Şimdi Ara

Shepherd Atatürk'ten alıntı yapıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Every fight is our fight, because what happens over here matters over there. We don't get to sit one out." this phrase actually belongs to Mustafa Kemal Atatürk, founder of the Turkish Republic. By this quote Shepherd intended to say that it was an important thing to help keep peace in the world.

Kaynak

Shepherd bunu Team Player yüklenirken videoda söylüyormuş. Ancak Türkçesini çıkaramadım.Burada yazdığına göre aslında Atatürk'ün sözüymüş.

Bir oyunda ülkemizden Atatürk'ten bir şeyler görmek güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 29 Temmuz 2010; 11:42:28 >

• evet
  • Hiç dikkat etmemiştim
  • single oynarken öldüğünüzde dünyaca tanınmış kişilerden önemli söleri alıntı yapıyodu
    bence atatürk te bunların içinde en önemlilerinden biri olduğu için es geçmemeleri iyi olmuş
    ama yazıda ne yazıyo ingilizcesi olan tercüme edebilirmi
  • "Her Savaş bizim savaşımızdır çünkü burada olanlar orada (başka yerleri ) da önemlidir , sonuna kadar yerimizde oturmamız gerekir "

(sit something out=deyim sonuna kadar oturmak, dışında kalmak, katılmamak)
    (matters= be significant yerine kullanılmış olabilir)

Tamamen çeviremedim tabi ama bu tarz bişey, benim Türkçe m daha zayıf olduğundan anlam bozukluğu olabilir ayrıca Atatürk ' ün bu tarz bi sözü yok yanlış bilgi. Daha çok Amerikan şahinlerinin söylediği sözlere benziyor hatta Dick Cheney den duyduğumu bile iddaa edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 30 Temmuz 2010; 1:48:01 >
  • iki kere mesaj olmuş Yani amca demek istiyo ki dünya artık küçüldü dünyanın herhangi bir yerinde olan bi sorunla ilgilenmemezlik yapamayız diyo çünkü orda olan olaylar sonra burayıda etkiler demek istiyo, yeni dünya düzeni bu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 30 Temmuz 2010; 1:50:45 >
  • Anlamını yazarsanız düzgün şekilde iyi olacak beyler...Neyse yine de teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enteresan
  • bende hic dikkat etmemistim buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..^^

Anlamını yazarsanız düzgün şekilde iyi olacak beyler...Neyse yine de teşekkürler.

Valla anlamını ben de çıkaramadım Bilen varsa yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

quote:

Orijinalden alıntı: ..^^

Anlamını yazarsanız düzgün şekilde iyi olacak beyler...Neyse yine de teşekkürler.

+1

yazdık ya len yukarda birazda üşenmeyip okuyun gerçi okuduktan sonra ne yapacan orasıda var ama

• Every fight is our fight, because what happens over here matters over there. We don't get to sit one out." this phrase actually belongs to Mustafa Kemal Atatürk, founder of the Turkish Republic. By this quote Shepherd intended to say that it was an important thing to help keep peace in the world.

"Bütün kavgalar bizim kavgamızdır çünkü burda olan orayıda etkiler. Biz bunun dışında kalmayacağız." Bu cümle aslında Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk'e aittir. Bu söz ile Shepherd Dünya barışını korumaya yardım etmenin önemini vurgulamaya çalışmıştır.
  • Her ne olursa olsun, Call Of Duty'nin yapımcısına ve tüm çalışanlarına sinir oluyorum sepepleri şunlar:

1.Shepherd'i başından beri sevmezdim ve oyun sonunda zaten ihanet ediyor...

2.Böyle ülkesine ihanet eden bir adamın konuşmasına neden M.Kemal Atatürk'ün yaptığı konuşmalardan birisi ekleniyor?

3.Call of Duty: Modern Warfare 2 Oyununu orjinal cd olmadan multiplayer oynuyamıyorsun

Bu yapımcılar, Skidrow, Paratoz gibi tüm crack firmalarıyla anlaşmış oyunuma crack yapmayacaksın diye...

Şu anda 15 milyon üzerinde oyuncu bulunduran "Call of Duty Games" Avrupa'da (Garena) Multiplater olarak sadece 50 kişi oynuyor...

