Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
25
Favori
120.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sezonu yeni bitirdim, fena sardı. Yeni sezonlar da gelir herhalde, böyle armut gibi ortada kalmaz sanırım.
  • Benim anlamadığım mikasa ve armini goğus kafesinde korunken olusan titan aynı duvarı yıkana benziyodu(boyutu felan). istese galiba daha büyük t,tan olucak zırhlı titan gibi
  • Hikayesi oldukça sardı beni,bitirmek üzereyimde 25 bölüm olması üzücü,umarım devamı gelir :/.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuba Bozkurt

Hikayesi oldukça sardı beni,bitirmek üzereyimde 25 bölüm olması üzücü,umarım devamı gelir :/.

Aralık ayında belli olacakmış 2.sezon olup olmayacağı.. Muhtemelen olacak çünkü Japonyada çok tutulmuş anime.. Hatta yanılmıyorsam finali sinemalarda yayınlamışlardı.. Manga 51.sayısı çıktı 2.sezon için bolca konu var ellerinde.. 2.sezonun çıkmama gibi bir ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 13 Kasım 2013; 0:57:48 >
  • Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için.
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Hikayesi oldukça sardı beni,bitirmek üzereyimde 25 bölüm olması üzücü,umarım devamı gelir :/.

Aralık ayında belli olacakmış 2.sezon olup olmayacağı.. Muhtemelen olacak çünkü Japonyada çok tutulmuş anime.. Hatta yanılmıyorsam finali sinemalarda yayınlamışlardı.. Manga 51.sayısı çıktı 2.sezon için bolca konu var ellerinde.. 2.sezonun çıkmama gibi bir ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum ben :)

Bu animenin de 2. sezonunu çekmeyeceklerse, neyi çekecekler merak ederim hakkaten. Diyaloglarda biraz bayağılık olsada, böyle güzel çizimler ve bu kadar ilginç bi konuyla yüz bölümden aşağıda bitirirlerse çok ah alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Bu animenin de 2. sezonunu çekmeyeceklerse, neyi çekecekler merak ederim hakkaten. Diyaloglarda biraz bayağılık olsada, böyle güzel çizimler ve bu kadar ilginç bi konuyla yüz bölümden aşağıda bitirirlerse çok ah alırlar.

Bende senin gibi düşünüyorum lakin bu dediğin imkansız gibi birşey.. 2.Sezon çıkar ama 3.sezonun çıkacağını pek ihtimal vermiyorum.. Çünkü şuan mevcut senaryo 2.sezona ucu ucuna yetecektir.. Malum anime hemen hemen bire bir mangaya göre ilerliyor ve manga ayda bir çıkıyor.. Şuan sayı 51.. 1. Sezon 31. mi 32. mangadamı ne final yaptı gerisini siz hesap edin

Sanırım hikayenin öncesini konu alan bir manga ve Levi nin geçmişini konu edinende ayrı bir manga çıkıyor.. Belki bu 3 ünü birleştirerek konuyu genişletebilirler bakalım göreceğiz.. Umarım sonuna kadar giderler :)

Bu arada 1.sezon 2.sezonun yanında çerez kalacak

Tuba Bozkurt

Rica ederim bizde 2.sezon haberini gözetenlerdeniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 14 Kasım 2013; 0:39:25 >

• Ova çıkmış arkadaşlar. Meraklılarına Duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Beyler kesin olarak 2. sezon çıkacak mı ? Bu konuda bir açıklama falan yapıldı mı ?

2. sezon daha 1. sezon daha ortasına gelmeden açıklanlandı ama yayın tarihi verilmedi, neden diyecek olursan şu haber fikir verir:

white-screen.jp'ye konuşan Attack of Titan mangaka'sı Hajime Isayama ilginç açıklamalarda bulundu. Spoiler içerebilir.

Spoiler:
    Başta niyetinin serideki herkesi öldürerek karanlık bir son yapmak olduğunu, fakat seri bu denli popülariteye ulaşmışken böyle bir son seçmesinin hayranlarda kendilerine ihanet edilmesi gibi algılanabileceğini ve böyle düşünülmesini istemediğini belirten Isayama, şu sıralar farklı olasılıklar üzerinde düşünüp seriyi nasıl farklı bir sona ilerletebileceğini düşündüğünü, fakat seriyi nasıl bitireceğinden şu an kendisinin de emin olmadığını söyledi.

