Bildirim
SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ayrıca bu fiyat nasıl ???
http://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-852-sharp-lc40le730-tv-led-3d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa demirel -- 25 Eylül 2013; 13:42:53 > -
Selamlar,
Bugünlerde 60 inch tv bakıyorum,forumda ve diğer incelemelerde aşağıdaki sharp-panasonic ve panasoic vt50 arasında kalmıştım bide son sony yi ekledim.Bu modellerden tavsiye alabilirmiyim?Sharp konusunda forumda yazılanlardan kafam karıştı,panasonic ile de plasma -led arasında kaldım Sony de tasarım açısından eskide olsa beni etkiledi
Görüş bildirenlere şimdiden teşekkürler,
Sharp LC60LE857 60
panasonic tx-l60dt65 yada biraz eski ama Sony KDL-60NX720 -
quote:
Orijinalden alıntı: wisemanman
arkadaslar yaklasık 4 aydır sharp 831s kullanıyorum. televızyondan bekledıgımden cok daha memnunum. ama burdakı yorumları okuyunca ınsanın ıster ıstemez kafası karısıyor. sonucta herkes tv aldıgında hd yayın ,mkv fılm dısında sd yayında ızlıyor. bence tv de onemlı olan tek sey ısık sızması ve bulutlanma sorunları. onun dısında bana gore sharp goruntu olarak dıgerlerınden cok cok daha guzel goruntu verıyor. ve gerek samsung gerek lg kullanan arkadaslar tv yı gorduklerınde goruntusune hasta oldular. ama herkesın ıstegı farklı. yanı mısal bır navıgasyon almak ıstersın mp3 calsın fılm ızlensın ses kaydetsın vs gıbı seyler ıstersın. ama malesef bana gore bu boyle olmuyor. yani herseyın kullanım alanı onemlı. navıgasyon ıstıyorsan gercekten bu ısı yapan bır navıgasyon alırsan hakkını verıyor. tv alıyorsun ınternete gırıyor mu sunu yapıyor mu vs. hepsı bır arada olunca cok ozellık var manyak dıyoruz. ama bu defa sorunlar cıkmaya baslıyor. ses gelıyor goruntu ne oldu ınternete gırdı sunu acamadı alt yazı desteklemıyor mu? vs. ben tvnın usb den fılm ızleme ozellıgı olsa bıle medıa player alıp gerek mkv fılmlerı gerek ham bluraylerı medıa playerdan ızlıyorum. dıyeceksınız kı bosuna nıye medıa pleyer alalım lg samsung bunu zaten yapıyo. evet dogru bunu cogu tv yapabılıyor zaten. pekı ıso dosyası oynatacaksın o zaman ne yapmayı dusunuyorsun? ya da m2ts uzantılı bır fılm geldı. o zaman ne olacak? bılgısayarı baglayacaksın tv ye. ıste bılgısayarı bagladıgında zaten ınternet vs ekranda ıstedıgın gıbı kullanıyorsun. hem daha serı hem daha ıyı. donusturme programları ıle ugrasmadan....
kısacası bana kalırsa hersey zevk meselesi. evet ucuk fıyatlar vererek tv almak ıstedıgınde ıster ıstemez arastırmaya gırıyorsun.tabı cok yuksek fıyatlar verıp alacaksanız ıyıce arastırmakta fayda var. ama bunu burada degıl alacagınız yerle konusup cozume baglamalısınız. ve bu arastırma ıcınde en onemlı sey sıze en uygun olanı alıp kafa karıstırmamak. bu bır bılgısayar degıl kı ıslemcısı ne ram ı kac vs. ne verırsen onu alırsın. bır fılm alırken ıstenılen donanım dıye bır ıbare var mı?
ben tv yı x box ta denedım blurayde denedım 3d de denedım ve hepsınden de memnunum. tv ızlemeyı zevk halıne getırıyor bana gore. yani bır goruntuyu farklı tvlere ver ızle o zaman farklı anlarsın.
