Şimdi Ara

Shift + Restore .. Nedir Bilen ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle merhaba.. Ben iphone 3gsime ios versiyonunu güncellemek istiyorum fakat nasıl yapıcağımı bilmiyorum itunesdaki check for update seçeneğine tıklayınca yeni bir update bulamıyor. İnternetten araştırdım ama herkesin ağzında bi Firmware indir Shift + Restore yap diyorlar ama bu kavram ne demek bilmiyorum bilen biri lütfen yardım edebilir mi ? JBsiz kullanıyorum..

[Teşekkürler]

• İpsw göstererek upgrade etmektir
  • Shift te basili tutup restoreye tıklıyorsun dosyayi seciyorsun bu kadar tabi shsh kaydın varsa yuklucegin versiyon icin
  • önce yazılımı bilgisayariniza indirip uzantisiniz *.ipsw oldugundan emin olun sonra itunes u acip summary ekraninda iken klavyede "shift" tusuna basili tutarak ekrandan restoreye basin size bi ekran acilacaktir indirdiginiz yazilimi isteyecektir onu bulup onay werdikden sonra telefona sectiginiz yazilim yüklenir

saygılar
  • Çok Teşekkürler arkadaşlar yani bu oisun yeni versiyornu internetten herhangi bir siteden indiriliyor Shift + Restore yaparak indirdiğimiz yeni ios versiyonunu gösteriyoruz ve telefona yüklüyor doğru anlamış mıyım ? Birde şuan benim versiyon 4.3 daha yenisi var mı ? çünkü yeni versionda yarım kalan download i iptal etme gibi özellikler varmış çok önemli bir özellik o yüzden sordum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRCapablanca732

Çok Teşekkürler arkadaşlar yani bu oisun yeni versiyornu internetten herhangi bir siteden indiriliyor Shift + Restore yaparak indirdiğimiz yeni ios versiyonunu gösteriyoruz ve telefona yüklüyor doğru anlamış mıyım ? Birde şuan benim versiyon 4.3 daha yenisi var mı ? çünkü yeni versionda yarım kalan download i iptal etme gibi özellikler varmış çok önemli bir özellik o yüzden sordum ??

şuan senin indirebileceğin ve kullanabileceğin 4.3.3 sürümü mevcut. Tavsiye ederim. Ayrıca ios 5 de yüklenebiliyor ama bu konuda fazla tecrüben olmadığı için açmıyorum daha fazla.

ipsw leri buradan indirebilirsinhttp://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750

iyi forumlar

• Kardeş bu verdiğin linkte en güncel restore zaten 4.3 bunu yapmam için shifte basmama gerek var mı ki direk restore derim restore atar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shift e basmadan yaparsan internet uzerinden guncelleme yapmaya baslar. Bu yuzden shift e basman lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.