Şimdi Ara

Shepherd Atatürk'ten alıntı yapıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dilikoglu

Size kimin yan hesabı olduğumu söyleyeyim dilikoglu1 o banlandığı için bu hesabı açtım onun banının kalkmasına 18 saat kaldı.Benim korsanla işim yok bu konuda sadece fiyatlar ucuzlasın diyorum

MW2 ingilizce yi zaten sizin fiyatlar düşsün dediğiniz rakam olan 45 TL ye alabiliyorken daha ne kadar düşmesini bekliyorsunuz. MW2 de çok popüler olduğundan biraz pahalı, yoksa diğer oyunların tamamı 35 lira istediğin oyunu alabiliyorsun bu fiyata. Daha nereye düşsün bu fiyatlar ben anlamadımki. Tamam Türkiye de kutulu genel olarak pahalı ama bu sadece oyunlar için geçerli değil sende biliyorsun ki ülkemizde akaryakıt tan bilgisayar parçasına, otomobil den internet bağlantı fiyatlarına kadar herşeyin fiyatı birçok ülkeye göre çok çok yüksek. E dolayısı ile bu fazla fiyat olayını oyun piyasasına mal etmek ne kadar doğru?

He şunu da belirtmek isterim MW2 yi çevrimiçi orjinal oynayan Türk oyuncu sayısı belkide en fazla oyuncu kitlesi, fakat bizim oynadığımız oyunlar genelde CD-Key alımı olduğundan ya Rusya yada Başka bir Avrupa ülkesinde satılmış görünüyor bu nedenle ülkemizden kutulu alınmayan veya Steam den alınmayan oyunlar Türk oyuncular tarafından alınmasına rağmen istatistiklere Rusya veya Başka bir Avrupa ülkesinden satın alındı görünmekte. Ve bu oyunların, diğer oyun yapımlarının Türkçe veya Türk bayrağı eklenmesi ihtimali yükselişine hiç bir geliri olmuyor bunuda bilin.

He ucuz oluyor başka mesele bende CD-Key alıyorum çünkü hem kutulu daha pahalı hemde dijital alışveriş çok daha hızlı oluyor oturduğum yerden oyun satın alabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: machinima

Neden bilmiyorum ama bu yazıyı okuyunca aklıma bu geldi.
     Shepherd Atatürk'ten alıntı yapıyor!

ZHAHA
  • Şu korsan tartışması bittiyse söz hakkında bir şeyler söylemek isterim:

Shepherd , nerde savaş varsa biz içindeyiz, duramayız ,illa ki bir yeri bombalamamız, etrafı yıkıp geçmemiz lazım manasında kullanmış. Ama Atatürk, bir savaş oldu mu duyarsız kalamayız politik ilişkilerde sertleşmeye gideriz, en son çare savaşırız manasında kullanmış. Saptırılmış söz biraz yani. Sözün manası nerde savaş olursa orda biz varız biz çok agresif bir milletiz değil, mazlum milletlerin yanındayız manasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

Şu korsan tartışması bittiyse söz hakkında bir şeyler söylemek isterim:

Shepherd , nerde savaş varsa biz içindeyiz, duramayız ,illa ki bir yeri bombalamamız, etrafı yıkıp geçmemiz lazım manasında kullanmış. Ama Atatürk, bir savaş oldu mu duyarsız kalamayız politik ilişkilerde sertleşmeye gideriz, en son çare savaşırız manasında kullanmış. Saptırılmış söz biraz yani. Sözün manası nerde savaş olursa orda biz varız biz çok agresif bir milletiz değil, mazlum milletlerin yanındayız manasında.

+209 Çok doğru bir açıklama olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

He şunu da belirtmek isterim MW2 yi çevrimiçi orjinal oynayan Türk oyuncu sayısı belkide en fazla oyuncu kitlesi, fakat bizim oynadığımız oyunlar genelde CD-Key alımı olduğundan ya Rusya yada Başka bir Avrupa ülkesinde satılmış görünüyor bu nedenle ülkemizden kutulu alınmayan veya Steam den alınmayan oyunlar Türk oyuncular tarafından alınmasına rağmen istatistiklere Rusya veya Başka bir Avrupa ülkesinden satın alındı görünmekte. Ve bu oyunların, diğer oyun yapımlarının Türkçe veya Türk bayrağı eklenmesi ihtimali yükselişine hiç bir geliri olmuyor bunuda bilin.

İhtimal değil oyunun dosyaları içerisinde Türk bayrağı var. Ama kullanılmıyor. Nedenini anlayamadım. Kod eksikliğimi yoksa kasti yapılmış bir şey mi?

Ancak Türk bayrağı oyunda mevcut. Bir modlama ile oyuna eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-72 -- 11 Ağustos 2010; 17:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

İhtimal değil oyunun dosyaları içerisinde Türk bayrağı var. Ama kullanılmıyor. Nedenini anlayamadım. Kod eksikliğimi yoksa kasti yapılmış bir şey mi?

Ben genel olarak yorumladım olayı, yani MW2 dosyalarında bayrağımızın varlığı ile ilgili bir bilgim yoktu, sayenizde öğrendim teşekkürler.