kullandıgım tv 46" mesafem 1.8 metre. gozlerımde yorulma yanma kesınlıkle yok. konuyu cok uzatmaktan yana da degılım. ben bır kullanıcı olarak dusuncelerımı yazdım. yanlıslarım olduysa herkesten ozur dılerım.
wisemanman merhaba. Ben de 46" 831s kullanıcısıyım ve mümkünse senden bir destek talebim olacak. Tv de format, altyazı vs.. sıkıntısı yaşamak istemediğim içiin external bir medya oynatıcı almak istiyorum. Senin deneyip memnun kaldığın bir oynatıcı varmıdır acaba ?
http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-evobox-a1r2-3d-mkv-air-klavye-mouse-wifi-kablosuz-ag-hdmi-1-4-vga-destekli-android-4-0-1g-ram-mini-pc.html
linkteki oynatıcı gündemimde şu anda ve film indirip izleme olayını aynı yerden yapmak için avantajlı görünüyor. Senin bu cihaz ya da önerebileceğin bir cihaz varmı ?
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drangelman
sayın Rdegerli nerdesiniz kaç aydır beri kaç tane başlık attım her yere sorular sordum ama şu SHARP konusu bi adam akıllı değerlendirilmedi forumda.
ben 2 aydır Sharp 42XL2E modelini ciddi olarak düşünüyorum.hatta samsung 40A786 ve LG 42-6100 modeli ile arada kaldım baya.ama bursa en plus mağazında hepsini yan yana görme imkanım oldu.tabiki Sharp aynı yayında bile özellikle beyaz,kırmızı ve yeşilk renklerde harika bir üstünlüğü var.işte benim bugüne kadar alamayışımın tek nedeni Türkiye Distiribitörü olan En-Plus (enkya elektornik) bu işi ne kadar yapabiliyor.doğru düzgün müşteri hizmetleri yok.telefon numarasını açan adamlar bile ellerindeki stok durumunu bile doğru düzgün bilmeyip birde ahkam kesiyorlar telefonda.
benim daha önceden bazı şeyler aldığım bursa en plus mağazı dürüst bir satıcı.adam hatta tek ölü piksel çıksın getir bana abi değişimi yapıcam diyor o kadarda emin ama işin ucunda o kadar para olunca insan sözlü teminatlara güvenmek istemiyor.
ama benim içimden hala sharp hayranlığı devam etmekte.geçenlerde teknosada LG-6100 modelinin görüntü netliği baya dikkatimi çekti.renkler çok doğal sanki plazma gibi.ekran yansıma yapmıyor.fotbol maçı açık olmasına rağmen 100 hz kapalı olmasına rağmen hiçbir görüntü bozukluğu yoktu.kağıt üzerinde sharp 42xl2e ile nerdeyse aynı.ama tabiki kalite zemini ne kadar aynıdır bilemiyorum?
samsung 40A786 ise led teknolojili ama fiyatı biraz uçuk.
yani baya arada kaldım
bir tarafta teknik servisi, adam gibi olmayan ama dünyada kalitesi belli bir marka.
diğer tarafta teknik desteği harika olan ve her yerde size sahip çıkacak ama fiyatı biraz bütçeyi zorlayan bir marka samsung
öbür tarafta ise marka olarak çok fazla türkiyede tutmayan ancak benim içime, görüntü kalitesi olarak hemde özellikleri gereği okeyi alan marka LG
kafam çok karıştı hakketen
Sharp konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışabilirim ...
-
LC60LE857 daha başarılıdır
http://www.galaksibilisim.com.tr/?urun-10688-sharp-lc60le857e-tv-led-3d -
Kesinlikle sharp derim sony phılıps gibi markalara zamanında panel üreten ve türkiyeye made in japan olarak gelen tek marka -
quote:
Orijinalden alıntı: falconhill
quote:
Orijinalden alıntı: falconhill
http://www.teknosa.com/urunler/119961409/sharp-lc39le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-x2
linkteki tv yi önerirmisiniz. quatron olmayan sharpların görüntü kalitesi diğerlerine göre nasıl. linkteki tv yeni panelmidir?
albany usta ve forumun kıdemlileri linkte belirtilen sharp hakkındaki düşünceniz nedir? benzer özellikteki lg, samsung, philips ve panasonic e tercih edilebilirmi?
