Şimdi Ara

SHARP Lcd Tv'ler # Genel Konu # (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
8
Favori
147.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/119961413/sharp-lc60le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-an3
    http://www.teknosa.com/urunler/110012745/sharp-lc60le857-dvb-st2-fhd-3d-smart-led-lcd-tv

SHARP LC60LE752V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV 4999
    SHARP LC60LE857 DVB-S/T2 FHD 3D SMART LED LCD TV 6999

2 televizyon arasında inanılmaz arada kaldım. 2000 lira fark beni arada bıraktı birazda. Sizlerin önerisiniz almak istedim. Ne dersiniz bu fiyat farkına değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

http://www.teknosa.com/urunler/119961413/sharp-lc60le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-an3
    http://www.teknosa.com/urunler/110012745/sharp-lc60le857-dvb-st2-fhd-3d-smart-led-lcd-tv

SHARP LC60LE752V DVB-S FHD 3D SMART LED LCD TV 4999
    SHARP LC60LE857 DVB-S/T2 FHD 3D SMART LED LCD TV 6999

2 televizyon arasında inanılmaz arada kaldım. 2000 lira fark beni arada bıraktı birazda. Sizlerin önerisiniz almak istedim. Ne dersiniz bu fiyat farkına değer mi

Ben de ayni soruyu cok merak ediyorum. 2000 tl az degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 7000 TL lik tv ama DTS özelliği yok maalesef. Yalnız yabancı sitelerde Sharp ın hangi ürünü olursa olsun gördüğüm incelemelerde panel olarak hep övgü alıyor. Panellerinde ışık sızması ve bulutlanma ya hiç yok ya da belli belirsiz. Hertz olarak gerçek 100 hz diğeri 250 hz. Aslında şu an araştırdığım kadarı ile her iki model de piyasa da alınabilecek en iyi seçeneklerden. Bu gün Metro market te bir kaç model sharp gördüm, yanlarında bir de Toshiba nın bir modeli vardı her iki markanın tv leri diğerlerinden bariz bir şekilde iyi görüntü veriyordu. Yanlarında ki tv ler LG, Samsung ve philips in yeni modelleri. Uzun bir süredir araştırıyorum sanırım içime sindirerek alacağım led tv şu an için Sharp markalı TV ler olacak.
  • Arkadaşlar bugün media markt tan eski model bir sharp aldım
    LC 60 LE 741 modelini aldım 3400 + 3 adet gözlük şeklinde pazarlık yaptık. İnşallah iyi bir fiyattır zira bana iyi gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconhill

http://www.teknosa.com/urunler/119961409/sharp-lc39le752v-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-x2

linkteki tv yi önerirmisiniz. quatron olmayan sharpların görüntü kalitesi diğerlerine göre nasıl. linkteki tv yeni panelmidir?

albany usta ve forumun kıdemlileri linkte belirtilen sharp hakkındaki düşünceniz nedir? benzer özellikteki lg, samsung, philips ve panasonic e tercih edilebilirmi?

• Cumleten merhaba,

Bende dun gidip Metro MArketten sharp lc46le732e+ 2 gozluk aldim. Insallah iyi bir paneldir birde benim merak etttigim bu yaninda ki verdigi gozlukler 3d icin iyimi ? ayrica internetten film indirirken nasil indirecegim yani her indirdigim 3d film buna uyar mi ?

ayrica tv hakkinda kisa bir yorum yapabilirseniz memnun olurum

Saygilarimla
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge1986

Cumleten merhaba,

Bende dun gidip Metro MArketten sharp lc46le732e+ 2 gozluk aldim. Insallah iyi bir paneldir birde benim merak etttigim bu yaninda ki verdigi gozlukler 3d icin iyimi ? ayrica internetten film indirirken nasil indirecegim yani her indirdigim 3d film buna uyar mi ?

ayrica tv hakkinda kisa bir yorum yapabilirseniz memnun olurum

Saygilarimla

Bende bu tv den almayı düşünüyorum. Yorum yapan olursa sevinirim.
  • Sn.Erdi Bey

-Bahsettiğin msg ı bulamadım? sanırım bir başka forum da olmalıydı veya burada ise de arada kaynamış olmalı!

