Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
25
Favori
120.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

...

spoiler butonu lütfen

Madem o kadar düşüncelisin alıntı yaparken de spoiler içine alıp mesajı yolla

çok özür dilerim dikkat ederdim hep teşekkür ederim uyarı için

Bende bu spoiler konusunda hassasımdır da bu akşam dalgınlığıma gelmiş sizlerde kusura bakmayın.

• sonu değişirse kötü olacak
  • Animede 25. bölümü izledim ve mangadan devam etmek istiyorum kaçıncı bölümden başlayayım
  • eğer attack on titan ova izlemeyen varsa herkese tavsiye ediyorum.
  • quote:

Animede 25. bölümü izledim ve mangadan devam etmek istiyorum kaçıncı bölümden başlayayım

33 den basla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anicetus

quote:

Animede 25. bölümü izledim ve mangadan devam etmek istiyorum kaçıncı bölümden başlayayım

33 den basla

Mangada 44. bölüme geldim işler gittikçe ilginçleşiyor. 25. bölümden sonraki bölümler ne zaman yayınlanacak bi bilgi var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anicetus

quote:

33 den basla

Mangada 44. bölüme geldim işler gittikçe ilginçleşiyor. 25. bölümden sonraki bölümler ne zaman yayınlanacak bi bilgi var mı?

2015 1.çeyrekte yeni bir sezona başlanacak diye bir haber vardı internette ama tarih bell değil sanırsam
  • captainflint C kullanıcısına yanıt
    Mangası hangi günler çıkıyor hocam? 54. bölüm çıkmış ama Türkçe ye çevrilen en son bölüm 52. Bu mangayı hızlı bir şekilde çevirmiyorlar galiba

• 54. Chapteri okuyanlar varsa diğer kısımları anladım da eğer merchantslar zaten direk yönetime savaş açıcaklarsa hala erenle, historiayı napıcaklar ? Zaten onları yönetime teslim etmek için istemiyorlar mıydı ? Ayrıcana cidden verecekler mi ?(sanmıyorum)
  • quote:

Mangası hangi günler çıkıyor hocam? 54. bölüm çıkmış ama Türkçe ye çevrilen en son bölüm 52. Bu mangayı hızlı bir şekilde çevirmiyorlar galiba

54 mangapandadan çeviri burada varhttp://acelemanga.tk/oku/attack-on-titan/54/

edit kaliteli olsun felan dersen şuradan takip et, 54 daha yok ammahttp://kotonaru.com/projeler/devam-eden-seriler/shingeki-no-kyojin/

yerinden takip edin, mangatürke geç geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemlat

54. Chapteri okuyanlar varsa diğer kısımları anladım da eğer merchantslar zaten direk yönetime savaş açıcaklarsa hala erenle, historiayı napıcaklar ? Zaten onları yönetime teslim etmek için istemiyorlar mıydı ? Ayrıcana cidden verecekler mi ?(sanmıyorum)

Muhtemelen gizli ittifak durumu söz konusu. Reebs, hükümetin yanında olduğu göstermek için Eren ve Historia'yı teslim edecek ama diğer taraftan kuyusunu kazacak.

quote:

Genelde her ayın ilk haftası çıkıyor, bazen bir iki gün oynayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 8 Şubat 2014; 17:41:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Cemlat

54. Chapteri okuyanlar varsa diğer kısımları anladım da eğer merchantslar zaten direk yönetime savaş açıcaklarsa hala erenle, historiayı napıcaklar ? Zaten onları yönetime teslim etmek için istemiyorlar mıydı ? Ayrıcana cidden verecekler mi ?(sanmıyorum)

Muhtemelen gizli ittifak durumu söz konusu. Reebs, hükümetin yanında olduğu göstermek için Eren ve Historia'yı teslim edecek ama diğer taraftan kuyusunu kazacak.

quote:

Genelde her ayın ilk haftası çıkıyor, bazen bir iki gün oynayabiliyor.

1.5 ay geçmiş hala çevirmemişler 53 ü

• quote:

bugün 54 çıktı ingilizce olarak bende öyle okuyorum türkçe çeviri konusunda pek bi bilgim yok bu mangayı çeviren grupla iletişime geçmen gerekebilir ne zaman çevirileceğini öğrenmek istiyorsan yada duyuru yapmışlardırda belki
    bu arada manga okuma konusunda türkçe çevirileri beklersen biraz beklersin.en iyisi japonca-korece öğrenmek ama ingilizcede idare ediyor bir yere kadar

• Acelemanga.tk sitesini takip edin arkadaşlar, bir çok serisinin bölümleri en kısa sürede çevriliyor.
  • Beyler Eren almancı türkmüş galiba var mı bilginiz? Eren zaten türk ismi, jeager de almanca avcı demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 2.sezonun yayın tarihi ile ilgili bilgi yok mu? Dün başladım bugün bir çırpıda bitirdim. Şu duygu sömürüsü yapan konuşmalar içimi daraltsada konusu ve dövüş sahneleri bakımından gayet iyi bence.

Ayrıca Mikasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEFALNNN

Beyler Eren almancı türkmüş galiba var mı bilginiz? Eren zaten türk ismi, jeager de almanca avcı demek

Aklımda İskandinav diye kalmış ama hatırlamıyorum nereden okuduğumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEFALNNN

Beyler Eren almancı türkmüş galiba var mı bilginiz? Eren zaten türk ismi, jeager de almanca avcı demek

Arkadaşım da öyle diyordu. Nereden bakmış, okumuş bilemem ama söylediğine göre Eren'in annesi Türk babası ise Almanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anne baba bilemicem ama isminin türkçeden geldiği birçok kaynakta belirtiliyor
  • nezaman başlıyo bu anime yeter artık bu gidişle dayanamicam mangasını okumaya başlıcam
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.