Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam lafı fazla uzatmayı sevmem.. 55 inch veya üzeri bir panel almak istiyorum.. 7000-8000 tl civarına kadar çıkabilirim..

Shapların büyük panellerde fiyatları iyi görünüyor.. daha önce panasonic ve philips paneller kullandım, bir sorunum olmadı..

amacım çok fazla özellikli değil, görüntü kalitesi iyi olan bir panel almaktır..

önerilerinizi bekliyorum hocam, saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercand

quote:

Orijinalden alıntı: =Ali-Kemal

quote:

Orijinalden alıntı: ercand

Media marktan Sharp 46 LX 810 modelini almaya karar verdim. Sadece 3d,smart,dahili uydu alıcı özellikleri yok. Zaten bu özellikleri kullanmayacağım o yüzden fazla para verip almaya gerek yok. Diğer tüm özellikleri 830 serisi ile aynı. Fiyatı 2699tl. Amacım iyi,kaliteli görüntü ve güzel bir televizon. Phlips,panasonic,sharp markalarında araştırma yaptım. Bana uygun Sharp diye düşünüyorum. Kullanan bilen veya başka markada başka tv tavsiye edecek olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm. Çünkü bu hafta içi almayı düşünüyorum.Teşekkürler.

Hocam biraz geçmi oldu bilmiyorum ama 2700 TL ye o modeli aldıysan yazık olmuştur. Çünkü şuanda SHARP 40LE830E modeli ENPLUS' da 2600 TL

Dostum benim dediğim tv 46 ekran, oyuzden 40 ekran tv için 2600 çok oluyo, sanırım o ayrıntı gözden kaçmış:)

Sharp tan vazgeçtim, 47 Ls5600 aldım. Çünkü her 2 tv de 3D ve smart yok. Fakat arada 900TL fark var. Dolayısıyla doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Geç cevap vermiş olsanda teşekkür ederim sağol.

Kullandiginiz televizyonun SD yayin kalitesini ögrenebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Zen Man

Televizyonumu d-smart hd dekoderle birlikte kullanıyorum. HD yayınlar olağanüstü.Kusursuz diyebilirim. SD yayınlar kötünün iyisi. 47 inç olmasına rağmen çözünürlükte bozulma yok görüntü gayet güzel. İzleyeni tatmin ediyor.
  • Şu an Türkiye'ye gelen yeni modeller hangileri? Buradaki Vatan Mağazasında 80" bir tane gördüm. Etiketinde 3 model birden yazılıydı. L835-L836 olabilir, ya da 635-636 gibi, ama emin değilim. 25.000,-TL gibi bir fiyatı vardı. Fırsat bulursam yine gidip bakacağım. Satılmadıysa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Şu an Türkiye'ye gelen yeni modeller hangileri? Buradaki Vatan Mağazasında 80" bir tane gördüm. Etiketinde 3 model birden yazılıydı. L835-L836 olabilir, ya da 635-636 gibi, ama emin değilim. 25.000,-TL gibi bir fiyatı vardı. Fırsat bulursam yine gidip bakacağım. Satılmadıysa tabii.

Sharp'lar Vatan PC'den kaldırıldı. Electro World'de 80LE645 bulabilirsin fiyatı 20bine yakın ve yanında Sharp 46LE732E TV hediyesi var
  • Tavsiye edilebilir bir model mi bu? 3D olup olmaması benim için önemli değil.
  • merhaba arkadaşlar,

salonumdaki tv'yi değiştirmeyi düşünüyorum.benim inceleme fırsatı bulduğum model Sharp LC70LE835.fiyatı 10000-12000tl arasında.burda sormak istediğim şey bu fiyatlara bu Tv'nin alternatifi varmı?
    3d film izliyorum bu sebeple 3d desteği olması gerekiyori.ayrıca plazma düşünmüyorum çünkü hala yıllık enerji tüketimleri oldukça yüksek.şu an evimdeki tv samsung.ayrıca amfi ve ses sistemimde var.dts destekli filmlerimi 3,5inç lik harddiskler takıp güzel bir şekilde izliyorum.

bildiğim kadarıyla 1)sharpta optic çıkışın dts desteği yok.???bilginiz varmı?

2)altyazı durumu nedir?alytazılarında sorun oluyormu?