-Sharp-Avrupa için geçmişte tüm bilgileri vermiştim,onların içinden olayı anlarsın,günümüze gelirsek;benim kriterimde
    Avrupa-Sharp için aman aman alınası bir Seri henüz yok,olanlar ise geçmişte kaldı(HD1/XS1/925) valla bunlardan olsa
    amenna derim ama yok

-Günümüz Sharp larından ise 840/852/857 olabilir!! ama rakam uçukkaçık olmamak kaydıyla,çünkü teknik olarak bunlar
    her ne kadar adı SHATP ise de o bildiğimiz SHARP lardan değildir!
    Bu Sharp ı zaten TR de bir ben bilirim bir de Üreticisi biliyor ama varsa "ben biliyorum" diyen adam o zaman çıksın ortaya da
    bize anlatsın,bende kurtulayım şu Sharp ın dayanılmaz sorularından

-Bu paneller de "maliyeti düşürmek" adına bazı teknik eksiklikler vardır,örneğin;

Bir kere Sharp gibi bu işlerin "bilen adamı"(Modül üretim teknikleri ki "VA" nın babası da atasıda anası da Sharp tır!) na böyle paneller
    yakışmıyor;daha doğrusu bunların adam gibileri var ama sadece Japan/Canada/USA pazarındadır!

A-"Full-array-LED baclit" olmalıdır ama bu paneller EDGE-LED tir zaten ucuz olması da bundan dolayıdır!

Not;
    1-Full-array baclit bir Sharp buluşudur
    2-RGB-LED full-array bir Sharp buluşudur
    3-Ambiant-sensor bir Sharp buluşudur

diye devam ediyor....

B-"Local-Dimming" olmalıdır!

Not;Local-Dimming de bir Sharp buluşudur

Not;örneğin 835/836 Direct-LED "Full-array-LED" dir ama,LD sistemi yoktur(yani maliyetten kaçış!)

C-Panel-sup pixel;10/12 olmalıdır ama bunlar 8 dir!

D-Col.Process 10-bit olmalıdır;bunlar 8-bit it ve maliyette ciddi bir etkendir! Günümüzde genelde/tamamı üreticiler
    özellikle "VA" tip Matrix kullandıkları zaman,10 yerine 8-bit tercih ediyorlar ve SW ile işin geri kalanını hallediyorlar

Not;IPS matrixler ucuz yollu olduğu için bunlar 10-bit dir genelde!

E-Native(True-Hz değeri olarak);200Hz olmalıdır ama bunların çoğu True-100Hz paneldirler(maliyeti ciddi etkiler bu sistem!)

Not;Piyasadaki çoğu HiEnd paneller de aslında True-100Hz dir!!

SW den 200/ve üzeri ise işin atraksiyonudur!

gibi bir takım teknik ama çok önemli ayrıntılar vardır veya daha doğru bir tanımla bunlar ayrıntı değil bir panelde en önemli kriterlerdir!
    özellikle FL+LD sistemleri!

++

Bir panel "TFT-LCD" panel ise "eski nesil klasik paneller olarak" ki günümüzde kullandığımız tüm LCD paneller de aynen böyledir!
    bazı değerlerin ve sistemlerin olmasını gerektiriyor özellikle ebat 50/52 ve üstü olunca!

++

Sharp ın 60/70/80/90/103 gibi ebatlarından,bu yukarıda bahsettiğim tüm teknik sistemi içeren panelleri var ama bunlar bizim Kıta da yok
    sadece arada bazı süper panelleri gelir ki;bunu da zaten "fiyatına" bakarak şak diye anlarsınız;hatta paneli incelemeye bile gerek
    yok direk atın arabaya getirin eve cinsindendir ama fiyatı nedir diye bana hiç sormayın gerçi bunlardan bazılarını ben çeşitli
    kişilere geçmişte aldırmıştım ama bunlar da zaten paranın hesabını hiç yapmayanlardı

Sharp da bir de çok özel Monitörler vardır,bunu da geçmişte çok yazdım,Araba veya Daire parasına satılan ama bunlarda özel üretim
    olduğu için bulamazsınız!

++
    Sonuç olarak Sharp Avrupa panellerinden bazıları özellikle büyük ebat isteyenler için yine de "rakiplerine göre cazip fiyat sunabiliyorsa"
    o zaman almayı düşünebilirsiniz!
    Zaten Avrupa serilerinden 8xx ler de rekabet için çıkarılan bir paneldir!

