Beyler öncelikle merhaba.. Ben iphone 3gsime ios versiyonunu güncellemek istiyorum fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorum itunesdaki check for update seçeneğine tıklayınca yeni bir update bulamıyor. İnternetten araştırdım ama herkesin ağzında bi Firmware indir Shift + Restore yap diyorlar ama bu kavram ne demek bilmiyorum bilen biri lütfen yardım edebilir mi ? JBsiz kullanıyorum..
[Teşekkürler]
İpsw göstererek upgrade etmektir
Shift te basili tutup restoreye tıklıyorsun dosyayi seciyorsun bu kadar tabi shsh kaydın varsa yuklucegin versiyon icin
önce yazılımı bilgisayariniza indirip uzantisiniz *.ipsw oldugundan emin olun sonra itunes u acip summary ekraninda iken klavyede "shift" tusuna basili tutarak ekrandan restoreye basin size bi ekran acilacaktir indirdiginiz yazilimi isteyecektir onu bulup onay werdikden sonra telefona sectiginiz yazilim yüklenir
saygılar
Çok Teşekkürler arkadaşlar yani bu oisun yeni versiyornu internetten herhangi bir siteden indiriliyor Shift + Restore yaparak indirdiğimiz yeni ios versiyonunu gösteriyoruz ve telefona yüklüyor doğru anlamış mıyım ? Birde şuan benim versiyon 4.3 daha yenisi var mı ? çünkü yeni versionda yarım kalan download i iptal etme gibi özellikler varmış çok önemli bir özellik o yüzden sordum ??
quote:
Orijinalden alıntı: JRCapablanca732
Çok Teşekkürler arkadaşlar yani bu oisun yeni versiyornu internetten herhangi bir siteden indiriliyor Shift + Restore yaparak indirdiğimiz yeni ios versiyonunu gösteriyoruz ve telefona yüklüyor doğru anlamış mıyım ? Birde şuan benim versiyon 4.3 daha yenisi var mı ? çünkü yeni versionda yarım kalan download i iptal etme gibi özellikler varmış çok önemli bir özellik o yüzden sordum ??
şuan senin indirebileceğin ve kullanabileceğin 4.3.3 sürümü mevcut. Tavsiye ederim. Ayrıca ios 5 de yüklenebiliyor ama bu konuda fazla tecrüben olmadığı için açmıyorum daha fazla.