Ve bununla birlikte en önemli durum 4k ve 8k tvlerin gelmesi.alıcağım ekran 70 civarı olacağı için full hd ve ultra hd arasında oldukça fark olacaktır.şu an için 4k formatlı fazla data yok ama onlarda tvlerle birlikte hızla gelicektir.4k lar ne zaman gelir?bilgisi olan varmı?tv için çok acele etmiyorum.

Panel fikirleriniz ve sharp yorumlarınız bekliyorum,teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: home34

merhaba arkadaşlar,

salonumdaki tv'yi değiştirmeyi düşünüyorum.benim inceleme fırsatı bulduğum model Sharp LC70LE835.fiyatı 10000-12000tl arasında.burda sormak istediğim şey bu fiyatlara bu Tv'nin alternatifi varmı?
    3d film izliyorum bu sebeple 3d desteği olması gerekiyori.ayrıca plazma düşünmüyorum çünkü hala yıllık enerji tüketimleri oldukça yüksek.şu an evimdeki tv samsung.ayrıca amfi ve ses sistemimde var.dts destekli filmlerimi 3,5inç lik harddiskler takıp güzel bir şekilde izliyorum.

bildiğim kadarıyla 1)sharpta optic çıkışın dts desteği yok.???bilginiz varmı?

2)altyazı durumu nedir?alytazılarında sorun oluyormu?

Ve bununla birlikte en önemli durum 4k ve 8k tvlerin gelmesi.alıcağım ekran 70 civarı olacağı için full hd ve ultra hd arasında oldukça fark olacaktır.şu an için 4k formatlı fazla data yok ama onlarda tvlerle birlikte hızla gelicektir.4k lar ne zaman gelir?bilgisi olan varmı?tv için çok acele etmiyorum.

Panel fikirleriniz ve sharp yorumlarınız bekliyorum,teşekkürler

Merhaba öncelikle ,Sharp 70LE835'in fiyatı Electro World'de 14999 TL ve yanında Sharp 40LE730 hediye ediliyor,

1- optik desteği var
    2- gömülü değilse alt yazı desteklemiyor ama basit 40 50 liralık medya player ile bu sorunu çok rahat çözebilirsin

Sharp'ın bu modeli oldukça iyidir, Quattron işlemci kullanır, 200Hz ve 4 renk RGBY kullanılır, görüntü kalitesi gayet iyi bu boyutta Sharp'ın kampanyası var bu fiyata bu boyuta ve bu kalitede iyi bi panel bulabileceğini sanmıyorum

• quote:

Tavsiye edilebilir bir model mi bu? 3D olup olmaması benim için önemli değil.

80'' yerine eğer çok etki etmeyecekse 70LE835 modeline yönelebilirsin, bu seri çok daha iyidir
  • Naçizane benim de şahsi görüşüm, hem 70 hem de 80 inç boyunda bir tv de HD yayın izlemeye mahkum olmanızdır. Zira bu boyutta tvlerde SD yayın izlemek için o panelin bana göre ya plazma ya da HX850 olması gerek. Tabi parası da ona göre.. Bu modeller SD yayında iyi olamazlar.

4K için daha çok çok erken bana göre. daha FHD bile oturmamışken 4K bizim ülkede ancak 2018 diyorum. Malum teknoloji TR'de 5 yılda ancak oturur.

Onun dışında benim gibi büyük ekran takıntısı olan biri için iyi bir fırsat ama doğal görüntü isteyen filmci iseniz plazmalara yönelin.
  • Bende yaklaşık 4-5 aydır inceliyorum, mağazalarda da çok fazla temsilciye sordum hep satmak istedikleri bir markayı savunuyorlar diğerlerine atıyorlar ama Sharpa atanı görmedim. kullandığı teknoloji çok güzel ama ne kadar güncel o konuda şüphelerim var. Görüntü kalitesi çok iyi, 3D sinin çok güzel olduğunu okudum, bizim Türk sitelerinde çok ayrıntılı bilgi yok maalesef... LC-40LE831S modelini alıp kullanan arkadaşlardan ayrıntılı bir yorum bekliyorum. Mesela kutusunda ne çıkıyor, sd yayında görüntü kalitesi, problem yaşayan oldu mu, internet var ama kullanımı nasıl, smart özelliği nasıl, herhangi bir konuda yorum yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...
  • Aslında yeni serileri de çıkmış Sharp'in ama daha Türkiye'ye gelmemiş. 4K içinse dediğiniz gibi daha çok erken 1,5mden bile güzel görüntü sunsa da bu TVye 80.000,-TL verecek biri olduğunu sanmıyorum.
  • arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim,tabi bir taraftanda fikir teatisinde bulunmak oldukça güzel,

ben paneli zaten sd izlemek için almıcam,tabiki sd de izlicem ama ben 1080p formatında dts kaynaklı fimller izliyorum(mkv),70 inch almak istememim sebebi budur.fiyattıda çok ucuz olmadığı için 10000 veya üzeri bir para verip 4k dan mahrum kalmak istemiyorum.çünkü ben şundan eminim 4k tvlerin gelmesiyle,4k filmler hemen çıkar(mkv formatında)

evet darkın çok güzel media oynatıcıları var.o sorunlar tabi sorun olmaktan çıkar.

albani çok bahsetti.70le835 serisinde local dimming yok!!!!!bu gerçekten büyük eksik.

anlaşılan biz beklicez gibi(((((
  • Yeni modellerle ilgili bir bilgi var mı?
  • quote:

Yeni modellerle ilgili bir bilgi var mı?

Hocam bilgi yok ama şu alttaki linke bir göz atıver. Eski model ancak hediyeli bir ürün. Hediyesi de aman aman değil ama fena da değil.

http://www.sessistemi.web.tr/LC60LE740E-60-152cm-3D-LED-Televizyon-BCS-424K-Ev-Sinema-Sistemi,PR-10179.html

not. firma ile zerre kadar alakam yoktur. bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 25 Mart 2013; 17:09:33 >

• Teşekkürler bilgi için, Türkiye'ye yeni modellerin geldiğini duymuştum
  • albani üstadım lütfen yardım et ... babam tutturmuş sharp alacağım diye, bir elektronik mühendisinin tavsiyesi üzerine, teknolojinin "t" sinden dahi anlamaz, LC46LE831S modeline bakıyoruz, eksisiyle,artısıyla nasıl bir paneldir, tavsiye edermisiniz, bütçemiz maksimum 3000 tl, şimdiden teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Avrupa da aslında aman aman alınası bir SHARP panel yoktur,dersem daha doğru bir tesbit olur bir Sharp uzmanı olarak

Bu heriflerin Avrupa için zaten,ne özel ne de genel bir çalışması yoktur! sadece kafa karıştıran bol bol Serileri vardır,bunlar için de
    adam gibi bir tek işleyen forum veya kullanıcılar da pek bulunmaz hatta bazı serileri için hiç bulunmaz! bilmece gibi panel çıkarıyorlar
    Avrupaya!

6/7/8 Serileri vardır bir de bunların alt/üst serileri vardır!

Sizlerin bunları anlamanız için,sadece satış fiyatlarına bakmanız yeterlidir biraz düşünerek tabiki;çünkü kimisi salt rakamına aldanıyor
    veya buna göre değerlendiriyor!

Avrupa için bu güne kadar bir kaç süper panel de çıkmadı değil tabiki!

1-Efsane ve halen de bu teknikte dünyanın en iyi paneli olan "XS1" Araba,Daire parasına satılan;daha doğrusu satılamayan panel
    2009 Model olup,Sharp-ELITE den bile biraz daha dünyadaki tek paneldir,ben şahsen TR de bunlardan 7 tane sattırmıştım geçmişte(52 ve 65 olarak)

Not;

A-Bu panel dünyadaki ilk "RGB-FULL-LED" paneldir ve bir SHARP tekniğidir (benzerini Sony nin efsane X45x de görüyoruz ki bu da bu güne kadarki
    çıkmış olan en iyi Sony paneldir halen bu iki panelin(XS1 ile X45x)üstünde,kalitede bir panel yoktur!

RGB-Full-LED,Sharp buluşudur ayrıca!

B-"Local-dimming" ise yine bir Sharp buluşudur!! herifler bu sistemi daha önce CCFL de bile kullanmışlardı!

2-92x Serisi;çok çok az geldi ama bu da süper bir paneldi(XS1 den iyi değildir!) fiyat yine absürt!

3-ve ilk Sharp Avrupa efsanesi 2007 Model "HD1" bu da süper bir paneldi

Bundan sonra hiç bir zaman Sharp-Avrupa dan böyle paneller çıkmadı,ayrıca herifler son 3 senedir işleri Avrupa için iyice serdiler!

++
    Bizde satılan panellerin bazıları/çoğu da eski modeldir ancak eski olup da süper panel olsa yine alınır demektir
    Ancak durum böyle değildir maalesef! zaten öyle olmuş olsaydı ilk ben alır,sonra başlık açar sonra da paneli uçururdum şayet nokta atışı
    bir panel olsaydı!

++

Servis konusunda genelde hiç sorun çıkmıyor! hele hele Samy ve LGE ve Phil ile mukayese edersek!!!
    Servisleri genelde(neredeyse tamamı durumlarda)direk paneli değiştiriyorlar! hiç uğraştırmıyorlar diyebilirim!

Paneller her ne kadar "Made in Japan" olsa bile bu "capon" olması sizi yanıltmasın,ayrıca capon da değildir laf aramızda
    ancak üzerindeki ASV/ASV-Qut./uv2a v.s. gibi Modüller harbi capondur(Sakai veya Kameyama üretimi)

Genel kalitesi oldukça iyidir,"dökülen" paneller veya kalitesiz Çin işi HW filan yoktur bu panellerde!!

Resim ayarları çok zordur! takılan v.s varsa bana ulaşabilir!

Bence izleyin,ucuz olan bazı serilerini beğenirseniz yine de alabilirsiniz,Sharp ların Latency değerleri diğer tüm panellerden farklı çalışır
    ve "input-LAG" durumu da buna bağlı olarak ya çok düşük ya da çok yüksek gibi,çok farklı çalışıyor!

Özel,güzel ama anlaşılması zor bir Markadır Sharp lar Avrupa ve diğer yerler için;sadece Japonya ile USA/Canada ve Avustralya için durum
    farklıdır,bunlar harbi özel ve asıl olması gereken Sharp lardır,bundan dolayı caponların evinde paso Sharp panel vardır,zaten caponlar
    çoğunlukla marka değilde panele SHARP derler

TFT-LCD nin Atası da Babasıda SHARP tır bu arada ve diğer Markalarda gördüğünüz tüm "VA" tip Modül sisteminin hem bulucusu hemde Patent
    sahibi de Sharp tır! bu herifleri Koreli veya diğer caponlarla sakın bir tutmayın ltf!!

Ama varsa yoksa tek pazarları vardır USA/Japan;gerisi biraz hikaye veya tamamen hikayedir onlar için!
    Bunlar salt panel satmak için bu işi de yapmıyorlar,sadece Lisans kiralama ve teknoloji transferleriyle işi götürüyorlar asıl!

Kısaca "LCD" işi bunlardan sorulur

++

albani üstadım lütfen yardım et ... babam tutturmuş sharp alacağım diye, bir elektronik mühendisinin tavsiyesi üzerine, teknolojinin "t" sinden dahi anlamaz, LC46LE831S modeline bakıyoruz, eksisiyle,artısıyla nasıl bir paneldir, tavsiye edermisiniz, bütçemiz maksimum 3000 tl, şimdiden teşekkür ederim :)

• Merhaba,

Sharp LC -40 LE 830 e = Bu 3 d led tv model Media Markta 16 şubat 2013 te fiyatı 2499-TL idi, son ürün yani teşhirdi. Bu TV nin dikkatimi çekme sebebi , orda tüm tv lerin ekranı parlıyordu. Bu tv de ekran parlamıyordu. Tv yi koyacağım yer oda da köşe ve tam pencerenin karşısı. Pencere doğuya bakıyor. Tüm gün güneş içerde. Plazma aldık, gündüzleri ekranı parlıyor ama akşamları harika bir görüntüsü var plazmanın. Bu plazmayı diğer odaya asıp, yerine bu Sharp LC- 40 LE 830 E ' den almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yazabilir mi arkadaşlar ?
  • bugün itibarıyle sharp 46LC831S modelinin almış bulunuyoruz, inşallah istediğimiz gibi olur...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.