Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler acil yardıma ihtiyacım var sharp 60le840e ile 60le741s arasında kaldım genellikle film indirip izleyeceğim ve ps3 oynayacagım tabi 3d de çok önemli ürünlerin fiyatları:

60le840e ---> 6000 tl
    60le741s ---> 3900 tl

bu fiyat farkına değecek kadar büyük bir teknoloji uçurumu var mı bu iki model arasında ?
  • Sharp LC4LE831S modelli tvde Pasif 3D Gözlük kullanilabilir mi?
  • Hayır kullanılmaz! kendı uyumlu gozlugunu alacaksınız. baska markanın aktıf gozlugu ılede uyum saglamayabılır. cunku aktıf gozlukler tv ıle baglantı halınde. ayrıca Sharp aktıf gozulugu fonksıyonlu. yani mısal sen 3d ızlerken arkadasın gozlugu 2d moduna alarak o gorutuyu 2d ızleyebılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

Hayır kullanılmaz! kendı uyumlu gozlugunu alacaksınız. baska markanın aktıf gozlugu ılede uyum saglamayabılır. cunku aktıf gozlukler tv ıle baglantı halınde. ayrıca Sharp aktıf gozulugu fonksıyonlu. yani mısal sen 3d ızlerken arkadasın gozlugu 2d moduna alarak o gorutuyu 2d ızleyebılıyor.

yani 200 lira bayılıcaz illa
  • tv yı aldıgında yanında gozluk verıp vermedıgıne neden dıkkat etmedınız? cogu yer gozlukle bırlıkte verıyor urunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Bu resimden sizin çıkartmanız gereken bir husus yok.

Bazı kişiler X markalara çirkeflik yapmak için "Sharp TV'lerin mükemmel gizlenmiş kablo yolları ve bütün kabloların çorap geçirilmiş nizami duruşu japon malı parçaları vs., ama X markanın heryerinde bant ortasından bant vs. çorapsız renkli kablo vs." yalan yanlış yazılan çizilen cevaplar ile insanları yönlendiriyorlar. Halbuki diğer markaları kötüleyerek yüceltmeye çalıştığı yada arkasını hiç görmediği Sharp'ın bazı modelleri bakkal dükkanı haberleri yok, çin malı Power Supply renkli kablolar (çorap nerde?) sallanmasın diye bantlar gizlenememiş kablolar vs..

Kablolar kısmında dediğiniz doğru. Kılıflı kablolar yanlış hatırlamıyorsam LE8XX lerde vardı. Sharp üretimi modellerin bezel yerleşimi ve mekanizması çok iyidir. Kullanırken değil sökerken anlaşılabilecek bir şey bu.

"Sharp'ın bazı modelleri" dediğiniz ürünlerin sharp üretimi olmadığını biliyorsunuzdur. Diğer firmalara ürettirip üzerine sharp etiketi basarak fiyata oynadığı ürünleri var. O modellerde iğrenç boardlar, kablo soketleri dahi olmayan olanlarında hali içler acısı bir yapı, malzeme kalitesi desen yerlerde sürünüyor. Artık satılmadığı için söyleyeyim XXLE320 bunlardan bir tanesiydi. Paneli iyiydi ama içindeki boardları, soketlerini, panele giren driver kabloların yerleşimini vs görseniz oturup ağlarsınız.

Üzerinde sharp yazan her gördüğünüz televizyona Sharp demeyiniz. Orijinal sharp cihazların kart kaliteleri ortalamanın üzerinde oluyor, boardları birleştirelimde maliyet düşsün diye bir durum yok.

Bunların yanında yazılım kısmını ben pek kullanışlı bulmuyorum. Galiba Japonlarda olan bir eksiklik bu, yüksek kaliteye kullanıcı kolaylığını ekleyemiyorlar. O kadar ürettik siz de biraz kullanmak için kası diyorlar herhalde :)

• 60 inç bir tv nin fiyat aralığı marka ne olursa olsun 5.500-8.000 tl arasında değişir.
    Sharp elde kalan modelleri raf temizliği kapsamında bir kaç aydır cüzi fiyatlara satıyor.
    Sharpta fiyatı etkileyen en önemli unsur Quattron denen 4 renk teknolojisi. Sarı rengi ekleyip fiyata koyuyorlar. Tabii hertz olarak 8xx modeller donanımsal olarak 200 hertz diyerek veriliyor.

