Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Turkiyede alınası Sharp led hangisidir,fiyat 4000-5000 arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da aslında aman aman alınası bir SHARP panel yoktur,dersem daha doğru bir tesbit olur bir Sharp uzmanı olarak

Bu heriflerin Avrupa için zaten,ne özel ne de genel bir çalışması yoktur! sadece kafa karıştıran bol bol Serileri vardır,bunlar için de
    adam gibi bir tek işleyen forum veya kullanıcılar da pek bulunmaz hatta bazı serileri için hiç bulunmaz! bilmece gibi panel çıkarıyorlar
    Avrupaya!

6/7/8 Serileri vardır bir de bunların alt/üst serileri vardır!

Sizlerin bunları anlamanız için,sadece satış fiyatlarına bakmanız yeterlidir biraz düşünerek tabiki;çünkü kimisi salt rakamına aldanıyor
    veya buna göre değerlendiriyor!

Avrupa için bu güne kadar bir kaç süper panel de çıkmadı değil tabiki!

1-Efsane ve halen de bu teknikte dünyanın en iyi paneli olan "XS1" Araba,Daire parasına satılan;daha doğrusu satılamayan panel
    2009 Model olup,Sharp-ELITE den bile biraz daha dünyadaki tek paneldir,ben şahsen TR de bunlardan 7 tane sattırmıştım geçmişte(52 ve 65 olarak)

Not;

A-Bu panel dünyadaki ilk "RGB-FULL-LED" paneldir ve bir SHARP tekniğidir (benzerini Sony nin efsane X45x de görüyoruz ki bu da bu güne kadarki
    çıkmış olan en iyi Sony paneldir halen bu iki panelin(XS1 ile X45x)üstünde,kalitede bir panel yoktur!

RGB-Full-LED,Sharp buluşudur ayrıca!

B-"Local-dimming" ise yine bir Sharp buluşudur!! herifler bu sistemi daha önce CCFL de bile kullanmışlardı!

2-92x Serisi;çok çok az geldi ama bu da süper bir paneldi(XS1 den iyi değildir!) fiyat yine absürt!

3-ve ilk Sharp Avrupa efsanesi 2007 Model "HD1" bu da süper bir paneldi

Bundan sonra hiç bir zaman Sharp-Avrupa dan böyle paneller çıkmadı,ayrıca herifler son 3 senedir işleri Avrupa için iyice serdiler!

++
    Bizde satılan panellerin bazıları/çoğu da eski modeldir ancak eski olup da süper panel olsa yine alınır demektir
    Ancak durum böyle değildir maalesef! zaten öyle olmuş olsaydı ilk ben alır,sonra başlık açar sonra da paneli uçururdum şayet nokta atışı
    bir panel olsaydı!

++

Servis konusunda genelde hiç sorun çıkmıyor! hele hele Samy ve LGE ve Phil ile mukayese edersek!!!
    Servisleri genelde(neredeyse tamamı durumlarda)direk paneli değiştiriyorlar! hiç uğraştırmıyorlar diyebilirim!

Paneller her ne kadar "Made in Japan" olsa bile bu "capon" olması sizi yanıltmasın,ayrıca capon da değildir laf aramızda
    ancak üzerindeki ASV/ASV-Qut./uv2a v.s. gibi Modüller harbi capondur(Sakai veya Kameyama üretimi)

Genel kalitesi oldukça iyidir,"dökülen" paneller veya kalitesiz Çin işi HW filan yoktur bu panellerde!!

Resim ayarları çok zordur! takılan v.s varsa bana ulaşabilir!

Bence izleyin,ucuz olan bazı serilerini beğenirseniz yine de alabilirsiniz,Sharp ların Latency değerleri diğer tüm panellerden farklı çalışır
    ve "input-LAG" durumu da buna bağlı olarak ya çok düşük ya da çok yüksek gibi,çok farklı çalışıyor!