++

Ayrıca bu panellerin o klasik Sharp "tank-track-banding" dediğimiz üretim prosesli sorunlu panelleri artık pek kalmadı(Sakai-City üretimli olanlardan)
    yine Backlight-bleed ile video-banding/DSE efektleri de pek kalmadı sayılır ya da çok çok az! ama asıl sorun şu ki;örneğin panel ebatı 60 ve büyük ise
    ve baclit sistemi de EDGE-LED ise bu sefer Mura efekti(Clouding)ile screen-uniformity(ekran homojenitesi)bozulmaktadır,şansınız kötü ise fazla homojen
    bozukluğu ve Mura efekt görürsünüz!

Sharp lar kullandıkları pixel yapısı+filtering+katman v.s sebebiyle fazla AÇI veremezler;yana fazla kaykılamazsınız(bazı panellerinde;örneğin ufak ebatlarda
    açı fazla olur/olabiliyor ama ebat büyüdükçe açı da azalıyor!)

Ebatın 60 gibi büyük olması;SD ler de çuvallatıyor! ama böyle büyük ebatlar HD içindir bunu da unutmayın ltf!

Günümüzde hala çok büyük ebatlarda(55/60 üstü gibi) PDP lerin teknik üstünlüğü tartışılmaz!

++
    Latency(gecikme değerleri);bu konuda Sharp hiç bir üreticiye benzemez! bir bakarsınız LAG değeri 150/180ms çıkar,bir başka seri de ise
    100 veya 80ms çıkar gibi çok oynaktır! bu panellerde Gaming hiç olamaz ama ben 60 ve üstünde Gaming düşünen varsa çok temkinli
    yaklaşırım

Diğer yandan bu yukarıdaki değerler Normal-mod lar için ve Game-mode lar da panel bir anda uçar/uçabilir ve onu da kimse tutamaz zaten!
    veya tam tersi Game-mode da bile panel çok kötü çuvallar>>> buraya yazdıklarım 46 dan başlayan tüm Sharp paneller içindir(Japan/USA serileri
    hariç tabiki! sadece Avrupa için bunlar böyledir!)

gibi "garip" bir tutum sergiler Sharp lar,dolayısıyla Sharp ların karakterini anlamak ciddi zordur!

++
    Bir lafım da "DIGICOM" içindir,çünkü bunlar bu işi çok iyi bilendir netice de "Pioneer" ın Dist.firması olmak kolay değildir ama "bir panel nedir"
    olayını da en iyi Digi biliyor Pio demem bile yeter zaten

Eski Dist.Firma ENKAY ise bu işi hiç bilmeyenler idi!

TR de ilk TeknoSA idi Sharp Dist.ama yürütemediler,çünkü hem işi bilmiyorlardı hemde Sharp ı hiç tanımıyorlardı!
    Sonra ENKAY geçti ama bunlar tam Fransız çıktılar

Digicom ile bu iş yürür,bu arada Sharp da CMI-Taiwan veya YoungGroup a ait ucuz yollu panellerde vardır,zaten fiyatını görünce anlarsınız
    bunlar hikaye paneller;39/50 ebatlı bazı seriler;çok çok ucuz olursa belki alınırlar!

Satıcılar ise yine klasik ve ne sattıklarını hiç bilmiyorlar!onlara bakarak iş görmeyin özellikle konu SHARP ise!

840 eski modeldir ama tatlı fiyata bulursanız alınabilir yinede!
    852/857 de iyidir ama rakamlarını tam bilemiyorum

Selamlar

not;sana ayrıca diğer konu için de eMail attım++

++

Sharp-60/840+Oppo-105 soran arkadaş kimdi yaw ya da neden buradan yaz dedin onu da anlamadım veya ne alaka?

Oppo ok ama sen bunu hangi kritere göre seçtin? cihazı USA danmı yoksa Avrupandamı alıyorsun?

Kardeş eMail den yaz detaylı olarak,PM lerden bıktım,bakamıyorum zaten vakit yok!

