Zamanında Star Gazetesi bütün seriyi 3-4 hikaye bir kitapta olacak şekilde set halinde vermişti. Oradan biriktirdim, okudum. Şu sıralar okumak isteyen varsa Martı yayınlarına baksın. 5 kitapla seriyi tamamladılar.
Tavsiyem Martı Yayınlarının setini almanız çok başarılı ve şık kitaplar hem de hepsi birarada, ben ilk 3 kitabı okudum son 2'yi de sipariş ettim yeni
Kiler marketlerde Martı Yayınları'nın Sherlock Holmes kitapları %50 indirim ile satılıyor. Almak isteyenlere duyurulur.
Şimdilik tek kitaplarını alıcam ''Korku Vadisi'' ni aldım bugün beğenirsem ''Kızıl dosya'' ondan sonrada Martı yayınları setini alıcam
Martı Yayınları'ndan çıkan hikaye setinin ilk kitabı olan "Akıl Oyunlarının Gölgesinde" adlı kitabı okudum. Hikayeleri beğendim. Anlatım tarzı hoşuma gitti. 1890'lar İngiltere'sindeki kurgulanmış olan Holmes ve Watson'ı gözümde canlandırabildim. İkinci kitapdan devam edeceğim.
çok haklısınız.birden fazla yayın evinde bir çok hikaye ortak olarak alınmış.fakat hiç biri bir diğerini tutmuyor hikaye tutarlılığı açısından.bir ara siyah ufak cep kitabı boyunda bir seri vardı. sanırsam su ana kadar basılmış bütün hikayeleri orada mevcut
Bir fark yok ki aralarında.Sadece hikayelerin sırası değişik.
2 kitaba 16 lira verdim İnsan ister istemez birşey var mı diye düşünmeden edemiyor
Ben de öyle düşünmüştüm ama kitapçıda birebir karşılaştırma yapınca aynı olduklarını anladım.
Galiba Tutku'da 4 kitap var ... iyi iyi Sherlock'ları ucuza getirdik
Tutku'da 5 Martı'da da 5 kitap var.Ben de alınca kar ettik diye sevinmiştim.
6 kitap varmış 6Tane*7Papel=42Papel Tutku Yayınları 5Tane=45Papel Martı Yayınları
3liralık bir kar etmiş bulunmaktayız (Fiyatlar Kitapyurdundan alınmıştır)
Kar kardır.
ilk defa sherlock okuyacağım ilk hangisinden başlamalıyım?birbirleriyle bağlantılı mı kitaplar?
Çok faydalı bi konu olmuş. Çok teşekkürler. Artık bu sırayı takip ederiz. Aslında üst konu olsa çok daha iyi olur. Herkes faydalanmış olur
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
ilk defa sherlock okuyacağım ilk hangisinden başlamalıyım?birbirleriyle bağlantılı mı kitaplar?
İlk mesajda arkadaş anlatmış. Konular pek birbiriyle bağlantılı değil, ama ilk mesajdaki sırayı takip ederseniz daha iyi olur çünkü mesela hikayelerde devamlı olarak kızıl dosyadan bahsediyor. Hani kızıl dosya neydi dememek için kızıl dosyadan başlayabilirsiniz. Ama ben hikayelerin ilk kitabından başladım, kızıl dosyayı sonra okuyacağım.
Martı Yayınlarının Sherlock Holmes seti, kargo dahil 5 kitap 39,90 TL. Almak isteyenler kaçırmasınlar.