Özel,güzel ama anlaşılması zor bir Markadır Sharp lar Avrupa ve diğer yerler için;sadece Japonya ile USA/Canada ve Avustralya için durum
    farklıdır,bunlar harbi özel ve asıl olması gereken Sharp lardır,bundan dolayı caponların evinde paso Sharp panel vardır,zaten caponlar
    çoğunlukla marka değilde panele SHARP derler

TFT-LCD nin Atası da Babasıda SHARP tır bu arada ve diğer Markalarda gördüğünüz tüm "VA" tip Modül sisteminin hem bulucusu hemde Patent
    sahibi de Sharp tır! bu herifleri Koreli veya diğer caponlarla sakın bir tutmayın ltf!!

Ama varsa yoksa tek pazarları vardır USA/Japan;gerisi biraz hikaye veya tamamen hikayedir onlar için!
    Bunlar salt panel satmak için bu işi de yapmıyorlar,sadece Lisans kiralama ve teknoloji transferleriyle işi götürüyorlar asıl!

Kısaca "LCD" işi bunlardan sorulur

++

• Merhaba bazı sharp modellerde P.R.C bazılarında Japonya yazıyor,
    Aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz;

Yeni ev kuracağım için Japonya yazan Sharp LC46LE831S 117 Ekran 3D LED TV bimeks'te 2799TL ve %10 hediye çekli,
    Aynı şekilde Panasonic P50ST50E Plazma TV 2500TL civarı veya Panasonic 47" IPS LED TV mi alsam kararsız kaldım,

(Bugün Teknosa ve Vatan'a gittiğimde Sony LED siyahı çok iyi gösteriyordu plazma kadar olmasa da,Ama Sony'ler çok pahalı,
    Philips ve Panasonic LED'ler Panasonic Plazma'dan daha iyi gösteriyordu HD yayında ama normal yayında Philips çok kötüydü,Normal yayın Plazma izleyemedim ve özellikle plazmada yansıma az ama ne yazık ki parlaklık da çok azdı,
    Halbuki ilk tercihim NeoPlazma olacaktı,
    Şimdi Philips'in ise yavaş olduğunu biliyorum ama ambligth spectra çok hoşuma gidiyor ki sanırım tv bölümünü de elden çıkardı ama servis konusunda Türkiye'de çok avantajı var,
    Samsung veya LG hiç düşünmüyorum yazılım olarak iyi ama zamanla notebook ve monitörlerde gördüğüm sorunlar en çok onlarda çıkıyor,
    Bu arada Panasonic LED'ler gerçekten çok iyi gösteriyordu.
    Tabi tüm bu gözlemler dış etkilerden bağımsız değildi,kablolama,çoğaltıcı cihazlar vs.)

• Bu arada amacım sadece kaliteli görüntü,özellik vs sonraki tercihim olacak,
    Smart özelliğini ayrı bir cihaz alarak yapabilirim veya içinde Wi-Fi olmasına bile gerek yok,
    Amacım öncelikle TV'in esas amacı; TV İzlemek:)

TOSHIBA TV'ler nasıl Toshiba 47VL863G bu da seçeneklere girsin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 10 Şubat 2013; 23:20:52 >
  • Sadece 2D görüntüler için soracak olursam;

Aquos 100 Hertz denen modellerle Quattron paneller arasında aman aman bir fark varmıdır ? Ben genellikle sinema, evdekilerde d smart yayınları izliyor. Evde ekonomi sınıfı bir LG var. Değiştirmeyi ve mümkünde 50-60 inç arası bir panel almayı düşünüyorum.

Sharp'ın vatandaki fiyatlarına baktığımda markayla fiyatlarını pek bağdaştırmadım.
    Ama piyasada tutunmaya çılışıyorlar diye düşünüyorum.

Yoksa ellerindeki stoklarımı eritiyor diye ikilemde kalıyorum.

Aklımda 740 veya 830 modelleri var.
    Teşekkürler.

