Zamanında 80 lirayken 5 Bitcoin almıştım şu an 2.5 milyon lira yapıyor henüz bozdurmadım. Nasip bu işler. |
SHIB coştu, piyasayı adeta emiyor (4. sayfa)
-
-
Zirvede satmıştım, sattığımın ertesi günü televizyonda shiba haberleri gördüm garibime gitmişti ama sistem aynı zirvedeyken geleneksel medya malı tabana yayma görevi görür. Oradan alanların %90'ı galiba bu yükselişi göremedi oysaki her yerde kafa ütülüyorlardı şöyle olacak böyle olacak diye. Olur olur da o günleri göremeyebilirsin bunun bilincinde olmak lazım.
Bir müddettir elimde catecoin ve nafter var küçük hacme sahip projelerden bakalım ne olacaklar.
-
Birkaç gündür ilk sayfada görüyorum başlığı, şimdi merak edip neymiş diye baktım, yine kripto para konusu çıktı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Shib sanırım tepede buradan alınsa ne olur ? ne biter ? SOL x3 yapacak diyorlardı. RVN 1 $ olacak diyorlardı. Doge bile Ekim sonu 0.60 cent olacak diyorlardı. Yalan oldu sanırım... (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
-
Hodl a devam, kıskanç insanları dinlemek yok.
Sakin bu cesit sacmaliklara bakarak yatirim yapmayin. Kisi kendi coinini kendi aklinca gukseltmeye calisiyor. Bu tip hareketler baska ulkelerde suc teskil eder.
İstanbul’da btc bozdurup nakite çevirebileceğim güvenilir bir yer varmı bildiğiniz arkadaşlar
akıllı telefonlar çıkınca da böyle habarlerin ne işi var burası pc donanım forumu vs deniyordu..Türkiye de bi çok kripto para takipçisi var burasıda teknoloji sitesi sonuçta.. çağa ayak uyduramazsanız bi süre sonra kaybolup gidersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X