Kısa bir süre beklesen 1399'a satılacak :)
-
merhaba. Bende media player kullanıyorum. ozellıkle bluray fılmleri ızlemek ıcın zaten medıa player gerekli. bunu tv acamaz. sana egreatr r6s modelını onerebılırım. formatları desteklıyor ayrcıca ham bluraylerde ve m2ts fılmlerde kesınlıkle sorun yasamadım. alt yazı olarak gerek renk gerek karakter gerek buyukluk vs herseye mudahale edebılıyorsun. wifisı var. torentten ındırme yapılıyor. ıncelemenı tavsıye ederım. -
quote:
Orijinalden alıntı: albani
Selamlar
Beni bir ara herkes "Sharp çı" diye bilirdi(özellikle TF de),daha sonrada burada da çok Sharp ile ilgili msg lar gönderdim,ama bunların çoğu
zaman içinde kayboldu,çünkü adam gibi bir başlığı hiç olamadığı için!!!!
Ayrıca TR de paneller içinde ""en az kullanıcısı olanda"" Sharp tır!
Kısaca sebebleri çoğunuzun bildiği yada tahmin ettiği gibidir,birde sizin bilmediğiniz bazı genel durumları vardır.
Sharp TR ye ilk olarak Avrupadan ve diğer bazı yerlerden Kaçak/İsçiPermisi/v.s şeklinde gelip DBanbk tan satılmaya başlandı
2003/05 senelerinde,daha sonrada TeknoSA aldı bunların bir sürw Distribütörlüğünü ve 2005/06 larda bir sürede bir kaç
Entry-Level seri sattılar ve işi bitirdiler!sonrada şuandaki ENKAY firması aldı,ama bu firma zaten "kazıkçı" mağazaları olan,
kaliteli/Butik v.s markaların satıldığı malum ENPlus ile Sharp satılıyor,ama bunlar panel işinden anlamıyorlar,Loewe ile uzun süre
gittiler ama hikaye,zaten bunlar aşırı pahalı,Sharp ta bunların elinde hikaye oldu tabiki+
Garanti/Servis ise bana hiç güven vermiyor,gördüğüm/duyduğum ise olayı sadece TV değiştirmekle idare ediyorlar!
Kimdir Servisleri(Bağımsız Servislermidir ki kesin öyledir)Parça/Stok v.s durumları nedir yine benim için "muamma"
yarın ENKAY da bırakırsa ne olur v.s gibi,TR deki diğer Markaların dışında değişik bir sistemi vardır Sharp TV lerin+
---------
Bütün bu özelliklerinden dolayı TR için Sharp doğru tercih bir Marka değildir!
Marka bu işin "Babası" ama,bu iş TR de Baba-maba ile gitmiyor
Ben bir ara USA da iken 2005 de o zamanların en baba serisi olan ve yeni çıkan "Aquos Titanium" 45" serisini almıştık($ 5.500)o zaman bu rakam çok feci büyüktü!!
Ama panelde çok feci idi!!!bütün rakiplerini çok fena dövüyordu
Birde buna $ 250 ye ISF Prof.ayar çektirmiştim,panel adeta uçuyordu(bu panel hala yeğenimde aynı performansla çalışmaktadır!)
Bu arada Japonların çoğu panele kısaca "Sharp" derler herif bir marka alır.......ben Sharp aldım der>>Sharp demek LCD TV demektir orada genelde
Bu arada Japon Domestic Market te Sharp ın pazar payı dudakları sıyırtır(yaklaşık %55/58)!!anlayın durumu gari! üstelik o pazar tıpkı USA pazarı felaket
aktiftir,herifler evlerine her sene bir panel alırlar,ama "caponlar" genelde PDP yi hiç sevmezler,bunları dışarı satarlar bu herifler LCD cidirler
----------
TFT-LCD TV nin zaten bulucusu Sharp tır,onda caponlar LCDTV lere Sharp derler!