Biraz zor karar verşiyorum. Philips 5507 de hala gözm var ama bir yandan da sharp'ı es geçemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 12 Şubat 2013; 16:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatelli

Bu arada amacım sadece kaliteli görüntü,özellik vs sonraki tercihim olacak,
    Smart özelliğini ayrı bir cihaz alarak yapabilirim veya içinde Wi-Fi olmasına bile gerek yok,

40sl733 ve 40wl768 toshiba kullanıyorum gayet memnunum....fakat v863 ile ilgili bilgim yok..yeni bir tv alcak olsam toshiba,sharp ilk tercihlerimden olurdu...
  • @tolga

Sharp tan bir kaç panel hariç,diğerlerini pek tavsiye etmem!

40/46/52 leri tamamen geçiyorum zaten! ancak bunların bazı eski(aslında hepsi serilerdir!)ve bahsettiğiniz panellerini izleyin beğenirseniz alabilirsiniz(sadece 46)
    ben hiç birisini tavsiye etmem,bazılarının ucuz olması ise satılamadığı ve eski seriler olduğuğu için Vatan/Bimeks v.s yerlere vermişler,sanırım böyle eritecekler malları!

PDP olarak,ilgili başlığına bakıyorsun öncelikle,ST5x olabilir F/P olarak veya yine F/P olarak ET50 de olabilir!

Ya da en doğrusu olarak Sony,ama bu meret de hala çok pahalı!

Tosh VL862 çiz gitsin!! 2012 Modeller içinde bir tek alınası WL/YL863 ler var,ancak ışık kaçırma/bulutlanma v.s gibi bazı sıkıntılarıda az da olsa var!
    Çok Hızlı bir panel de değil ayrıca! çok hızlı Tosh istersen,şuanda piyasanın en hızlısı olan benim kullandığım diğer 2011 Model Tosh 42WL/YL863 OK dir
    ama ebat sadece 42" olanından bahsediyorum 46/55 ler de resim kalitesi olarak çok çok iyi ama Gamer lara pek yaramaz!
    Bu paneller piyasadaki en kaliteli(HW olarak)tek paneldir!! başka da bugün için alınacak Tosh panel de yoktur,olsa kendim alacağım yaw
    Aslında Sharp alacağım ama benim kalemime uygun Sharp/Tosh yok şimdilik

++

@ozan

"aman aman" dan kastınız nedir bilemiyorum,çünkü oldukça göreceli bir durumdur bu??
    ancak bana sorarsan genel olarak öyle abartı bir fark yoktur,zaten Avrupa-Sharp larda bu panellerde aman aman
    bir fark da "olamaz"!!

Ancak LGE den her şart da tabiki çok daha iyidir,yani o kadar da değil

Sharp da 50" ebat Modül olmaz 46 ve 52 olur veya daha büyük ebatlar olur,60/70/80 olarak yine eski serileri var,yenileri de(84x ler)
    sanırım yakında gelecektir ama çok pahalı tabiki!

60/70/80 leri de çok aman aman tavsiye edemiyorum maalesef! bunlar örneğin Baclit FULL-array-LED ama Local-Dimming yok
    (USA/Japan version ların çoğunda ise FL+LD lidir!) bu konuda panel zaten üst seviyeye çıkamıyor ve Siyahlar da gereken seviyeye düşmüyor!
    gibi teknik ayrıntıları vardır,Edge-LED ile de bu iş tam olamıyor,üstelik ebat büyüdükçe de bu konudaki çalışmaları da kısıtlıyor!

Ayrıca 60 ları da eski ve düşük seviye paneller ama 70 ler olabilir! ancak bu paneller ile SD filan izlenmez,sadece çok kaliteli bir Receiver olursa bir yere
    kadar kurtarır,böyle panellerin ana amacı en başta "FILM" içindir sonra da Canlı Spor yayınlarıdır

"Bağdaştıramadım" dediğin olay da sanırım bazı panellerin fiyatlarını komik düşük bulman olabilir ayrıca 60 ları da tavsiye etmem!
    70 ise çok büyük ağırlık HD-FILM izleme ise OK dir ancak bunlar da 10/15 kağıttır,80 i geçiyorum zaten!

Sharp paneller bilmece gibidir,çözmek oldukça zaman alır ama teknik olarak çözmek ise bana göre çok kolayda sizler için yine ciddi kafa karıştırıcıdır!!