CAN++

• sn albani

sharp tv lerle ilgili bilgileriniz için çok teşekkürler.

ben büyük ekran aşagıdaki tvler birini almak istiyorum. son zamanlarda tv reklamlarında SHARP QUATTRON reklamları çok çıkıyo

fiyatı önemli değil hangisi daha kalitelidir

http://www.teknosa.com/urunler/110012745/sharp-lc60le857-dvb-st2-fhd-3d-smart-led-lcd-tv (6649 TL )

http://www.teknosa.com/urunler/110012718/philips-55pfl8008k12-dvb-s-amb-fhd-smart-3d-led-lc (5699 TL - 500 TL hediye çeki)

bilgi ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Sn. Albani üstad, yorumlarınıza bakıyorum insanı Sharptan ciddi manada soğutuyorsunuz. Tatlı fiyat kavramı da oldukça izafi olduğundan biz Sharp almayacaksak ne alacağız o zaman? Yrumlarınızda o alınmaz bu alınmaz, Sharp markasının hiç şansı yok öyleyse ne alınır? (Genel hd sd tv kullanımı, 40"- 46" arası hd filmler ve 3d önemli alınabilecek marka model nedir? Aklımda Sharp lc 46le831 var sizin yorumlarınızı okudukça cayıyorum bu model için alınası tatlı fiyat aralığı sizce nedir?) Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

Sn. Albani üstad, yorumlarınıza bakıyorum insanı Sharptan ciddi manada soğutuyorsunuz. Tatlı fiyat kavramı da oldukça izafi olduğundan biz Sharp almayacaksak ne alacağız o zaman? Yrumlarınızda o alınmaz bu alınmaz, Sharp markasının hiç şansı yok öyleyse ne alınır? (Genel hd sd tv kullanımı, 40"- 46" arası hd filmler ve 3d önemli alınabilecek marka model nedir? Aklımda Sharp lc 46le831 var sizin yorumlarınızı okudukça cayıyorum bu model için alınası tatlı fiyat aralığı sizce nedir?) Saygılar.

+1.

Göze en güzel gelenini kullanıcı yorumlarında en iyi olanı ve de review sitelerinde en çok puan alanı tercih etmede fayda var. Yabancı forumları daha dikkate alın derim...
  • albani dostum ben de ciddi 50-55 inch sharp alma kararındayım fakat siz kötüledikçe karar vermekte zorlanıyorum.teknosa kampanyası ile 50le 652 2800 200 tl de hediye çeki 50le752 de 3000 tl 300 tl hediye çeki var .bu fiyatlara iyi mi alternatifi nedir?
  • sharp lc40le730 bu modeli alınır mı hocam Made in Japon yazıyor Metroda ki modelinde.
  • Dünyanın en kaliteli ve en pahalı markası lowe iflas verdi artık en iyi sharp arkadaşlar.
    Kararsızlığınız kotü bir karar. 730 lar japon değil çin montajıdır bu arada.Sharp ile ilgili her sorunuzu cevaplayabilirim.Servis konusunda sorun olduğunu düşünen arkadaşlarada şunu belirteyim enkay da iken sharplar dicikom'a geçti kısa bir süre enkay elindeki ürünleri ucuza sattı bu ürünleri kaçıranlardan biriyim dicikom servisleri oldukça iyidir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum...
  • bulunduğum bölgede LG, Sharp, Pioneer, Panasonic aynı servis bakıyor.
  • Yazdığın ürünler genel olarak dicikom ürünleri.Servis konusunda dist ürünü alıyorsanız yani paralel değilse albani de yazdığı gibi doğu bak ürünü değilse servis konusunda sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.Erdi Bey

-Bahsettiğin msg ı bulamadım? sanırım bir başka forum da olmalıydı veya burada ise de arada kaynamış olmalı!

-Sharp-Avrupa için geçmişte tüm bilgileri vermiştim,onların içinden olayı anlarsın,günümüze gelirsek;benim kriterimde
    Avrupa-Sharp için aman aman alınası bir Seri henüz yok,olanlar ise geçmişte kaldı(HD1/XS1/925) valla bunlardan olsa
    amenna derim ama yok

-Günümüz Sharp larından ise 840/852/857 olabilir!! ama rakam uçukkaçık olmamak kaydıyla,çünkü teknik olarak bunlar
    her ne kadar adı SHATP ise de o bildiğimiz SHARP lardan değildir!
    Bu Sharp ı zaten TR de bir ben bilirim bir de Üreticisi biliyor ama varsa "ben biliyorum" diyen adam o zaman çıksın ortaya da
    bize anlatsın,bende kurtulayım şu Sharp ın dayanılmaz sorularından

-Bu paneller de "maliyeti düşürmek" adına bazı teknik eksiklikler vardır,örneğin;

Bir kere Sharp gibi bu işlerin "bilen adamı"(Modül üretim teknikleri ki "VA" nın babası da atasıda anası da Sharp tır!) na böyle paneller
    yakışmıyor;daha doğrusu bunların adam gibileri var ama sadece Japan/Canada/USA pazarındadır!