Sharp sadece "Teknoloji üretir",A dan Z ye her şeyini kendisi kendi fabrikalarında üretir
Diğer üreticiler ise Sharp ı takip ederler,Sharp bir şey çıkarır ve Lisansını bunlara satar(Samy/LGE en başta gelendir)buradan da "köşe olur" tabiki
kimisi ise Lisansa aykırı hareket eder(en başta Samy dir bu)bunuda Dava eder,yine milyonlarca doları cebe indirir!bu yetmez bu uyanık Korelileri ve
Caponları,USA da Dava eder(Kamuoyuna "hileli bilgiler" vermekten) yine tazminatları cebe indirir tabiki
Kısaca TFT-LCD TV işinde (Modül dahil) bu alemde ""Raconu Sharp kesiyor""!!
Zaten yakın gelecekte çoğu ana Japon LCD ciler,Modüllerini Sharp tan almak üzere 2008 de çeşitli anlaşmalar imzaladılar!
Pio/Sony/Tosh/Phil bunları en büyükleridir+
Sony zaten Şubat/2008 de Sharp ile yaptığı anlaşmadan sonra Sakai-City Fabrikalarına 1/3 Hisse oranlı olarak resmen ortak olmuştur!!!
bu iş içinde Sharp Corp.firmasına tam "$ 1 Milyar Cash" para saymıştır!!!
--------
Kısaca>> "Sakai-City Plant/Osaka Bay" bu tesis normal şartlarda bugünlerde bitip,deneme üretimlerine başlayacaktı;
Bunlara ait DATA larım uçtuğu için yeniden toparlamam çok zordur!ancak bunları zaman içinde kısmen özetleyerek TF/DH de vermiştim,şimdi
yine kısa geçiyorum.....
Global Kriz her ülkeyi çok fena sarstığı içinde bütün bildiğimiz panel ana üreticileride çeşitli revizyonlar v.s yapmak zorunda kaldılar!
Sakai-City Plant;bu konudaki olayı noktalayan dünyanın en ileri teknolojiye sahip,tamamen sofistike/complex ve özellikle ana üretim olan MODÜL(panel
dediğiniz)olayın bitirileceği bir fabrikadır,bunların çok teknik kısımlarını geçiyorum,ama bugün dünyada "ham-cam-panel" in ki buna "Substrate sheete" ler diyoruz,
zaten dünyada en büyük ebat Sheetleri Sharp üretiyor(bu tekniğide bütün TFT-LCD Modül üreticilerine Sharp satıyor!daha doğrusu Lisanslıyor)Sakai de ise
ebatlar dahada büyüyecektir ve "zero-defect" sheetler üreticeğini Sharp açıkladı!
Bu cam-levhalar da ebatlar büyüdükçe,"kırılma" riski çok fazla artmaktadır,bunu üretmek ve en önemlisi kesmek(kırmadan/dağıtmadan)çok ciddi bir teknik
istemektedir,ebat büyüdükçe ki üreticiler ebatı bu yüzden büyütemiyor yada büyütmek istemiyor,çünkü şak diye ortadan kırılıyor!!,kalan parçalardan ise
ancak ufak ebat Modüller elde ediliyor ama kırılma aşamasında fiziksel/teknik olarak levha içinede izler girebiliyor!!!bunları ucuz TV imal edenler zaten satın
alıyor!!
İşte Sharp ın üstün Modül üretim tekniği burada öne çıkıyor(adeta rakipsiz olmasıda burada) hem en büyük Sheet leri üretebiliyor,hemde en az hasarlı biçimde
kesiyor,Sakai de ise daha ileri bir teknik uygulayacaktır,kısaca bu bilen vede gören Pio/Sony/Phil/Tosh v.s artık Sharp a kaymışlardır!!
Çünkü bu konuda inanılmaz büyük vede güçlü+en önemliside bu konuda teknoloji üretebilen tek Modül üreticisidir!!!