841 model bence sony nx720 ile eşdeğer. 6.000 tl fiyat bana göre normal
    ama 60 inç bir tv nin hiç bir zaman 3-4 bin aralığına düşmesi beklenmez. bana göre böyle.
    saygılar.
  • Sharp yeni modellerini cıkartacagından dolayı birazda elindeki eski panellerin fıyatlarını dusurdu. Yenı kasalarında gorsellıgede onem vermıs sharp. magazadakı yerlerını alınca o zaman daha ıyı karar verırız. Menüsü zor gıbı gelebılır ama aslında hıcte oyle degıl. yanı bıraz karısık oldugu gercek cunku bunun sebebı her ozellıgı kullanıcının ıstegıne bırakıyor. profesyonel bır menu yapmıslar. İlk basta bıraz karısık gıbı gelsede sonrasında her degeri degıstırebılme ımkanı sunması ınsanlara kendı zevkıne gore tv ızleme ozlelıgı getırıyor.

mesela Sharp LC60LE857E modelını 7100TL den satısa sunmuslar.gercek Native Panel 200Hz iken Active Motion 800hz yapmışlar. X GEN panel kullanmışlar.ayrıca bır guzel ozellıgıde tvyı resım moduna alıp sankı cerceve gıbı duvarda resımlerı slayt olarak gosterıyormus. cok dusuk elektrıkle.

kısaca özellikleri:
    AQUOS LE855 serisi size hem 2D hem de 3D'de mümkün olan en iyi izleme deneyimini vermek için en son Sharp görüntü teknolojilerini kullanır. Sharp'ın Quattron teknolojisi standart Tam HD panellere kıyasla %33 daha net görüntü sunar. Görüntüler doğal renkleriyle hayat bulur ve zengin bir kontrast ile nefes kesici derinliğe sahiptir. AQUOS NET+ portalı sayesinde uygulama ve içerik dünyasının kapıları önünüzde açılır. Tüm bunlar ince, hafif ve zarif bir tasarımın içinde size sunulmaktadır. Dahası, AQUOS LE855'in düşük enerji tüketimi sayesinde içiniz de rahat eder.
    Bu panel Sharp'ın ileri LCD teknolojisini kullanan en yeni nesil LCD paneldir. Gelişmiş piksel kontrolü ve daha geniş açıklığı sektördeki en ileri seviye kontrastın elde edilmesini sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 14 Haziran 2013; 14:08:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Bu resimden sizin çıkartmanız gereken bir husus yok.

Bazı kişiler X markalara çirkeflik yapmak için "Sharp TV'lerin mükemmel gizlenmiş kablo yolları ve bütün kabloların çorap geçirilmiş nizami duruşu japon malı parçaları vs., ama X markanın heryerinde bant ortasından bant vs. çorapsız renkli kablo vs." yalan yanlış yazılan çizilen cevaplar ile insanları yönlendiriyorlar. Halbuki diğer markaları kötüleyerek yüceltmeye çalıştığı yada arkasını hiç görmediği Sharp'ın bazı modelleri bakkal dükkanı haberleri yok, çin malı Power Supply renkli kablolar (çorap nerde?) sallanmasın diye bantlar gizlenememiş kablolar vs..

Kablolar kısmında dediğiniz doğru. Kılıflı kablolar yanlış hatırlamıyorsam LE8XX lerde vardı. Sharp üretimi modellerin bezel yerleşimi ve mekanizması çok iyidir. Kullanırken değil sökerken anlaşılabilecek bir şey bu.

"Sharp'ın bazı modelleri" dediğiniz ürünlerin sharp üretimi olmadığını biliyorsunuzdur. Diğer firmalara ürettirip üzerine sharp etiketi basarak fiyata oynadığı ürünleri var. O modellerde iğrenç boardlar, kablo soketleri dahi olmayan olanlarında hali içler acısı bir yapı, malzeme kalitesi desen yerlerde sürünüyor. Artık satılmadığı için söyleyeyim XXLE320 bunlardan bir tanesiydi. Paneli iyiydi ama içindeki boardları, soketlerini, panele giren driver kabloların yerleşimini vs görseniz oturup ağlarsınız.

Üzerinde sharp yazan her gördüğünüz televizyona Sharp demeyiniz. Orijinal sharp cihazların kart kaliteleri ortalamanın üzerinde oluyor, boardları birleştirelimde maliyet düşsün diye bir durum yok.

Bunların yanında yazılım kısmını ben pek kullanışlı bulmuyorum. Galiba Japonlarda olan bir eksiklik bu, yüksek kaliteye kullanıcı kolaylığını ekleyemiyorlar. O kadar ürettik siz de biraz kullanmak için kası diyorlar herhalde :)

Toshiba 55ZL2
     SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu #

Sharp Aquos LC-46LE820

Sharp AQUOS LC-40LE830E

Sharp Aquos LC-46LE925E

Sony BRAVIA KDL-55W805A

Sony BRAVIA KDL-46W905A

Sony BRAVIA KDL-55HX920

Sony BRAVIA KDL-55HX955

LG Cinema 3D 47LM9600

...

• Sharp lc60le840e'yi ben de dusunuyorum, ne dersiniz, dusuk kalite mi bu da? Samsung, philips ya da lg kesinlikle almak istemiyorum, Sony olabilir ama tavsiyeniz varsa. 3d hic ama hic onemli degil, smart tv de oyle. Onemli olan saglamlik ve goruntu kalitesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Geçen hafta 60LE740 modelini satın aldım. 2 konuda yardımınıza ihtiyacım var:
    1. Kalibrasyon. AVS fortum dahil baktığım yerlerde bu model için bir değer tablosu bulamadım. Paylaşımınız var ise makbule geçer
    2. Kablosuz Klavye+Mouse. Logitec K400 Sharp ile problem çıkartıyor diye bir söylenti var. Aslı var mı? Siz neyi tavsiye edersiniz.

İyi haftalar
    Tesekkurler
  • stat kullanıcısına yanıt
    Kalibraston için başkalarının verdiği değerler ya da Calibrasyon ayarı yaptıran kişilerin verdıgı ayarlar önemlı degıl. Asla o ayarlarla dogru renk ve goruntu sevıyesıne ulasamasın. Cunku calıbrasyon o kısının tv sı ıcın yapılmıstır. tv nın konumu mekanın ısıgı hatta duvar rengıne gore ayarlanan prof. ayarlardır. ve 5-6 saat suren ozek porgramlarla yapılan ayarlardır.Sız kendı gozunuze en guzel ayarlarla kendınıze gore ayar yapmalısınız. ınsan yuzlerının rengınden sıyah dengesınden vs. bunun ıcınde menuyu kurcalayıp guzel bır sonuc alabılıyorsun. Bence calıbrasyon ayarı aramamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 1 Temmuz 2013; 14:00:59 >
  • SHARP LC46LE831S 3D tv gerçek panel hızı ve görüntü kalitesi nasıldır.Menüleri hızlı paneli kaliteli ve 3d si olan bir tv arıyorum.Smart özelliği pek önemli değil.
  • Tigerspeed kullanıcısına yanıt
    Gerçek panel hızı 100Hz Arka tarama ısık hızı 200HZ. 3D si gercekten çok güzel. Futbol maçlarında kesınlıkle karelenme yok. cok net ve guzel bır goruntuye sahıp. menu olarak bıraz karısık gelebılır ama kullanıcıdan kullanıcya degısır bu. benım ıcın kesınle zor bır munusu yok. ayarlarını guzel yaptıgında gercekten cok saglam bır goruntu elde edebılıyorsun.
  • quote:

Gerçek panel hızı 100Hz Arka tarama ısık hızı 200HZ. 3D si gercekten çok güzel. Futbol maçlarında kesınlıkle karelenme yok. cok net ve guzel bır goruntuye sahıp. menu olarak bıraz karısık gelebılır ama kullanıcıdan kullanıcya degısır bu. benım ıcın kesınle zor bır munusu yok. ayarlarını guzel yaptıgında gercekten cok saglam bır goruntu elde edebılıyorsun.

Philips 46fpl7007 ile kıyasladığımızda hangi panel daha iyidir.
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    fıyat olarak cok ıyı. suan dıgıcom da bıle 2200 tl cıvarı bu. teshır falan mı?
  • quote:

gercı stokta yokmus.

http://shop.digicom.com.tr/?urun-1480-lc46le730ev-sharp-led-lcd-tv

bende sonra farkettim stokta yokmuş başka bir tv ye yöneldim albani üstad tavsiye etmiş
  • http://www.teknosa.com/urunler/119961409/sharp-lc39le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-x2

linkteki tv yi önerirmisiniz. quatron olmayan sharpların görüntü kalitesi diğerlerine göre nasıl. linkteki tv yeni panelmidir?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.