A-"Full-array-LED baclit" olmalıdır ama bu paneller EDGE-LED tir zaten ucuz olması da bundan dolayıdır!

Not;
    1-Full-array baclit bir Sharp buluşudur
    2-RGB-LED full-array bir Sharp buluşudur
    3-Ambiant-sensor bir Sharp buluşudur

diye devam ediyor....

B-"Local-Dimming" olmalıdır!

Not;Local-Dimming de bir Sharp buluşudur

Not;örneğin 835/836 Direct-LED "Full-array-LED" dir ama,LD sistemi yoktur(yani maliyetten kaçış!)

C-Panel-sup pixel;10/12 olmalıdır ama bunlar 8 dir!

D-Col.Process 10-bit olmalıdır;bunlar 8-bit it ve maliyette ciddi bir etkendir! Günümüzde genelde/tamamı üreticiler
    özellikle "VA" tip Matrix kullandıkları zaman,10 yerine 8-bit tercih ediyorlar ve SW ile işin geri kalanını hallediyorlar

Not;IPS matrixler ucuz yollu olduğu için bunlar 10-bit dir genelde!

E-Native(True-Hz değeri olarak);200Hz olmalıdır ama bunların çoğu True-100Hz paneldirler(maliyeti ciddi etkiler bu sistem!)

Not;Piyasadaki çoğu HiEnd paneller de aslında True-100Hz dir!!

SW den 200/ve üzeri ise işin atraksiyonudur!

gibi bir takım teknik ama çok önemli ayrıntılar vardır veya daha doğru bir tanımla bunlar ayrıntı değil bir panelde en önemli kriterlerdir!
    özellikle FL+LD sistemleri!

++

Bir panel "TFT-LCD" panel ise "eski nesil klasik paneller olarak" ki günümüzde kullandığımız tüm LCD paneller de aynen böyledir!
    bazı değerlerin ve sistemlerin olmasını gerektiriyor özellikle ebat 50/52 ve üstü olunca!

++

Sharp ın 60/70/80/90/103 gibi ebatlarından,bu yukarıda bahsettiğim tüm teknik sistemi içeren panelleri var ama bunlar bizim Kıta da yok
    sadece arada bazı süper panelleri gelir ki;bunu da zaten "fiyatına" bakarak şak diye anlarsınız;hatta paneli incelemeye bile gerek
    yok direk atın arabaya getirin eve cinsindendir ama fiyatı nedir diye bana hiç sormayın gerçi bunlardan bazılarını ben çeşitli
    kişilere geçmişte aldırmıştım ama bunlar da zaten paranın hesabını hiç yapmayanlardı

Sharp da bir de çok özel Monitörler vardır,bunu da geçmişte çok yazdım,Araba veya Daire parasına satılan ama bunlarda özel üretim
    olduğu için bulamazsınız!

++
    Sonuç olarak Sharp Avrupa panellerinden bazıları özellikle büyük ebat isteyenler için yine de "rakiplerine göre cazip fiyat sunabiliyorsa"
    o zaman almayı düşünebilirsiniz!
    Zaten Avrupa serilerinden 8xx ler de rekabet için çıkarılan bir paneldir!

++

Ayrıca bu panellerin o klasik Sharp "tank-track-banding" dediğimiz üretim prosesli sorunlu panelleri artık pek kalmadı(Sakai-City üretimli olanlardan)
    yine Backlight-bleed ile video-banding/DSE efektleri de pek kalmadı sayılır ya da çok çok az! ama asıl sorun şu ki;örneğin panel ebatı 60 ve büyük ise
    ve baclit sistemi de EDGE-LED ise bu sefer Mura efekti(Clouding)ile screen-uniformity(ekran homojenitesi)bozulmaktadır,şansınız kötü ise fazla homojen
    bozukluğu ve Mura efekt görürsünüz!