Ancak Sharp elbette her Sharp Marka LCD TV sinde,kendi panellerini kullanmıyor,genelde ağırlık olarak Entry-Level da 42"/46" ya kadar CMOs tan panel
alıyor!!burası biraz karışık,kısaca her gördüğünüz Sharp>>>Sharp panelli değildir,ama iyi serilerde 32" bile Sharp Modüllüdür!
Hatta bunların o çok meşhur 15" Monitörleri vardır(USA/Japonya/Canada/Avustralya)bu panel süperdir!!çok popülerdir ama genelde çok büyük çoğunlukla
bunlar İşyerlerinde kullanılırlar,hala popülerdir bu Sharp 15" likler!
---------
Ancak Sharp-Europa ta hikayedir,bizim Kıtaya bunlar bakmıyor(birde Tosh bakmıyor,bizim Avrupa sadece Samy ci ve Sony cidirler)
zaten kıtamızda bu iki marka satılmaktadır,geriside hikayedir,Phil Avrupalıdır(ama artık sadece ismi Avrupalıdır!)Modüller,panellerin
Seviye/ebat v.s durumuna göre en başta LGE olmak üzere AUO,Sharp,CPT,QDI den alınmaktadır,TV lerin montajları yine en başta LGE de yapılıyor,
ayrıca Taiwan ve Çin de yapılıyor v.s,kısaca Avrupalıda bıraktı fanatik Phil işlerini ve Samy/Sony ci oldu hemen herkes!bundan elbette Fiyat
durumuda söz konusu ama durum budur fiili olarak+
Sharp ise Avrupada sadece İspanya da montaj yapıyor,bütün Avrupa serileri buradan toplanıyor,arada bazı seriler ise Japonya dan gelebiliyor+
USA daki ürünlerinde neredeyse tamamı Sharp-Mexico daki muazzam tesislerinde montajlanmaktadır>>""Assembled in Mexico"" olarak yazar panellerin
sticker larında+
Ayrıca Arjantinde de montaj tesisleri vardır+
Amerika Kıtasında çok iyi durumdadır,ama onun haricinde zayıftırlar,ama Sharp bunlara bakmıyor bile!
----------------------
Bu arada bizde yani Avrupada bir sürü DoğuAvrupa pazarı için modelleri var ama bunlara ait ne bir Review nede adam gibi Sharp sitesinde
açıklama yoktur,nedir bu ürünler bilmiyorum,komple fasonmu bunuda bilmiyorum,onlarca Sharp serisi var,harflerini bilmediğim seriler
ama bunların hepside boş serilerdir,nerede ne için üretiliyor bilgim yoktur doğrusu
------------
Bu arada birileri "XS1" filan diyor,yaw Beyler bunu unutun siz,hatta hiç aklınıza bile getirmeyin,LED TV kısaca budur işte!!
Samy/Phil/Sony LED ler,bunun yanından bile geçemezler!
XS1 aynen "Ferrari" gibi çok Butik bir paneldir,hatta "Exclusive" bir paneldir,şimdilik sadece kısıtlı sayıda üretim yapılıyor ve sadece USA/Japonyada
satılmaktadır,almak içinde sıraya giriyorsunuz!!!
"Referansı" iyi olan+cebi de sağlam olan bunu ancak alabiliyor (evet,şaka değil gerçek bu olay)
LED TV kısaca ikiye ayrılıyor bir "piyasa" işi Phil/Samy/Sony LED TV ler,birde Sharp LED ler!
Phil/Samy/Sony/(yakında LGE)>>bunlar eski CCFL sisteme LED uygulaması yapılan TV lerdir,kısaca değişen sadece "Backlight-system" dir!!
Elbette bunun bile ciddi bir artısı vardır,ama bunu kalkıpta XS1 ile aynı kefeye kimse koymasın!
Bu arada bir bilgi daha vereyim,zaten LED TV nin bulucusuda Sharp tır!!
100Hz+Local-Diming+Active Contrast gibi özellikleri bulanda Sharp tır,ayrıca bu sistemlerde nedense bir tek adam gibi Sharp larda
çalışmaktadır!!örneğin 100Hz diğer markalarda ne işe yarar hala tartışılır vede belli değildir veya Local-Diming v.s v.s.....