Kısaca 50 üstünde ve özellikle 60/65 lerde "FILM" olayı ağırlıkta ise Pany PDP ler(V5x)çok daha doğru ve uyumlu tercihler olur

Ayrıca Phil 5507 ise özel,güzel bir panel ama Sharp ile aynı kulvarda değildir kesinlikle veya olaya bu şekilde bakamayız!
    Bunun yanında 5507 çok ciddi iyi bir paneldir heleki fiyatına göre sunduğu performans ile ama sen bundan ancak 46 olanı bulup alabilirsin(veya 40/32 gibi)
    55 lerini çoktan bitirdik,aylar öncesi

46 düşünen ve F/P arayanlar için şu anda bulacağınız en doğru tercih de 5507 dir!

++

• sharp-lc40le831s-led-tv/

Altyazı sorunu ile bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Altyazı (-/-) işareti çıkıyor Yazı çıkmıyor

isimleri ve uzantıları doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy

quote:

Orijinalden alıntı: tolgatelli

Bu arada amacım sadece kaliteli görüntü,özellik vs sonraki tercihim olacak,

40sl733 ve 40wl768 toshiba kullanıyorum gayet memnunum....fakat v863 ile ilgili bilgim yok..yeni bir tv alcak olsam toshiba,sharp ilk tercihlerimden olurdu...

teşekkür ederim toshiba'yı eledim.zaten @albani de elemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@tolga

40/46/52 leri tamamen geçiyorum zaten! ancak bunların bazı eski(aslında hepsi serilerdir!)ve bahsettiğiniz panellerini izleyin beğenirseniz alabilirsiniz(sadece 46)
    ben hiç birisini tavsiye etmem,bazılarının ucuz olması ise satılamadığı ve eski seriler olduğuğu için Vatan/Bimeks v.s yerlere vermişler,sanırım böyle eritecekler malları!

PDP olarak,ilgili başlığına bakıyorsun öncelikle,ST5x olabilir F/P olarak veya yine F/P olarak ET50 de olabilir!

zaten sony müthişti arkadaşla izlerken yan yana duran samansung ile arasında dağlar kadar fark vardı,özellikle hareketli kliplerde samansung çok kötü titreme yapıyordu ama sony gerçekten güzeldi,

philips ve Panasonic 46-47" ler ise çok güzel gösteriyorlardı,yan yana duran Panasonic plazma 50st,panasonic 46et ve philips 47pfl siyah renkler çok farkediyordu ama Panasonic led ips(ne demekse hala farkını bulamadım ama apple ile ilk duyduğum için herhalde iyi bişedir:) siyahı çok güzel gösteriyordu,

yavaş yavaş senin de söylediğin gibi led ips 50et ve philips 47pfl6067,46pfl7007 2500TL civarı bunlara kaldım gibi(6007 ve 6907 olumlu ve olumsuz çok yorum var ama 6067 pek kötü yorum görmedim ama yine de araştırıyorum daha),sony 46" 650 2159TL ama 3d yok en ucuz 3D'si 3500TL civarı,
    çok karıştım desem yalan olmaz
    2000-2500TL civarı sadece 3D olsun ve güzel göstersin yeter, internet,wi-fi,smart,uydu alıcı vs ıvız zıvırlarla uğraşamam,zaten çok ısınan aletler bi de örneğin wi-fi kart zorlanı,bozulur sonra sırf wi-fi yüzüne servise göndermek istemem,

• F/P olarak bunların arasına 46/5507 paneli de koy! renk üretimi hem Pany LCD den hem de 7x den bile daha iyi(doğru)3D güzel ama ama ne kadar güzel
    bu sana kalıyor,bizdeki panelde 3D ler için çok çok iyi diyebiliyorum,üstelik medialar da "çakma-BD" olmasına rağmen

Ben LGD Modüllü Phil 6xx serisinin hiç birisini teknik olarak tavsiye etmiyorum! zaten Pihl de dikkat edersen en çok sorun her zaman 6x lar veya LGD modül
    kullanılan diğer seriler oluyor,herhalde bir "tesadüf" değil değilmi