Sharp lar kullandıkları pixel yapısı+filtering+katman v.s sebebiyle fazla AÇI veremezler;yana fazla kaykılamazsınız(bazı panellerinde;örneğin ufak ebatlarda
    açı fazla olur/olabiliyor ama ebat büyüdükçe açı da azalıyor!)

Ebatın 60 gibi büyük olması;SD ler de çuvallatıyor! ama böyle büyük ebatlar HD içindir bunu da unutmayın ltf!

Günümüzde hala çok büyük ebatlarda(55/60 üstü gibi) PDP lerin teknik üstünlüğü tartışılmaz!

++
    Latency(gecikme değerleri);bu konuda Sharp hiç bir üreticiye benzemez! bir bakarsınız LAG değeri 150/180ms çıkar,bir başka seri de ise
    100 veya 80ms çıkar gibi çok oynaktır! bu panellerde Gaming hiç olamaz ama ben 60 ve üstünde Gaming düşünen varsa çok temkinli
    yaklaşırım

Diğer yandan bu yukarıdaki değerler Normal-mod lar için ve Game-mode lar da panel bir anda uçar/uçabilir ve onu da kimse tutamaz zaten!
    veya tam tersi Game-mode da bile panel çok kötü çuvallar>>> buraya yazdıklarım 46 dan başlayan tüm Sharp paneller içindir(Japan/USA serileri
    hariç tabiki! sadece Avrupa için bunlar böyledir!)

gibi "garip" bir tutum sergiler Sharp lar,dolayısıyla Sharp ların karakterini anlamak ciddi zordur!

++
    Bir lafım da "DIGICOM" içindir,çünkü bunlar bu işi çok iyi bilendir netice de "Pioneer" ın Dist.firması olmak kolay değildir ama "bir panel nedir"
    olayını da en iyi Digi biliyor Pio demem bile yeter zaten

Eski Dist.Firma ENKAY ise bu işi hiç bilmeyenler idi!

TR de ilk TeknoSA idi Sharp Dist.ama yürütemediler,çünkü hem işi bilmiyorlardı hemde Sharp ı hiç tanımıyorlardı!
    Sonra ENKAY geçti ama bunlar tam Fransız çıktılar

Digicom ile bu iş yürür,bu arada Sharp da CMI-Taiwan veya YoungGroup a ait ucuz yollu panellerde vardır,zaten fiyatını görünce anlarsınız
    bunlar hikaye paneller;39/50 ebatlı bazı seriler;çok çok ucuz olursa belki alınırlar!

Satıcılar ise yine klasik ve ne sattıklarını hiç bilmiyorlar!onlara bakarak iş görmeyin özellikle konu SHARP ise!

840 eski modeldir ama tatlı fiyata bulursanız alınabilir yinede!
    852/857 de iyidir ama rakamlarını tam bilemiyorum

Selamlar

not;sana ayrıca diğer konu için de eMail attım++

++

Sharp-60/840+Oppo-105 soran arkadaş kimdi yaw ya da neden buradan yaz dedin onu da anlamadım veya ne alaka?

Oppo ok ama sen bunu hangi kritere göre seçtin? cihazı USA danmı yoksa Avrupandamı alıyorsun?

Kardeş eMail den yaz detaylı olarak,PM lerden bıktım,bakamıyorum zaten vakit yok!

CAN++

her marka kötü ise millete hangi markayı almasını öneritsiniz..genelde öneri yerine markaların kötü taraflarını anlatmışsınız..insanlar ne almalı..şu anda 3000 tl civarlarında en iyi 46-55 inc hangi led markayı almalı..ya da panasonic philips sharp 3 lüsünden hangisi alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kervancılar -- 23 Eylül 2013; 5:50:12 >

