|
SHIB coştu, piyasayı adeta emiyor (2. sayfa)
-
-
Çok sığ olduğu için çabuk kaldırabiliyorlar ama uzun vadede pek parlak değil gibi.
-
Baktım saçma saçma konular açılmaya başlanmış, zaman short zamanıdır dedim ve yine hatalı çıkmadım :D birileri parayı basıp pr yaptırıyor.
-
eski zirveden almıştım ben 35 ten. sonra 8 lere falan düştü. zararımı henüz karşılayamadım bu "muhteşem" çıkışla :d
-
emcüklüyor
-
Alın alın.
-
Caiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen haklısın dostum. Artık bu haberler sıktı.
Teknoloji ile alakalı bir sürü haber varken; mesela RX 6600 XT olmayan versiyonu ile alakalı bir sürü haber çıkarken buralarda hiç ses yok, z690 ile alakalı haberler, Alder Lake, Xeon vs. buralarda hiç ses yok. Bu hafta onun yerine bir sürü Coin haberi gördüm veya teknolojinin olmadığı haberler.
-
Dediğine katılıyorum ve bugün git sanayide ki Usta'dan da coin tavsiyesi alırsın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürpriz değil. Telegram kanalımda analiz ettim. Alanlar memnun 🥸
Coin ler uzun sürede kazandırır. Tabi enayi gibi tepeden girenler değil....
Birisi de diyor ki hanig yükseliyordu yükselecekti bunlar. Adam istiyorki hergün yükselsin 1 ayda zengin olsun
-
Dinen doğru anlamına gelir. Fıkıhçılar kripto paralar için ''caiz değil'' diyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir halt bilmediklerinden o. Aynı hocalara sor, "Hocam Allah altın ve gümüşü helal kılmış. Kağıt para ya da kredi kartı ile alışveriş haram mı?" diye, bak verdiği cevaba.
Böyle saçmalıklarla vakit kaybetme. Onlara göre borsa da haram. Biraz akıllısı arkasında şirket var der. O zaman tezgahtan mal almak da günah. Arkasında kim olduğunu bilmiyorsun, malı üreteni bilmiyorsun.
-
Caizin anlamını biliyorum da alakası ne?
Dolar da caiz değil Euro da .. borsa da ..
Dinen bakarsan üretmeden bir malı alıp satmadan kazanılan her para caiz değil.
Peygamber döneminde ya hayvan bakacaksın yada deve ile mal alıp satacaksin başka iş yok.
Kripto para caiz değil ise döviz alıp bekletip satmakta caiz değil ama bütün sakallı hacı hoca tayfası balya balya dolar Euro biriktirip yükselince koşarak satıyor.
Hatta sözde faizsiz katılım bankaları var. Faizsiz ama ya kâr payı veriyor yada zararda parayı alıyor.
Din diyor tefecilik yapmayın. Birisi paraya sıkıştı 1 verip 100 alacak şekilde kişinin hayatını yok edecek şekilde işler yapmayın diyor.
Yahu iki çoluk çocuk gelmiş kripto ile ilgili yorum yapıyor yok ayı sezonu şuan yok şu olacak yok bu olacak. Eminim toplam paraları 5000 TL bile yoktur ve son bir iki senedir kriptoyu biliyorlar.. her çoluk çocuk yorum yapar olmuş, bilirim der olmuş. Keyifle gülüyorum
Çoluk çocuk rahatsız olan arkadaşlar; bana özelden yazmasın, ÖZELDEN RAHATSIZ ETMESİN:) 5 liralık coin alarak yoluna devaam etsinler, uğraşacak zamanım yok çolukla çocukla. Yorumum çoluk çocuğu rahatsız etmiş :) Yazık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 9 Ekim 2021; 12:55:19 >
İşte sorun da burada başlıyor. Ya gelecekten bihaber bir tanrı var ya da tanrıdan gelmeyen ama gelmiş gibi gösterilen vahiyler ancak bunu dinle beyinleri yıkanmış insanlara anlatamıyorsun.
Ben zaten yıllar önce gördüğüm saçmalıklar ve tutarsızlıklar ile bu masal dünyasından çıktım. Zaten kafama göre takılırdım, tamamen noktayı koydum. Kafam rahat. Hayatını din satarak kazanan şaklabanların sözüyle hareket edecek kadar aptal değilim.
-
Tabii SHİP coşar tavan yapar sonra Paribu portföyüne ekler.
Paribulu da hazır yükseliyor paribuya da girmişken alayım der ve yerin dibine oturur.
Sayın Paribu; Neden zamanında aksiyon alıp eklemiyorsunuz. Sonra bu insanlar neden binance'a kayıyor diyorsunuz.
-
Eyvallah hayırlı geceler..
SHIB altcoinlere gitmesi gereken bütün parayı emiyor, aynı sünger gibi. O yüzden bir çok insan nefret ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X