Pany LCD lerde en büyük sorun "Backlight" ayarı olmamasıdır ve panelin baclit sistemini dolayısıyla doğru veya olması gereken
    seviyeye indiremiyorsunuz! bu da bazı ışık kaçırma sorunlarını istenen seviyeye düşüremiyor!
    Picture(Contrast)ayarı ile de bu baclit çalışması ayarlanamıyor,çünkü olamaz böyle bir şey! Contrast ayarını düşürsen bu IPS Modüller de zaten
    Native CR değeri çok düşüktür ve iyice düşüp resmi bozuyor! "E" Serisinde CR değeri 750/800;1 ile 1.000/1.100;1 ancak olabiliyor bu Contrast ayarı
    ile oynanınca Native CR iyice düşüyor! bu durum Phil 6xx serisi için de yaklaşık aynen böyledir!
    Phil 7/8 lerde ise CR değeri oldukça yüksek(2.000/3.000;1 gibi)Samsung/AUO PSA Modüller taklıdır ve Siyah/Contrast ve karanlık sahne detayları çok iyidir!
    Pany de siyahlar iyi gibi görünsede,aslında Samy ye göre değeri 3/4 kat daha yüksektir(siyahları daha düşük demektir!!) siyahların çok iyi olması da tek başına
    bir şey ifade etmez çünkü bu sefer "detaylar" kayboluyor karanlık sahnelerde! gibi bir çok teknik ayrıntı söz konusudur ve hepside birbirine bağlıdır bir
    ayarın iyi olması resmin tamamını da iyi yapar olamıyor!

• evet ama eğer 3D'siz alacaksam kesinlikle sony 650 alırdım 46" ve 2159TL'ye,sence de öyle değil mi:))
    (evde sony 37v550 var digitruk hd ile harika zaten ondan sonra sony notebook aldım batarya koruma özelliği ile 2010 yılından beri en ağır programları photoshop,sql,oracle server,visual studio 20xx, corel bile bana mısın demeden çalıştırıyor, kalın olmasına rağmen gittim sony usb bellek aldım,adamlar gerçekten sorunsuz ürün yapıyorlar,evde 2008 model bir seg var 32",bu kadar hızlı ve canlı göstermesine çok şaşırmıştım,aynı alıcıyla seg daha canlıydı,evdeki herkes şaşırmıştı,ama geçen sene bulutlanma yaptı,işte o an anladım sony hep iyi)

gerçekten philips televizyon uzmanı bunu inkar etmemek lazım,menu yavaşmış filan önemli değil bence,5507 sanıırm triple tuner da var, yine de şu 3D Sony'ler ucuzlamadı gitti,yarın eşim geliyor eş durum atmasıyla Adana'ya çıktı tayini çok şükür,ama ben hala karar veremedim:)

bi de philips teşhir var 9705, teşhir ürünü,2599TL bu iyi midir teşhir riskine değer mi

• bir de kliksa'da sony 3D'ler ucuz 2199TL civarı 720 serileri alsak mı acep bunları, paralel ithalat mı yoksa tamir görmüş ürünler mi acaba,
    (Almanya'da bir tanıdık vardı IBM'de çalışan,o derdi,teknosa,real,media markt gibi firmalar hatalı tamir görmüş değişime uğramış ama fabrika tarafından tamir edilerek refurbushed olarak ihalelerde ilk alıcılarmış,ama bizim uyanık yerli firmalar bu ürünlerin altındaki sarı etiketi çıkarıp satıyorlar,)
  • bu arada indirimler başlamış,vatan'da 47et5e 1799TL'ye düşmüş, 42et50e de 1799TL,
    2013 modellerden dolayı sanırım daha da ucuzlar led'ler,
    off kafayı yiyecem ne kötü şu kararsızlık:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert 29

sharp-lc40le831s-led-tv/

Altyazı sorunu ile bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Altyazı (-/-) işareti çıkıyor Yazı çıkmıyor

isimleri ve uzantıları doğru

????
  • quote:

@tolga

Tosh VL862 çiz gitsin!! 2012 Modeller içinde bir tek alınası WL/YL863 ler var,ancak ışık kaçırma/bulutlanma v.s gibi bazı sıkıntılarıda az da olsa var!
    Çok Hızlı bir panel de değil ayrıca! çok hızlı Tosh istersen,şuanda piyasanın en hızlısı olan benim kullandığım diğer 2011 Model Tosh 42WL/YL863 OK dir
    ama ebat sadece 42" olanından bahsediyorum 46/55 ler de resim kalitesi olarak çok çok iyi ama Gamer lara pek yaramaz!
    Bu paneller piyasadaki en kaliteli(HW olarak)tek paneldir!! başka da bugün için alınacak Tosh panel de yoktur,olsa kendim alacağım yaw
    Aslında Sharp alacağım ama benim kalemime uygun Sharp/Tosh yok şimdilik

++

@ozan

"aman aman" dan kastınız nedir bilemiyorum,çünkü oldukça göreceli bir durumdur bu??
    ancak bana sorarsan genel olarak öyle abartı bir fark yoktur,zaten Avrupa-Sharp larda bu panellerde aman aman
    bir fark da "olamaz"!!

Ancak LGE den her şart da tabiki çok daha iyidir,yani o kadar da değil

Sharp da 50" ebat Modül olmaz 46 ve 52 olur veya daha büyük ebatlar olur,60/70/80 olarak yine eski serileri var,yenileri de(84x ler)
    sanırım yakında gelecektir ama çok pahalı tabiki!

60/70/80 leri de çok aman aman tavsiye edemiyorum maalesef! bunlar örneğin Baclit FULL-array-LED ama Local-Dimming yok
    (USA/Japan version ların çoğunda ise FL+LD lidir!) bu konuda panel zaten üst seviyeye çıkamıyor ve Siyahlar da gereken seviyeye düşmüyor!
    gibi teknik ayrıntıları vardır,Edge-LED ile de bu iş tam olamıyor,üstelik ebat büyüdükçe de bu konudaki çalışmaları da kısıtlıyor!

Ayrıca 60 ları da eski ve düşük seviye paneller ama 70 ler olabilir! ancak bu paneller ile SD filan izlenmez,sadece çok kaliteli bir Receiver olursa bir yere
    kadar kurtarır,böyle panellerin ana amacı en başta "FILM" içindir sonra da Canlı Spor yayınlarıdır

"Bağdaştıramadım" dediğin olay da sanırım bazı panellerin fiyatlarını komik düşük bulman olabilir ayrıca 60 ları da tavsiye etmem!
    70 ise çok büyük ağırlık HD-FILM izleme ise OK dir ancak bunlar da 10/15 kağıttır,80 i geçiyorum zaten!

Sharp paneller bilmece gibidir,çözmek oldukça zaman alır ama teknik olarak çözmek ise bana göre çok kolayda sizler için yine ciddi kafa karıştırıcıdır!!

Kısaca 50 üstünde ve özellikle 60/65 lerde "FILM" olayı ağırlıkta ise Pany PDP ler(V5x)çok daha doğru ve uyumlu tercihler olur

Ayrıca Phil 5507 ise özel,güzel bir panel ama Sharp ile aynı kulvarda değildir kesinlikle veya olaya bu şekilde bakamayız!
    Bunun yanında 5507 çok ciddi iyi bir paneldir heleki fiyatına göre sunduğu performans ile ama sen bundan ancak 46 olanı bulup alabilirsin(veya 40/32 gibi)
    55 lerini çoktan bitirdik,aylar öncesi

46 düşünen ve F/P arayanlar için şu anda bulacağınız en doğru tercih de 5507 dir!

++

Üstadım teşekkür ederim.

Evet haklısınız fiyatın düşüklüğü yüzünden bağdaştrmamamıştım. Sharpların LG ile kıyaslamasının yapılamayacağı aşikar. Benim sinema ağırlıklı düşünmem ve büyük ekran takıntım :)) yüzünden Panasoniclere yoğunlaşmam gerekecek. Ancak Sharp 7 serisini sadece film amaçlı kullanmak için düşünebilirim, bu seferde ev halkının ihtiyacına cevap vermeyecek. D smartın HD kutusu bir derece kurtarırsa ne ala.