-----------------
XS1 de Bezel(Silver çalışma yapıldı bu seride Piano-Black gibi KARA uygulamalardan çıkıldı,Pioneer "Exclusive" bir Speaker üretti bu seri için(detachable)
Stand zaten çok özel!!!
Processor adeta uçuyor!!! Chipset özel yine!
Kısaca tam "Exclusive" herifler haybeye bu kadar para çekmiyorlar panellerine yaw
Bana göre bu seri Türkiye ye gelmez,gelipte alan adamıda döverler zaten,ülen araba parasına panelmi olur
Avrupaya bile hala çıkamadı!
52" ve 65" olarak geliyor sadece iki ebat bu seri
Sharp65-52XS1LEDbyCAN.rar
http://r apidshare.com/files/189179657/Sharp65-52XS1LEDbyCAN.rar
Size: 17649 KB Downloads:186
Status:Normal Download Last Download:20.03.2009 20:36:04
----------------
Bu arada yukarıda Sn.judge bir şey sormuş>>Solar Powered LED v.s diye.......
Bir bilgi daha vereyim Sharp dünyanın en büyük ve gelişmiş "SOLAR CELL" üreticisidir,tahmin edemeyeceğiniz kadar ileri bir teknolojiye sahiptir bu konuda,kısaca
bu "Solar Cell" de bir numara Sharp tır
---------------
Audio sistemde ayrıca Sharp a özel kendi buluşu olan bir özellik daha vardır+
RGB-LED Local-diming Backlight ile en doğru aydınlanma(doğru açılma/kapanma)çalışması.
Kısaca XS1 çok özel bir paneldir,External Media-Box ile geliyor>>>artık yeni nesil paneller çok inceldiği için,çoğu eleman kasa içine
haliyle sığamadığı içinde bunları external olarak geliyor(ayrıca satılıyor,kısaca öderken TV+Box parası ödüyorsunuz!)
Tuner Analog/Digital+DVB-S/S2(SD+HD Sat Receiver özelliği vardır!)
..............
update+
Sayın albanihttp://forum.donanimhaber.com/m_81587372/f_//tm.htm#81867441 konusunda desteğinize ihtiyacım var :)
panaya teknoloji satması kendisinin panadan daha iyi olduğu göstermiyor. Bunlar tamamen malii konular
ben yapamıyorum teknolojim el vermiyor muhendislerimin kafası basmıyor olayı değil hani..
özellikle Türkiyede sunulan modeller vasat serileri / iyileri USA, Japonya vitrinlerinde mevcut
4 renk olayıi se henuz cok yeni ve olumsuz bir çok yönleri olduğunu duşunuyorum her yeni cıkan tenk.da olduğu gibi..
öreğin mavi rengi tam kalibre edemedikleri söyleniyor v.s. - ileride belki çok iyi yorumlar alabilirler ancak şimdiden bu panele girmek dogru karar olmaz..
çok övdüğüm pana plazmalar yıllardır bu pazarın en iyileri seçildiklerine göre bende haksız sayılmam.
Dünyanın en kaliteli ve en pahalı markası lowe iflas verdi artık en iyi sharp arkadaşlar.
Kararsızlığınız kotü bir karar. 730 lar japon değil çin montajıdır bu arada.Sharp ile ilgili her sorunuzu cevaplayabilirim.Servis konusunda sorun olduğunu düşünen arkadaşlarada şunu belirteyim enkay da iken sharplar dicikom'a geçti kısa bir süre enkay elindeki ürünleri ucuza sattı bu ürünleri kaçıranlardan biriyim dicikom servisleri oldukça iyidir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...
sharp rakip firmalarada örneğin samsung lg sony toshiba gibi tvlerin paanelini üretiyodu ve bu piyasada %70 pazarpayı vardı diye biliyorum.Samsung kendi panelini üretmeye başladı ve piyasada üretilen neredeyse yarı panel sharp çıkışlı diye bir yazı okumuştum.Doğrumudur?
