< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shiba Coin hayatımı değiştirdi(The Shiba Returns-Rises) (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
şşşşşş karıştırma orayı
-
Sana tavsiye 30-40 bin lirasını çek kardeşim. Nolur nolmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşk ama onu sormadım
hangi seviyeden alınır
-
şuanki seviyeler gayet iyi 60 seviyesine tekrar düşebilir belki oradan alabilirsin ama yatırım tavsiyesi değildir ne olacağını bilemeyiz YTD
-
Bu YTD ne demek oluyor herkes cümle sonunda yazmış
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu arada karını almayı unutma konu sahibi kardeşim. Shiba projesiz bir coin. Anaparayı cebe koymak ve kalanı yeni altcoinlere dağıtmak lazım. Elde biraz BTC tutmak en önemlisi. ytd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 31 Ekim 2021; 21:20:55 > -
yatırım tavsiyesi değildir demek
-
shibanın yakımları var shibarium robinhood gibi bir sürü şeyleri var hocam geleceğin dogesi gibi olacak diyorlar YTD
-
Senin kararın dostum ama durup karını realize etmeyi bilmek gerek. Şuan 200 bin liralık shiban varsa aslında henüz gerçekten 200 bin liran yok demektir. Yarın kalktığında bambaşka bir durum olabilir. O yüzden üzülmeyeceğin rakamlarla all-in girmen lazım. Bana kalırsa girdiğin parayı çekip cebine koy ondan sonra da kalan parayla riskini yönet yani sadece shiba'da durma özellikle dediğim gibi elde bitcoin tutmak çok önemli, bitcoin güvenli ve sağlam limandır.
-
Bilgisayar alsan 10 k nın üzerinde artı. 20 k'ya araba yok. Hangi risk hocam?
-
Ben eth'den ümitliyim. Yatırımımı borsadan çekip yavaş yavaş oraya aktaracağım.
-
eth sağlam kazanç getirir mi hocam
-
Artık hayatı yaşayan adam oldu bu iş
Risk her zaman var hocam. 1700 dolarlara düştü bu sene içerisinde o zamanlar forumda da yazmıştım büyük bir fırsat diye. GEl gelelim bende nakit yoktu alamadım o zaman.
Ben kazandıracağını düşünüyorum. Risk size ait tabi, sonra gelip bak sen eth al demiştin ben zarar ettim demeyin de.
-
ben borsacıyım arkadaş (ABD)
-
hocam bende ABD borsasına girmeyi düşünüyorum
midas hesabı açtırdım kuryeyi bekliyorum.
Abd borsasında ne tavsiye edersiniz?
Ben etf lere yatırım yapmayı düşünüyorum.
Sizin bir taktiğiniz var mı hiç bir bilgim yok abd piyasası ile ilgili.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma hocam ben de hesaplar ekside diye alamadım, eteryumda 10k civarı para vardı şuan %50 falan kar yaptı sadece ama kaybedersem aklıma gelecek bir para değil yine altcoinlerden kazandığım karın bir kısmı ile almıştım. 5 - 10 yıl beklesin diye düşünüyorum bakalım ne olacak.
10x yaptıktan sonra sat gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 31 Ekim 2021; 23:33:27 > -
Ben de bi alım yapmadım daha, tecrübem yok. 1 tesla hissesi almak için para biriktiriyorum, iş bankası yatırım hesabıyla işlem yapıcam. Abd borsasını iyi anlatan video, kaynak falan bulursan bana da atarsan sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X