Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
25
Favori
120.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuna kadar izleyin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler turk animede bulamadim bolumlerini nerden izleyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler turk animede bulamadim bolumlerini nerden izleyebiliriz

Türk animede adı Shingeki no Kyojin diye geçiyo attack on titan ing. olduğundan bulamamışsınızdır
  • tesekkur ederim izlemeye basladim gercekten guzel bir anime.
    varmi baska buna benzer tavsiye edebileceginiz ayni tur aksiyon dolu?

bleach ve 2sini bir arada izliyorum.
  • attack on titan manga başlığı nerede arkadaş?

bölüm 50 bombayı patlattılar.
  • Henüz başlamamış olanlar için Spoiler içermeyen tanıtım yazısını burada bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuff -- 14 Ekim 2013; 22:12:46 >
  • 2. Sezonunu bekliyoruz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

2. Sezonunu bekliyoruz artık

+121321321322441212
  • 2.Sezon mutlaka gelecek , ama sezon finalini biraz zayif buldum her ne kadar Japonyada sinamalarda gosterime girmis bir final olsada bir animenin o ihtisamli finali yoktu sanki . Yada bana oyle geldi . Gelecek sezon umarim 18 dk onceki bolumle alakali seyleri zirvalayip son 5 dk aksiyona yer vermezler , 25 bolumde neredeyse 1 saat aksiyon sahnesi vardi...

• Beyler kesin olarak 2. sezon çıkacak mı ? Bu konuda bir açıklama falan yapıldı mı ?
  • İkinci ost'si çıkmış.
  • İyiymiş ya :)

2.Sezon Onayı almadı değil mi hala?
  • Bugün bitirdim animeyi, sanırım en az 1 yıl bekliyecez yeni sezon için. Umarım fazla açmazlar arayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Bugün bitirdim animeyi, sanırım en az 1 yıl bekliyecez yeni sezon için. Umarım fazla açmazlar arayı

Aylık manga olduğu için bir yıldan fazla beklemek lazım. En azından 2 yıla gelir belki de 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Bugün bitirdim animeyi, sanırım en az 1 yıl bekliyecez yeni sezon için. Umarım fazla açmazlar arayı

Aylık manga olduğu için bir yıldan fazla beklemek lazım. En azından 2 yıla gelir belki de 3.

Peki kesin gelecek mi ? Resmi bir açıklaması var mı ?
  • quote:

quote:

Aslında beklemem gereken sürenin farkındayım da mangakanın seriye biraz ivme kazandırmasını temenni ediyorum. Mangadan da takip edebilirim ama ona başlayınca da anime süresiyle ortalama 12 bölüm falan izlemiş olucaz, sonra yine bekle Sırf beklememek için anime bittikten sonra izledim seriyi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 3 Kasım 2013; 11:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

quote:

Peki kesin gelecek mi ? Resmi bir açıklaması var mı ?

Yok daha ama çıkar büyük ihtimalle. BD satışları belirler bunu genelde.

• 1. endingi çok hoşuma gitti, her ne kadar openingin gölgesinde kalsada. Malum her yere uyarladılar

• Madem 2. sezon için 2 yıl falan gerekiyordu o zaman ne halt yemeye hemen animesini çıkardınız? Manga bitseydi de ondan sonra ne yapıyorsanız yapsaydınız.

Gerçi animeden sonra mangası da ünlendiği için mangaka seriyi uzatma kararı da almış olabilir ondan emin değilim.
  • Arkadaşlar animenin ilk çıkan opening'inin uzun versiyonunu nightcore editledim. Umarım hoşunuza gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Kasım 2013; 9:44:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.