En iyisi panasonic benim ihtiyacıma göre.

Teşekkürler tekrar.

• Ozan sen en iyisi,evdekilere 42 lik ucuzundan bir panel al,kendine de Pany den PDP VT50 al olayı bitir,"FILM" ci isen

Ben Sharp 70/835-836 yerine sana 65VT50 derim!cebinde de paran kalır onunla da AVR+Speaker alırsın
    70/740 kafadan ele!
  • quote:

Ozan sen en iyisi,evdekilere 42 lik ucuzundan bir panel al,kendine de Pany den PDP VT50 al olayı bitir,"FILM" ci isen

Ben Sharp 70/835-836 yerine sana 65VT50 derim!cebinde de paran kalır onunla da AVR+Speaker alırsın
    70/740 kafadan ele!

Üstad aklımı mı okuyorsun anlamadım :)

Bütün derdim film izlemek. Hatta önümüzdeki 6 ay içinde hi-fi sistemlere de girmeyi planlıyorum bakalım. Bütçe dahilinde.

Dün panasonic vt60 ları gördüm internette. Ama bizim ona ulaşmamız 1 yıl için çok zor. Evdeki lg yi oturma odasına taşıyıp salona 65VT50 yi kuracağım bir aksilik olmazsa. Sharp'ı eledim gitti.

vsx serilerini okudum geçen gün. döktürmüşsün orada da. cidden fotoğrafta bile cihaz kendini belli etmiş.
    tabii bize zor. aslında değil ama şu büyük ekran takntım yüzünden vsx lerin yanına pek yaklaşamam sanırım. 65VT50 ler 8.500 e kadar düştü. Buradan haber edeyim dedim herkese.

• Ozan sen V5 al işlemi bitir kardeşim,bugün 6x yı görürsün takip etmeye başlarsın yarın 7x yi görürsün onu takip etmeye başlarsın
    ama bu işler böyle gitmez;aksi halde her zaman takipte kalırsın panel filan alamazsın

8,5 kağıt bana göre hala pahalı ve bu rakamın daha da altına inmelidir!

65VX300 ise özel paneldir,özel de alıcıları vardı ama bunların hepsi de işi bilenler idi kimse de fiyatına filan takılmadı
    ve ayrıca bitirdik bu panelleri keşke olsa,çünkü bu panel bayağı satar hele ki o fiyatıyla(11,5/12)

Sana bir de 6090 tekilifi yapabilirim bunun içinde bana özelden ulaş! şayet ilgilenirsen veya bizim Pio başlığına gel oradan takip edersin
    Sen ayrıca Şişli demisin??

CAN+

• quote:

Ozan sen V5 al işlemi bitir kardeşim,bugün 6x yı görürsün takip etmeye başlarsın yarın 7x yi görürsün onu takip etmeye başlarsın
    ama bu işler böyle gitmez;aksi halde her zaman takipte kalırsın panel filan alamazsın

8,5 kağıt bana göre hala pahalı ve bu rakamın daha da altına inmelidir!

65VX300 ise özel paneldir,özel de alıcıları vardı ama bunların hepsi de işi bilenler idi kimse de fiyatına filan takılmadı
    ve ayrıca bitirdik bu panelleri keşke olsa,çünkü bu panel bayağı satar hele ki o fiyatıyla(11,5/12)

Sana bir de 6090 tekilifi yapabilirim bunun içinde bana özelden ulaş! şayet ilgilenirsen veya bizim Pio başlığına gel oradan takip edersin
    Sen ayrıca Şişli demisin??

CAN+

Tamam üstad. Pio başlığınıza ara sıra göz atıyorum zaten. Dediğiniz doğru. Bir yerden girmek lazım. En mantıklısı da VT50 görünüyor.

Ben Şişli de sayılırım. ( Esentepe)
    Gerektiği durumda size ulaşıcam. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.