|
SHIB coştu, piyasayı adeta emiyor

-
-
Burası teknoloji formu mu yoksa finans formu mu? Ona göre girelim bundan sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zorla bu habere girdiren mi var? İlgilendiğin haberlere bak ilgilenmediklerine bakma bu kadar basit. İlgilenen, okuyan ve takip eden var ki insanlar paylaşıyor.
-
Finans formu olsa altın, döviz, hisse senedi ve emtia üzerine haber yapılması gerekir. Sadece coin. TV, radyo, internet ve forumlar dahil her yerde kripto reklamı ve kripto para kripto resim alınması yönünde bir baskı var hepimizden paranızı kriptoya basmamızi istiyorlar, ister zorla ister seve seve:))
-
Bakmamak diye bir şey yok ki sayfanın yarısı bu tarz haberlerle kaynıyor artık. En başta Pc donanımıyla ilgili haberleri ikinci plana atıp telefon haberleri vermeye başladılar. Şimdi de onları bir tarafa bırakıp bu tarz hepten alakasız haberler veriyorlar.
Finansla iligilenen biri de neden teknoloji sitesindeki bu tarz bir habere güvensin ki? Sanayideki ustadan yemek tarifi istemek gibi bir şey bu.
Vitalik adlı şeref yoksununa gir...
-
zirveden alanları SHIB bırakacaklar
-
Ortalığı alt üst etti. Yerden yere vuruyorlardı dalga geçiyorlardı. Şimdi de gülsünler bakalım. YTD
-
Silah zoru ile konuyu oku diyen oldu?
Sonra gene çakılıcak sonra hene uçacak … böyle zamanla artıcak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haber düştüğüne göre artık short girilir. ytd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ABV ya piyasanın anasını ağlatıyor bu tarz şeyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedikleri anda düşüşe geçti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
720 bin satmayıp tutan varmış. Buradan da anlaşılıyor ki parayı kazanan yine parası olanlar. Sen 100 tl veya 1000 tl ile zengin olmayı beklersin. Parası olan milyonları ile gelip alttan toplar uçurur sonra satar. O yüzden dikkatli olun.
-
yo ben çok beğenerek ve ilgi duyarak takip ediyorum bu tip konuları hayat sadece gigabyte anakartlardan kingston ramlerden ibaret değil telefonda olmalı kripto paralarda ve hatta otomobil haberleride olmalı çok biliyorsunuzya dediğiniz şekilde olsa durağan sığlaşan haber akışına bakarak vaybe dh böylemiydi eskiden ne canlıydı buralar der farklı kafa yapısında değişik değişik konuşursunuz bu sefer
-
Ah bir de caiz olsa en dipteyken alınmaz mı bu coin be.. Çıkacağı belliydi zaten. Hiçbir şey olmasa bile at parayı bekle yapardık. Eninde sonunda kazanırdık. Piyasayı iyi takip ediyorum da Fıkıhçılar onay vermiyor. Şu yasal dayanak olaylarına gözümü diktim şu sıralar. Eğer SEC yasal bir dayanak oluşturursa ve caiz olursa, bodozlama dalınabilir.
-
ben 554 den aldım 3500 den sattım :) vurgunu yaptım Allah bereket versın 1 yıllık kazancımı indirdim :D
itcoin gibi shitcoinler yüzünden piyasa ayıya girecek ben den söylemesi. Sonuçta bir kar realizasyonu olacaktır.
-
Zaten ayı sezonunda. 5 aydır uykudaydı shiba yani yükselmesi normal. YTD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Zorla bu habere girdiren mi var? İlgilendiğin haberlere bak ilgilenmediklerine bakma bu kadar basit. İlgilenen, okuyan ve takip eden var ki insanlar paylaşıyor.
|
Burası teknoloji formu mu yoksa finans formu mu? Ona göre girelim bundan sonra.
|
zirveden alanları SHIB bırakacaklar
|
haber düştüğüne göre artık short girilir. ytd
|
Silah zoru ile konuyu oku diyen oldu?
|
Bakmamak diye bir şey yok ki sayfanın yarısı bu tarz haberlerle kaynıyor artık. En başta Pc donanımıyla ilgili haberleri ikinci plana atıp telefon haberleri vermeye başladılar. Şimdi de onları bir tarafa bırakıp bu tarz hepten alakasız haberler veriyorlar.
Finansla iligilenen biri de neden teknoloji sitesindeki bu tarz bir habere güvensin ki? Sanayideki ustadan yemek tarifi istemek gibi bir şey bu. |
Benzer içerikler
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- fotoğraf canlandırma
- en iyi android emulator
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X