< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises) (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
benzeri miktarı kazandım benimde birikimim 200k oldu. ilk 1-2 hafta iyi hissettiriyo sonra yine aynı sensin. sonra 1 milyon yapsam hayatım kurtulur diye düşünüyon. şuan 1milyon yapmamız lazım. bu para hayatımızı düzeltmez araba bile alınmıyo. 5x yapmak zor olmasa gerek
-
Aynen 10x yapsa anlamli olur suan pek esprisi yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam 200k hicbir ise yaramiyor cekmeye degmez. Siz ne aldiniz shiba mi
fb token film izle git gel yaptım döndüğümde 100bin kar vardı sürpriz oldu ben böyle delirmiştim
3-5 gün sonra eski depresif halime döndüm. şimdi 1 milyon olsa diye çabalıyom ama 1milyon oluncada mutlu etmez. daha fazlasını istiyoz hep
-
Ahahaha hocam bu da efsaneymis
Risk almadan bir şey olmuyor hocam. 40k param vardı bu para elimden gitse hayatımda ne değişecekti hiçbir şey. Ne alabilirim ki bu parayla ev, araba kısaca hiçbir şey. Senin benim gibi küçük yatırımcı risk alacak yapacak bir şey yok.
Borsa oynuyorsan gerekirse alt pazardaki hisselere gireceksin. Yapacak bir şey yok.
-
Aynen hocam 20 bin tl ceksem ne yapacam sanki o parayla sonuna kadar hodl
Forumda birisi konu açtı, shiba al demişti. O kişi F3XZ denen kişi miydi? Hatta o zamanlar shiba binancede yoktu ben ona dedim binancede yok almam o da dedi şu şu borsalardan alabilirsin sonra ben dedim almıyacağım eğer yükssliese bu mesajımı alıntıla gelip ağlarım şu an ölmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kumardan kastı birinin parasını kazanmak değil pek kumarda sadece başkasının parasını değil yüksek riskle para kazanmaya çalışırsın kaybedersen daha kötü sonuçları olabilir yani
altın bu örnekte çok yanlış tüm dünya altın almayı bıraksa bile altının her zaman bir değeri olacaktır çünkü elektronik , takı başta olmak üzere çok fazla alanda kullanımı olan bir maden. Ancak tüm dünya kripto para almayı bırakırsa aynı şeyi kripto paralar için söylemek güç demek istediğim altını sadece yatırım amaçlı almıyorlar kullanmak için de alıyorlar ben kripto paraları yatırım harici alan görmedim kısaca komple yatırım odaklı bir proje diyebiliriz. El salvador da bile kullanım oranı %10'un altında alışveirşte.
Çok rahat bir şekilde altını belli süre tutarsanız zarar etmeniz imkansız gibi diyelim şuan 550 ama burdan 200 lere düşmesi çok zor ve belki 1 ay belki 1 yıl belki 5 yıl geçse bile 550 den fazla olma ihtimali var çünkü dediğim gibi tek yükselme sebebi para girişi değil. Ancak kripto paralar malesef para girişi oldukça yükselir.
-
Ahhaha uzulme hocam hayat guzel cicekler bocekler
herşey hayal gibi, bnb 8 sene önce 30 cent miş, lanet olsun, millet bununla uğraşırken uyumuşuz resmen, 1000 doların olsa ne olur olmasa ne olur, bölüp bırak işte 15 20 tanesine, 3 batsın, 3 yerinde saysın 3 üç bin beş bin yapsın daha ne amelelik yapacan
Şimdi yatırım hesabımdaki parayı midastaki hesaba aktarırsam 13.5$'dan az komisyon kesmezse işin kârı kalmaz. Ama sorun değil 15$'ı göze almıştım İş'e girerken, midası bilmiyodum, İş güvenilir diye girdim.
-
Öğrenci misin? En son bu rakamlar bana öğrenciyken büyük gelmişti. Ondan sordum. 20 bin şu an çöp değerine yaklaştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen hocam cidden senelerce boş boş zengin olma hayalleri kurmak yerine azcık şu piyasaları araştırsak sülalemiz kurtulmuştu YTD
-
ben konunun fake olduğunu düşünüyorum,
20k nere konunun sahibi nere,
20k sı varmışta schiba almış yersen papaz eriği var
-
Ne diyon
-
100 lira attım geçen günlerde. İnşallah 2000'e falan çıkar.
-
Napacan yatircan mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X