Son zamanlarda Oyunlarda yapılan bu saçma olay " CRACK " tüm oyun severlerin içine ediyor...

Arkadaşlarımla internet cafeye oturup "Counter-Strike" yerine "Call of Duty" oynamak varken neden bu hakkımızı elimizden alıyor?
    Eğer böyle olacaksa; BEN KOSKOCA "CALL OF DUTY" 6 SERİLİK BİR OYUNU BİLGİSAYARIMA YÜKLESEM NEYLEYİM?

Son Olarak:

• quote:

Orijinalden alıntı: JuanPabloPino

Her ne olursa olsun, Call Of Duty'nin yapımcısına ve tüm çalışanlarına sinir oluyorum sepepleri şunlar:

2.Böyle ülkesine ihanet eden bir adamın konuşmasına neden M.Kemal Atatürk'ün yaptığı konuşmalardan birisi ekleniyor?

3.Call of Duty: Modern Warfare 2 Oyununu orjinal cd olmadan multiplayer oynuyamıyorsun

Bu yapımcılar, Skidrow, Paratoz gibi tüm crack firmalarıyla anlaşmış oyunuma crack yapmayacaksın diye...

Şu anda 15 milyon üzerinde oyuncu bulunduran "Call of Duty Games" Avrupa'da (Garena) Multiplater olarak sadece 50 kişi oynuyor...

Son zamanlarda Oyunlarda yapılan bu saçma olay " CRACK " tüm oyun severlerin içine ediyor...

Arkadaşlarımla internet cafeye oturup "Counter-Strike" yerine "Call of Duty" oynamak varken neden bu hakkımızı elimizden alıyor?
    Eğer böyle olacaksa; BEN KOSKOCA "CALL OF DUTY" 6 SERİLİK BİR OYUNU BİLGİSAYARIMA YÜKLESEM NEYLEYİM?

Son Olarak:

Orjinal alanların ne suçu var ? Kim isterki emeğinin çalınmasını ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanbilderass -- 30 Temmuz 2010; 14:49:18 >

• YUUUUUUHH
  • Sonuçta Fok Balıkları Çok Yalnız diyor
  • Juan ın 2.maddesine katılıyorum kesinlikle
    çeviri olarakta:
    her savaş bizim savaşımızdır, çünkü burda ne olursa orayıda etkiler, olayın dışında kalmayacağız yazıyorda
    Atatürk'ün böyle bir sözünü veya buna benzeyen bir sözünü hatırlayan, bilen, duyan varmı?
    hiç bir millet makus talihine terk edilemez böyle bir söz hatırlıyorum bu söze benzeyen?
  • atatürkün böyle bi sözü yok beyler. hemen sevinmeyin , amerikalılar böyle bişey yapmazlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuanPabloPino

Her ne olursa olsun, Call Of Duty'nin yapımcısına ve tüm çalışanlarına sinir oluyorum sepepleri şunlar:

Son Olarak:

Nasıl bir zihniyettir çözemedim

• Adamın emeği ne biliyor musunuz oyunlarda ? İçinizden birinin bilgisi bile yoktur eminim onlarca kiş çalışıyor o oyunlarda ve kişi başına oyunun %0000.1 falan düşüyor ? ve kazandıkları para ise şu 15milyon x 120 tl sizce bu oyuna bu kadar para değer mi?
    Bak madem emeği çalınması ıstenmıyor oyunu 25-45tl arası yapsın ozman satın alma oranı %40 %45 artmazsa bende adam deılım

Lutfen bılıp bılmeden konuşmayınız adamların hiç biri yorulmuyor ve bok gibi para kazanıyorlar bu emek değil... Sahtekarlık... 120 milyon'a oyun olmaz topu topu 3 tane cd alıyorsun taksitle araba almıyorsun... lütfen forumdaki yaş oranına dikkat edelim

ayrıca sadece Türkiye sınırları içerisinde online oynadığını düşün tek başına bi oyuna salak gibi 100 lira para vermişsin ve senden başka kimse olmaz Oraya yazdım Avrupa'da online player sayısı 50lerde geziyor ne emeği? ne orjinali? cod 4 daha fazla oynanıyor 2 yıl onceki oyun bakın gözünüzü açın birz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuanPabloPino -- 31 Temmuz 2010; 0:16:56 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.