-
Doğrudur hatta bu sektöre kattığı yeni teknolojilere bakarsanız bir çok marka sharp arge si sayesinde arka plan teknolojisine kavuştuğunu yada taklit ettiğini rahatlıkla görebilirsiniz.Sharp türkiye teknosa ve enkay da başarılı olamadı şimdi işini bilen dicikom a geçti yakın gelecekte sharp oldukça bilindik olacak şu an çok fazla bilinmediğinden fiyatlar aşağıda bilinirlik artııkça fiyatda yükselecektir diye düşünüyorum çünkü hak ettiği rakamlarda değil şu aralar.... -
SHARP LC46LE730EV Bu nasıl beyler ? Wifi + Smart TV varmı ? -
sharplarda dts desteği var mı ? -
SHARP LC70LE757 E - 14.550
SHARP 70LE835 - 11.500
Araların da 3.000 TL fark var ikisi de quattron?
Bildiğim kadarı ile quattron en fazla 80 inch panel var,90'lık panel quattron yok aquos versiyonu var.. -
Teknosa da 2 haftadır 60" 857 modeline bakıyorum almak için ama, hakikaten bir tuhaflık var bu tvde, resmen karelenmeler görüyorum, ps3deki AA sorununa benzer oluşumlar var... Yanında da başka marka tv olmadığı için karşılaştıramıyorum ama bence diğer 55" kozmetik tvler daha güzel görntü veriyor gibi... -
-
40LE831 çok övülmüş.4 renk teknolojisinden mi acaba?
http://www.bimeks.com.tr/urun/125919/sharp-lc40le831s-102-ekran-3d-led-tv.aspx#comments -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa demirel
Doğrudur hatta bu sektöre kattığı yeni teknolojilere bakarsanız bir çok marka sharp arge si sayesinde arka plan teknolojisine kavuştuğunu yada taklit ettiğini rahatlıkla görebilirsiniz.Sharp türkiye teknosa ve enkay da başarılı olamadı şimdi işini bilen dicikom a geçti yakın gelecekte sharp oldukça bilindik olacak şu an çok fazla bilinmediğinden fiyatlar aşağıda bilinirlik artııkça fiyatda yükselecektir diye düşünüyorum çünkü hak ettiği rakamlarda değil şu aralar....
sayın demirel sharp 50le857 yokmu sharp bu paneli çıkarmadımı -
sa arkadaşlar. bende media mark kampanyasıyla 2999 a 60le741s modeli siparişi geçtim kampanya süresinde ve servis kuruluma geldiğinde SOK oldum. ürünüm
1. si teşhir ürünü cıktı tozluydu. adamlar paketleyip yollamışlar
2. kutunun içinden ne kullanım kitapçıkları ne de garanti belgesi çıkmadı
3. olarak da en komiği tv nin güç kablosu çıkmadı yani piriz kablosu :))
4. olarak en problemli bölüm de ürünün kutusunda yazan seri numarası enkay gurubuna ait içinden çıkan ürünün seri numarası da digicom a ait cıktı ve enkay ve digicom um servislerini ikisi de gelmesine rağmen tutanak tutamayacaklarını söylediler. bide unutmadan i,ki adet gözlük eklemişler sizin gibi dışa bantlı kutunusunun biri bos cıktı:(
bugun digicom un servisiyle mediamark ın müşteri hizmetlisini telde görüştürerek bi şikayet kaydı aldırdım ve iade departmanından sizi arıcaklar diye söylendi bekliyoruz hadi hayırlısı.
ve bana da 741s siparişime 740 yolladılar :)
kampanya zamanında mediamarkt müşteri temsilcisini arayıp 2 defa sordum ürün 0 mı diye yoksa teşhirden mi toplanacak diye 0 olduğunu üzerine basa basa söylettim ve gvenerek aldım ama sonuç hüsran maalesef.
inş. bi çözüm bulurlar. benzer durum basına gelen olursa tecrübelerini ve izlediği yolu anlatırlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X