Sevgili arkadaşlar vista açıldığı zaman böyle bir hata veriyor;
"The procedure entry point SheGetPathOffsetW could not be located in the dynamic link library SHELL32.dll"
araştırdım internette ama bulamadım bir çözüm acaba bana yardımcı olacak bir dostumuz varsa teşekkür ederim
yok arkadaşım sadece bu yazı yazıyor kod yok
Herhangi bir tema yüklediniz mi?
tema da yüklemedim paşam, gereksiz ne program varsa temizledim ama anlayadım bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: habibhancer
tema da yüklemedim paşam, gereksiz ne program varsa temizledim ama anlayadım bir türlü
Bu sorunun pc nizde bulunmadığını düşündüğünüz bir zamana geri yükleme yapınız,muhtemelen bir program yüzünden ,yazılımsal sorun oluşmuş,genelde bu soruna neden olan crystal xp ,tema paketleri neden olur...
paşam sizin dediğiniz gibi yukarıda yazdığınız tema ya baktım öle bir tema da yokk ilginç bu vista yaa
quote:
paşam sizin dediğiniz gibi yukarıda yazdığınız tema ya baktım öle bir tema da yokk ilginç bu vista yaa
''Sistem Geri Yüklemi '' işlemi ile 2-3 gün öncesine alınız bilgisayarınızı merak etmeyin verilerinizde eksilme veya yok olma gibi bir durum söz konu değil...
tam bilmediğim için soruyorum yüklediğim programları silme işlemi vs ypar mı acaba ????????
quote:
tam bilmediğim için soruyorum yüklediğim programları silme işlemi vs ypar mı acaba ????????
Siler
Şunu yapın: Başlattan çalıştır'a gelin. msnconfig yazın. Açılan pencereden başlangıç sekmesine gelin. Orada açılışta açılan programlar sıralanacaktır. İçlerinden sadece virüs programınızın ve msn'in tiki kalsın. Diğerlerinin tikini kaldırın tamam diyip bilgisayarı yeniden başlatın.
quote:
2-3 gün içinde yüklediğiniz programları silecektir en fazla ,ancak bu sorunu ortadan kaldıracaktır,hiçbir verinizi silmeyecektir...
ustalar temalarıda kaldırdım ancak bu gene manyak davranıyo
dostlar bahsettiğim sorun güncelleme yaparak geçti, lakin bu sefer vistanın orjinal teması silindi windows 98 teması kalmış temalarda, başka temaları indirip koyuyorum kabul edilmiyor amma enteresan iş oldu yaaa
DOSTLAR BU VİSTA TEMA KABULLLL ETMİYOR NEDEN ACABA ????? BİR YARDIMCI OLACAK ARKADAŞ VAR MIDIR ACABA YARDIMCI OLUN LÜTFEN O İKİTANE PROGRAM VARMIŞ ONLARIDA DENEDİM YOK OLMUYOR NEDEN SE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme