Şimdi Ara

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bölüm Sayısı:7/12

Yapım Yılı:2015

Çeviren Fansublar:Akai-Sora ve Anisekai (Benim Bildiklerim Başka Çeviren Varsa Söyleyin Eklerim)

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

Konusu:Japonya'da küfürlü konuşmanın yasaklanmasından 16 yıl sonra geçen hikaye. Tanukichi Okuma ülkenin önde gelen seçkin kamu ahlakı okuluna kaydolur ve kısa süre sonra, kurucusu Ayame Kajou tarafından Anti-Toplumsal Örgütü'ne davet edilir. Bir üye olarak katılması için Ayame ona şantaj yapar Tanukichi'nin yetenekli öğrenci konseyi başkanı Anna'ya karşı olan pis terör eylemleri sona erer.

Ecchi seviyesi çok az yani öyle her bölüm gözünüze soka soka oppai göstermiyorlarlar hatta şu 7 bölümde 1-2 kez gösterdiler bu yönden sevdim animeyi lakin çok fazla küfür,argo ve cinsellik var cinsellikten kastım çıplaklık değil sözlü cinsellik :D

Anime'ye puanım 10/8

BÖLÜMLER SALI GÜNÜ ÇIKIYOR AMA BAZEN GECİKME OLABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savagecharmer -- 23 Ağustos 2015; 21:36:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai: Censorship ve Toplumsal Normlara Bir Bakış

"Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai" (Kelime Anlamı Yok Eden Sıkıcı Bir Dünya), insanları cinsel düşüncelerden ve ifadelerden arındırmaya çalışan bir hükümetin hikayesini anlatan bir anime serisidir. Bu dizi, sansürün ve toplumsal normların bireyler üzerindeki etkilerini araştırmaktadır.

Bu animede, özel bir okul olan Baibai Akademisi'nde geçen olaylar, açıkça cinsel içerikli konuşmayı ve düşünmeyi yasaklayan "Ahlakı Koruma Yasası" tarafından yönetilmektedir. Yasayı ihlal edenler, "Ahlak Polisleri" tarafından tutuklanma riskiyle karşı karşıyadır.

Bununla birlikte, bir grup asi öğrenci, "SOX" adında gizli bir kulüp kurar ve sansür ve baskıcı toplumsal normlara karşı savaşmaya çalışır. SOX üyeleri, sansürün bireyselliğin ve özgür düşüncenin önünde bir engel olduğunu savunmaktadır.

"Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai", toplumdaki sansürün potansiyel tehlikelerini ve bunun bireyler üzerindeki etkilerini vurgulamaktadır. Aynı zamanda cinsellik ve toplumsal normlar hakkındaki düşüncelere meydan okumakta, ifade özgürlüğünün ve bireyselliğin önemini sorgulamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ecchi seviyesi ne kadar? Kendi yorumların neler? Bölümler hangi gün çıkıyor? Hangi fansub çeviriyor? Bunlar da yazsa daha dolu bir başlık olurdu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler hemen düzenliyorum ilk kez bu bölümde konu açtım kusuruma bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: savagecharmer

Yorumun için teşekkürler hemen düzenliyorum ilk kez bu bölümde konu açtım kusuruma bakma

Yok ne kusuru :D dediklerimi yazmaya üşendiğim için ben de başlık açma hevesimi kaybediyorum zaten
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Bende ilk kez anime bölümüne konu açtım bu anime hoşuma gitti yoksa bende üşenirim
  • Anna'ya bayılıyorum yav son bölümde çok az gösterdiler ama önceki bölümlerde Anna'nın olduğu sahneler çok komikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 ecchi dışında hiç ecchi izlememişimdir. Kız karakterlerinin omurgasız hareketleri(ipince ses, ikide bir yüzünün kızarması vb.) beni deli ediyor, sinirleniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 24 Ağustos 2015; 1:20:26 >
  • Aynen Anna harika son 4 bölümü sırf onu görmek için izledim desem yalan olmaz :D
  • Fena değildi. Vakit geçirmek için kısa bir anime arıyorsanız ideal. Çok fazla beklentiye girmemekte fayda var tabi. İçerisinde ecchi öğeleri bir hayli fazla. Ona göre izleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 18 Haziran 2019; 7:22:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.