• arkadaslar yaklasık 4 aydır sharp 831s kullanıyorum. televızyondan bekledıgımden cok daha memnunum. ama burdakı yorumları okuyunca ınsanın ıster ıstemez kafası karısıyor. sonucta herkes tv aldıgında hd yayın ,mkv fılm dısında sd yayında ızlıyor. bence tv de onemlı olan tek sey ısık sızması ve bulutlanma sorunları. onun dısında bana gore sharp goruntu olarak dıgerlerınden cok cok daha guzel goruntu verıyor. ve gerek samsung gerek lg kullanan arkadaslar tv yı gorduklerınde goruntusune hasta oldular. ama herkesın ıstegı farklı. yanı mısal bır navıgasyon almak ıstersın mp3 calsın fılm ızlensın ses kaydetsın vs gıbı seyler ıstersın. ama malesef bana gore bu boyle olmuyor. yani herseyın kullanım alanı onemlı. navıgasyon ıstıyorsan gercekten bu ısı yapan bır navıgasyon alırsan hakkını verıyor. tv alıyorsun ınternete gırıyor mu sunu yapıyor mu vs. hepsı bır arada olunca cok ozellık var manyak dıyoruz. ama bu defa sorunlar cıkmaya baslıyor. ses gelıyor goruntu ne oldu ınternete gırdı sunu acamadı alt yazı desteklemıyor mu? vs. ben tvnın usb den fılm ızleme ozellıgı olsa bıle medıa player alıp gerek mkv fılmlerı gerek ham bluraylerı medıa playerdan ızlıyorum. dıyeceksınız kı bosuna nıye medıa pleyer alalım lg samsung bunu zaten yapıyo. evet dogru bunu cogu tv yapabılıyor zaten. pekı ıso dosyası oynatacaksın o zaman ne yapmayı dusunuyorsun? ya da m2ts uzantılı bır fılm geldı. o zaman ne olacak? bılgısayarı baglayacaksın tv ye. ıste bılgısayarı bagladıgında zaten ınternet vs ekranda ıstedıgın gıbı kullanıyorsun. hem daha serı hem daha ıyı. donusturme programları ıle ugrasmadan....

kısacası bana kalırsa hersey zevk meselesi. evet ucuk fıyatlar vererek tv almak ıstedıgınde ıster ıstemez arastırmaya gırıyorsun.tabı cok yuksek fıyatlar verıp alacaksanız ıyıce arastırmakta fayda var. ama bunu burada degıl alacagınız yerle konusup cozume baglamalısınız. ve bu arastırma ıcınde en onemlı sey sıze en uygun olanı alıp kafa karıstırmamak. bu bır bılgısayar degıl kı ıslemcısı ne ram ı kac vs. ne verırsen onu alırsın. bır fılm alırken ıstenılen donanım dıye bır ıbare var mı?
    ben tv yı x box ta denedım blurayde denedım 3d de denedım ve hepsınden de memnunum. tv ızlemeyı zevk halıne getırıyor bana gore. yani bır goruntuyu farklı tvlere ver ızle o zaman farklı anlarsın.

kullandıgım tv 46" mesafem 1.8 metre. gozlerımde yorulma yanma kesınlıkle yok. konuyu cok uzatmaktan yana da degılım. ben bır kullanıcı olarak dusuncelerımı yazdım. yanlıslarım olduysa herkesten ozur dılerım.

• albani kullanıcısına yanıt
    Albani Üstad;

2300tl'ye kadar alınabilecek 46-47'' led-tv @albani öneriniz var mıdır. philips 5507 arıyorum ancak eski model olduğu için bulunmuyor.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 124591

Albani Üstad;

2300tl'ye kadar alınabilecek 46-47'' led-tv @albani öneriniz var mıdır. philips 5507 arıyorum ancak eski model olduğu için bulunmuyor.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-l47et5e-tx-l47et5e-47-120-cm-3d-led-300-hz-tv-2d3d-cevirme-4xhdmi,3xusb,-card,4-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=63427

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-l42et50e-tx-l42et50e-3d-full-hd-107-cm,--led-tv,800hz,4xhdmi,3xusb,wi-fi/productdetails.aspx?I_ID=60172 bu urunu teknosa da inceledim görüntüsü lg ve samsungtan iyi geldi..fiyatıda vatanda makul..vatanda 1800 civar 47 inc olan modeli vardı..

ve bu ucuz olan varhttp://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-l47e5e-tx-l47e5e-full-hd-119-cm-led-tv,1920x1080,150-hz,4xhdmi,2xusb,scart/productdetails.aspx?I_ID=60730 yaşadğnz şehirdeki vatan da varsa inceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kervancılar -- 25 Eylül 2013; 3:19:35 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.