Kaynak: AMT

Zaten yanlış hatırlamıyorsam Mart 2014e kadar yeni chapter gelmeyecekmiş. Fanboy ilgisi yüzünden Mangaka'nıın rüzgara karşı koşmaktan yorulup orijinalinden saptırdığı bir kurgu daha gibi görünüyor kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 12 Aralık 2013; 21:29:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Beyler kesin olarak 2. sezon çıkacak mı ? Bu konuda bir açıklama falan yapıldı mı ?

2. sezon daha 1. sezon daha ortasına gelmeden açıklanlandı ama yayın tarihi verilmedi, neden diyecek olursan şu haber fikir verir:

white-screen.jp'ye konuşan Attack of Titan mangaka'sı Hajime Isayama ilginç açıklamalarda bulundu. Spoiler içerebilir.

Spoiler:
    Başta niyetinin serideki herkesi öldürerek karanlık bir son yapmak olduğunu, fakat seri bu denli popülariteye ulaşmışken böyle bir son seçmesinin hayranlarda kendilerine ihanet edilmesi gibi algılanabileceğini ve böyle düşünülmesini istemediğini belirten Isayama, şu sıralar farklı olasılıklar üzerinde düşünüp seriyi nasıl farklı bir sona ilerletebileceğini düşündüğünü, fakat seriyi nasıl bitireceğinden şu an kendisinin de emin olmadığını söyledi.

Zaten yanlış hatırlamıyorsam Mart 2014e kadar yeni chapter gelmeyecekmiş. Fanboy ilgisi yüzünden Mangaka'nıın rüzgara karşı koşmaktan yorulup orijinalinden saptırdığı bir kurgu daha gibi görünüyor kısaca.

ne alakası var hayranlara ihanet ya.. Tam o dediği şekilde bitirmiş olsa mükemmel olurdu.. Hatta çok epik sahneler, duygusal sahneler çıkabilirdi ortaya.. Sanmıyorum hiçbir hayran karşı çıksın.. İyi sonla biten dizi,film,anime dolu ortalık.. İlla seriyi b.k edecek yani

Canımı çok sıktın bu yazıyla bak şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 12 Aralık 2013; 22:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Spoiler:

Herkesi öldürseymiş kesin izlerdim kötü sonlu anime izlemek zevkli olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

mangayi okutanlara sorum olacak.Mangayi okuyup animeyi izlerken zevk aliyor musunuz?Bu sorunun cevabi mangaya baslayip baslamamda etkili olacak

Aynı durumu Naruto'da ve Hunter x Hunter'da yaşıyorum.Mangalarını okudum her hafta çıkan anime bölümlerini sadece dövüşler,müzikler için izliyorum.Pişmanım manga okuduğuma ama Shingeki için kendimi tutacağım çok güzel bir seri heba olmasın boşu boşuna.

Bu arada Tüm OST'ları bulabileceğim bir yer biliyor musunuz ? bazı sitelerde arattım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 17 Aralık 2013; 20:09:45 >
  • Youtube'da var amv ile karışık bi şekilde altmış video kadar idm veya dönüştürücü sitelerden indirebilirsin istediklerini. Seri uzamasin ikinci sezonda bitsin de ne olursa olsun umurumda değil. Death note gibi b.ka batmasın da. Herkes ölsün veya babası çıksın bi ilaç bulsun gelsin umurumda değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bölümü az önce izledim.Özlemişim animeyi çok güzel bir bölümdü.Devlerle ilgili ilginç şeyler öğrendik.

Acaba her hafta yeni bölümü gelecekmi bu özel bölümlerin ? Animenin 2. sezonu başlayana kadar bu özel bölümler çıksa güzel olur.Bilgi var mı hiç devamlı olup olmayacağı konusunda ?
  • İnternet üzerinden hd nereden izleyebilirim çoğu yer kötü gösteriyor

• 6. bölümü bitirdim bayağı iyi ilerliyor ama erenin ölmesi şaşırtıcıydı. Gerçi bi yanım ölmediğini düşünüyor sonuçta başrol oyuncusuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 2 Şubat 2014; 0:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

6. bölümü bitirdim bayağı iyi ilerliyor ama erenin ölmesi şaşırtıcıydı. Gerçi bi yanım ölmediğini düşünüyor sonuçta başrol oyuncusuydu

spoiler butonu lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 2 Şubat 2014; 1:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

...

spoiler butonu lütfen

Madem o kadar düşüncelisin alıntı yaparken de spoiler içine alıp mesajı yolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 2 Şubat 2014; 1:06:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

...

spoiler butonu lütfen

Madem o kadar düşüncelisin alıntı yaparken de spoiler içine alıp mesajı yolla

çok özür dilerim dikkat ederdim hep teşekkür ederim uyarı için
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.