Şimdi Ara

shimano m355 vs m395 bilgisi olan var mı? salcano ng 450 550 650 750 farkları neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hidrolik disk fren sistemlerinde shimano m355 ve m395 farkını çok arattım yerli ve yabancı sitelerde ama işe yarar bişi bulamadım konuyla ilgili daha önce araştırmış arkadaşımız var mı?
    fren sistemi sorusunu neden merak ettiğime gelince; bugün (04.05.2015) satın almış olduğum bisiklet salcano ng 550 26 hd 2014 model , ödediğim miktar 6 taksit 689 tl, fren sistemi shimano m395, salcano ng 650 / 750 gibi modellerde benzer fiyatları gördüm fark olarak sadece gözüme fren sistemi ve lastik kalınlık ölçüsü takıldı, bazı forumlarda da salcano modellerde 450 550 650 750 rakamlarında rakamlar ne kadar düşerse ürün o kadar pahalanıyor denmiş benimde 550 modeli işime geldi bu mantıkla :) cidden fark nedir bu modeller arasında bir bilgisi olan var mı?

resimleri ve ilk deneyimlerimi daha sonra paylaşırım. ayrıca en yakın servise bir buçuk saat uzaklıktayım kurulumu kendim yapmayı planlıyorum tavsiyesi veya kesinlikle kuruluma dokunma diyen arkadaşımız var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.