Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
25
Favori
120.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla yeni sezon gelmeyecek ovalar halinde devam edecek doğru mudur ?
  • 25

duvardaki titan işi çok garip mangasını okumadan bekleyebilecek miyim bilmiyorum...

• Son anda o titan nerden cikti duvarda yeni sezona da cok var daha

Duvarlarla ilgili cok buyuk sirlar bizi bekliyor anlasilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 29 Eylül 2013; 12:31:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir finaldi.Son sahne mangaya başlatmaya zorluyor
  • Bence mangaya baslayin en az 1.5 yil 2.sezon gelmez cunku ayrica sezon finali diye sonunu mangaya gore degistirmisler (ayni olaylar oluyor fakat mangada ara vermiyor direk yeni olaya geciliyor)
  • ee nasıl olacak şimdi. nasıl bekleyeceğim yeni sezonu.
  • mangayi okutanlara sorum olacak.Mangayi okuyup animeyi izlerken zevk aliyor musunuz?Bu sorunun cevabi mangaya baslayip baslamamda etkili olacak

• gelde yeni bölümlerin çıkmasını bekle
    manga okusammı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

mangayi okutanlara sorum olacak.Mangayi okuyup animeyi izlerken zevk aliyor musunuz?Bu sorunun cevabi mangaya baslayip baslamamda etkili olacak

Manga 49 sayı ben türkçe olarak 43 e kadar okudum.. Şöyle söyliyeyim örneğin 21.Bölümdeki sahneleri baz alayım. Bu bölüm yayınlandığında mangayı okumamıştım inanırmısın bu bölümden aldığım zevk üst seviyelerdeydi. Şok üstüne şok yaşamıştım. 21.Bölümden önceki sahneleri vs zaten spoiler olarak almıştım sağdan soldan. 21.Bölümü tesadüfen duymamışım ki iyikide duymamışım.. Neyse 21.Bölümden sonra merakıma yenik düşüp mangayı okudum 43 e kadar.. Sonra bölümleri izlediğimde yine zevk alarak izledim lakin aldığım zevk yarı yarıya düştü diyebilirim..

2.Sezon acayip epik sahneler var sabırsızlıkla bekliyoruz efenim 1.sezonu kesinlikle geride bırakacaktır zevk yönünden..

Bu arada anime mangaya çok yanaştı diye sanırım bölümlere filler denen zımbırtıları doldurmaya başladılar ama ne filler.. Animenin fillerleri bile şahane

Manga okuyacaklar 34 den itibaren okuyabilir, toplamda 49 sayı var. Manga aylık çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 29 Eylül 2013; 17:03:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

mangayi okutanlara sorum olacak.Mangayi okuyup animeyi izlerken zevk aliyor musunuz?Bu sorunun cevabi mangaya baslayip baslamamda etkili olacak

Manga 49 sayı ben türkçe olarak 43 e kadar okudum.. Şöyle söyliyeyim örneğin 21.Bölümdeki sahneleri baz alayım. Bu bölüm yayınlandığında mangayı okumamıştım inanırmısın bu bölümden aldığım zevk üst seviyelerdeydi. Şok üstüne şok yaşamıştım. 21.Bölümden önceki sahneleri vs zaten spoiler olarak almıştım sağdan soldan. 21.Bölümü tesadüfen duymamışım ki iyikide duymamışım.. Neyse 21.Bölümden sonra merakıma yenik düşüp mangayı okudum 43 e kadar.. Sonra bölümleri izlediğimde yine zevk alarak izledim lakin aldığım zevk yarı yarıya düştü diyebilirim..

2.Sezon acayip epik sahneler var sabırsızlıkla bekliyoruz efenim 1.sezonu kesinlikle geride bırakacaktır zevk yönünden..

Bu arada anime mangaya çok yanaştı diye sanırım bölümlere filler denen zımbırtıları doldurmaya başladılar ama ne filler.. Animenin fillerleri bile şahane

Manga okuyacaklar 34 den itibaren okuyabilir, toplamda 49 sayı var. Manga aylık çıkıyor.

Bence 33 den baslasinlar animede degisiyor biraz sonuna dogru

• .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    ikileme dustum simdi.Neyse bakicaz artik.Bleach gibi durumu belirsiz olsaydi kesin baslardim da.2. sezon gelicek diye biliyorum

• KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle çıkar ama hellsing ultimate gibi altı yedi ayda bir kırk - kırkbeş dakikalık olarak çıkarsa tadından yenmez . Manga zaten aylık olarak çıkıyor manga yetişme derdi ve diller işi falan da olmaz böylece

• Animeyi beklemeyin bence en erken 1-1,5 yıl sonra başlar anime. Ova olarak yapılcağını sanmıyorum hellsing seinen bir seriydi tv'de sansür çok olduğu için ova olarak uyarladılar. Shingeki no Kyojin başlarsa normal tv serisi olarak devam eder. Bu arada kotanaru çeviri grubunun sitesinde 49. yani son çıkan bölüme kadar türkçe hali mevcut bulunuyor.
  • Ben mangadan zevk alamıyorum, o yüzden animeyi beklicem. Artık çıktığında mezun olurum heralde
  • Mangaya geçerseniz bu sefer onu bekleyeceksiniz ayda bir çıkıyor, her türlü bekliyorsun yani. Anime bence daha hoş oluyor.

• Manga okumak ayrı zevk ama animedeki fazladan koyulan sahneler, efektler, müzikler daha bir gaza getiriyor adamı; şahsen bu bölümü okuduğum zaman bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum.
  • Arkadaşlar sondaki;

Duvarın içinde gözüken titan
    hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok ilginç bir şey çıkacak altından bence ama bakalım.
  • arkadaş her bölümde yarım bırakıyorlar,gösterip vermiyorlar ben pek anime izlemem de hepsi mi böyle çok gıcık bir şey.yeni sezon ne zamana başlar bir de??
  • hocam 25 i izledim sezon bitti sanırım
    deve dönüşen kız kristal bir şeyin içine kendisini hapsetti. başka bir şey kaçırdım mı ben. duvarın içinde gözüken titan demişsin öyle bir şey görmedim , ya da hatırlamıyorum gece baktım kaçırdım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

hocam 25 i izledim sezon bitti sanırım
    deve dönüşen kız kristal bir şeyin içine kendisini hapsetti. başka bir şey kaçırdım mı ben. duvarın içinde gözüken titan demişsin öyle bir şey görmedim , ya da hatırlamıyorum gece baktım kaçırdım galiba

Gelecek bölümün öngösterimini göstermek yerine onu gösterdiler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.