Şimdi Ara

Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
16.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarısın sat çıkar. çıkardığın paranın bir bölümünü düzgün coinlere at.

Aptal saptal coinler olarak şansa parayı bulan tiplersiniz. Sizin gibiler yüzünden gerçek düzgün projeli coinler yükselmiyor

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

huaha

kanadada kripto muhabbeti dönünce hemen insanlar tavsiye vs istiyor. burada çok kişi bu işlerde

Türkiye'de bahsedince hemen fesatlık , kıskançlık yapıyorlar. Maalesef herkes birbirini aşağı çekip kendini iyi hissetmeye çalışıyor

bu yorumları görünce iyi ki şu insanlardan uzağım ,dünyanın öteki ucundayım diyorum  

• zamanında ben de saçma şaka coini aldım ve babam senin dediğinin aynısını dedi onu dinlemek gibi bir hataya düşüp tüm coinlerimi satıp başka coinlere çevirdim eğer babamı dinlemeseydim o 700 liralık şaka coinim şuan 40.000 lira falan ediyordu haberin olsun o gün bu gündür yarı şaka yarı gerçek coin mantığıyla gidiyorum

• Dexio/Ceek Vr/Star Atlas/ Roco finance araştır bunları. Takip et bırak itköpek coini

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Ahahaha hayirli olsun hocam tekrardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

sağl hocam  

• kardeş 200 bin hayat değiştirecek bir para değil . şuan en dadik ev bile 400bin olmuş. başını sokacak ev bile alamazsın kaldı ki hayat değiştirmek....

• kemal2020 kullanıcısına yanıt

adam teknik analizle şunla bunla aldıysa kumar değil. ama la şöyle bişey varmış diye aldıysa tam kumar . altın demişin de altınla bu bir mi ? altın regülasyona tabi . bu ne?saçma sapan bişey . bu gün 20 dolardan 200 dolar kimse hop hayırdır kardeşim diyemez, 200 den 20 ye düşsede aynı. altında öyle bir oyun yap bakalım,totişini keserler senin.

• bunlar ne hocam ilk defa duydum

Metaverse projeler bazıları gem.

Ceek vr. Facebookla işbirilği içinde oldukları söyleniyor o olursa zaten buradan daha arşı gider gibi. Arzı şuan 700mliyon max arz 1 milyar adet. Tanesi 1 dolar olsa bile marcetcap 1 dolar olur. Lady gaga Bno jovi gibi ünlülerle anlaşma yapmışlar. Apple music ve inuversal musicle anlaşmalılar. Sanal konserler, vr teknolojisi bunun üstüne odaklanıyorlar. Gleeceğin en parlak coinleri arasında bence. 33 centleri görmüştü şuan 25 cent tepeden almanızı istemem ama şuan düzeltme yapıyor gibi.

Dexio Protocol, kendi akıllı ağın üzerinde çalışıyor, oyunlar yapıyor en önemli oyunları pokemon go konseptinde coinve nft avı. Kendi nft marketleri de 12 kasımda çıkış yapacak. Projelerini adım adım takip ediyorlar. 6 aylıkm bir proje ekip çalışmaya devam ederse hala ucuz.

Star Atlas. Yine uzay temalı metaverse bir oyun aynı zamanda oyun içi nftler uzay gemileri ve benzeri. Arkasında Ftx borsası var. Ralliye yeni yeni başlıyor uzun zamandır akümüle olmuştu. Buradan 10 xş vermesi beni şaşırtmaz. Bir de hükümet coini var arzı çok daha az olan ama çok daha pahalı olan o da star polis. İKisinden de taşıyorum uzun zamandır.

Roco finance ise kendi sistemleri üzerinde yeni coinler çıkacak. yine oyun yapıyorlar arzı az olan güzel bir coin. Yine arkalarında Ftx borsasının şirketi var. Alameda reseacrh

Siz inceleyip bakın hocam devir artık metaverse dönemi. Ben bunların hepsine yatırım yaptım. Tavsiye değildir. Kendiniz bakıp uygun gördüklerinize girebilirsiniz. Veya böyle başka metaverse projeler bulun derim

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    dünyanın öteki ucundan bu foruma giriyorsun balık adam.
    sen ordasın belki ama beynin burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmemişlik yapmayın borc içinde yaşayan insanlar sizin kadar şanslı değil bu tarz konular insanları intihara sürükler biraz empati kuralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen sağlammış hocam bilemedim ne yapacağımı shiba yine bir şeyler deniyor bir yandan :D

Shiba da düzeltme yapıyor olabilir. Ama ben güvenmem. EN başta girmek lazımdı bunlara. Onu da nasıl bileceksin. Misal hamster coin için scam iddiaları çıkmaya başladı. Tamamen şans yani. Yarın han gi köpek coinin artacağı tamamaen hangisinin fanatiğinin daha çok olduğuna bağlı. Biraz da elon muskın keyfi tabi. Yarın shina inu dese hop tüm para oraya kayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Kasım 2021; 3:6:19 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

vatanımı özlüyorum

• Para 100 bin kaldı ne yaptın hodl mu hala

• aynen hodl hocam isterse sıfırlansın yine satmayacağım normalde hiçbir şeye kolay kolay güvenmem ama bu ite aşığım ytd

• aynen hocam piyasada oyunlar dönüyor kestiremiyor insan tamamen şans işi. shiba dibin dibini görebilir ama yükselirse %8395 artıp artmayacağının da garantisi yok ytd

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Gittiğine inandın mı gerçekten

• 200 de 100 e mi indi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.