya bakıyor. Tüm gün güneş içerde. Plazma aldık, gündüzleri ekranı parlıyor ama akşamları harika bir görüntüsü var plazmanın. Bu plazmayı diğer odaya asıp, yerine bu Sharp LC- 40 LE 830 E ' den almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.