• quote:

Vallahi süper uzun zamandır bu kadar gülmediydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

quote:

Price da böyle düşünüyor. MW 1'de ölüyorum ben, adam hala emir vermeye devam ediyor. Lan öldüm nasıl yapayım dediklerini

• quote:

Orijinalden alıntı: dilikoglu

Seni bişi yapmaya yetecek kadar büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: JuanPabloPino

quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

quote:

Orijinalden alıntı: JuanPabloPino

Her ne olursa olsun, Call Of Duty'nin yapımcısına ve tüm çalışanlarına sinir oluyorum sepepleri şunlar:

1.Shepherd'i başından beri sevmezdim ve oyun sonunda zaten ihanet ediyor...

2.Böyle ülkesine ihanet eden bir adamın konuşmasına neden M.Kemal Atatürk'ün yaptığı konuşmalardan birisi ekleniyor?

3.Call of Duty: Modern Warfare 2 Oyununu orjinal cd olmadan multiplayer oynuyamıyorsun

Bu yapımcılar, Skidrow, Paratoz gibi tüm crack firmalarıyla anlaşmış oyunuma crack yapmayacaksın diye...

Şu anda 15 milyon üzerinde oyuncu bulunduran "Call of Duty Games" Avrupa'da (Garena) Multiplater olarak sadece 50 kişi oynuyor...

Son zamanlarda Oyunlarda yapılan bu saçma olay " CRACK " tüm oyun severlerin içine ediyor...

Arkadaşlarımla internet cafeye oturup "Counter-Strike" yerine "Call of Duty" oynamak varken neden bu hakkımızı elimizden alıyor?
    Eğer böyle olacaksa; BEN KOSKOCA "CALL OF DUTY" 6 SERİLİK BİR OYUNU BİLGİSAYARIMA YÜKLESEM NEYLEYİM?

Son Olarak:

Adamın dediklerine bak ya
    Tamam o zaman yapımcılar bilerek emeklerinin çalınması için hiç önlem almasınlar.Uyar mı sana?

Hayatında galiba hiç CoD'u Multiplayer oynamadın zevkinin ne olduğunu bilmezsin...Kendı Kendıne oynayan veletler gibi.

Yukarda yazdıklarımı iyi oku aslanım, sen Türkiyede 10 saat çalışırsın günde 300 milyon para kazanırsın, bunlar ayda 10 saat çalışıyorsa iyidir senın emek anlayışın bumu? Zorlanmadan rahat rahat para kazanıyor adamlar? Ben ne kadar sinir olsamda sözlerimde bunları yazsamda altına yıne de eklıyorum. 25-40tl arası yapsın bak ozman bende alırım. Ama bu adamlar yorulmadan terlemeden oyun çıkartıyorlar üstüne üstlük 120tl gibi bir fiyatla?

Dediklerini bidaha düşün aslanım 120tl'ye oyun olmaz!

Neyse artık bu başlık altında hakkında başka şeyler yazmayacağım oyunun multi crack'ini buldum kolay gelsin

kardeşim sen ne saçmalıyorsun ya daha grafik tasarımcıyla işçiyi ayırt edemiyosun bak kanal d de diziye film e programlara bağlanmadan bi dünya gibi d harfi dönüyor onu yapan adam ayda 50 bin dolar alıyor he neden biliyo musun çünkü bunu dünyada ypan çok az kişi var ve bu adamlarda onlardan bir kaçı anlıyo musun he 120 tl yi çok biliyosan sende yap bi oyun tabi 3d grafik tasarımcılık programını kullana bilirsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

quote:

ben bunu 1 yıl önce mw2 nin bacgarundunu google görsellerde aratırken görmüştüm ilk görünce 5 dakka boyunca çatladım gülmekten insan ne zaman görse mahvoluyor gülmekten o fotoyu ve oyunu kim modifiye edip ilk kim hazırladıysa hakketen eline sağlık nette çok popüler oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLI_Sipahi -- 14 Ağustos 2010; 1:58:54 >

• quote:

• quote:

quote:

Peki hocam sende bu modlama varmı?

• "İnsanlığın hepsini bir vücut ve her milleti bu vücudun bir uzvu saymak icap eder. Bir vücudun bir ucundaki acıdan diğer bütün uzuvlar müteessir olur."
    Sanırım en yakın söz bu.
  • quote:

quote:

Hocam acaba sende bu modlama varmı; varsa link falan verebilir misin?

Şimdiden teşekkürler...

• O modu ben yapamam yapsam da diğer insanlar göremezler. En iyi ihtimal türk bayrağının adı singapur bayrağı yapılır. Siz türk bayrağı görürsünüz ancak diğer insanlar singapur bayrağı olarak görmeye devam ederler. Genel bi modla bütün singapur bayraklarının adının türk bayrağı yapılması lazım
  • quote:

O modu ben yapamam yapsam da diğer insanlar göremezler. En iyi ihtimal türk bayrağının adı singapur bayrağı yapılır. Siz türk bayrağı görürsünüz ancak diğer insanlar singapur bayrağı olarak görmeye devam ederler. Genel bi modla bütün singapur bayraklarının adının türk bayrağı yapılması lazım

Yani bunun hiçbir yolu yokmu?

• quote:

O modu ben yapamam yapsam da diğer insanlar göremezler. En iyi ihtimal türk bayrağının adı singapur bayrağı yapılır. Siz türk bayrağı görürsünüz ancak diğer insanlar singapur bayrağı olarak görmeye devam ederler. Genel bi modla bütün singapur bayraklarının adının türk bayrağı yapılması lazım

Galiba bayadır girmiyorsun hesabına

• Anlamadım
  • Programcılık namına en ufak bilgisi olmayan adamlar atıp tutuyor ne emekleri var diye,

GERİZEKALILAR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.