Bildirim
Shopifydan para kazanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bulaşma. Her ne kadar kolay gibi gözükse de başarı oranı çok düşük. Ne kadar insan gördüysem girip battı hep. Sağda solda gaz verip eğitim satanlara aldanma. -
Hocam konu nick uyumunuz çok güzelmiş -
Çevremde yapan eden yok. Dolayısıyla para harcicagin bir sistem değil. İlk 14 gün ücretsiz deneme sürümü veriyolar youtubedede bu isi uzun sure yapanlarin haftalık update videolari var 1 yılda 100.000$ kazanmış 600 siparisten. Amerika'ya göre cok cok buyuk bir kazanç. Oturdugun yerden para kazan uykuda İngilizce öğren gibi şeylere ilgi duyan biri değilim ama bu dikkatimi çekti.Forumda yapan varmı merak ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed
Hiç bulaşma. Her ne kadar kolay gibi gözükse de başarı oranı çok düşük. Ne kadar insan gördüysem girip battı hep. Sağda solda gaz verip eğitim satanlara aldanma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ne kadar para harcamayacağım, çinden direkt ürünleri gönderteceğim bu kadar basit desen de göründüğü gibi değil.quote:
Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz
Çevremde yapan eden yok. Dolayısıyla para harcicagin bir sistem değil. İlk 14 gün ücretsiz deneme sürümü veriyolar youtubedede bu isi uzun sure yapanlarin haftalık update videolari var 1 yılda 100.000$ kazanmış 600 siparisten. Amerika'ya göre cok cok buyuk bir kazanç. Oturdugun yerden para kazan uykuda İngilizce öğren gibi şeylere ilgi duyan biri değilim ama bu dikkatimi çekti.Forumda yapan varmı merak ettim.
Alıntıları Göster
Bir kere iade faktörü çok sıkıntılı. Ki bunun gibi bir çok risk faktörü var.
Bak kazanamazsın demiyorum. Ama o şu kadar kazanmış, bu uçmuş... aldanma. 1 kazanan, 20 batıran var.
Satıştan kazandıklarının fazlasını eğitimlerden vs. kazanıyor bu adamlar.
-
Shopify üzerinden ödemeyi hangi firmayla almayı düşünüyorsunuz? -
Dediğin dogru batanda ben battim demiyo zaten. Kullananların yani beni izlediklerimin doğu Amazon odaklı satış yapiyolar ya da karı koca faceden köpek sayfası açmışlar başta komik videonun ilerleyen zamanlarda ise hayvanlarla ilgili bilgi sayfası olmus onlar trafiği ordan sağlamışlar. Kimi ise hic urun satmayarak affiliate linklerle komisyon usulü calisiyolar. Zorlu bir süreç olduğu belli zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed
Her ne kadar para harcamayacağım, çinden direkt ürünleri gönderteceğim bu kadar basit desen de göründüğü gibi değil.
Bir kere iade faktörü çok sıkıntılı. Ki bunun gibi bir çok risk faktörü var.
Bak kazanamazsın demiyorum. Ama o şu kadar kazanmış, bu uçmuş... aldanma. 1 kazanan, 20 batıran var.
Satıştan kazandıklarının fazlasını eğitimlerden vs. kazanıyor bu adamlar.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neden shopify hocam? Farkı nedir diğer sitelerden? Yani ben ilk defa duydum girdim baktım siteye de merak ettim -
Hacim bende sordum bu soruyu kendime yani mantık diğer affiliate programlarla aynı calisiyo ufak bir farkı var kendi marketini yapabiliyorsun Shopify uzantili ama markete giren olmadıktan sonra bunun bir önemi kalmıyor. Bide ara yüz falan daha kolay websitesi icin wordpress gibi birşey. Diğer soru ise şu kimler tikliyor bu linklere şahsen ben bişey almak istersem refli linke tiklamam hatta tıklamadan önce kontrol bile ediyorum açtıktan sonra gene bakıyorum başında ucunda aff tag ref gibi şeyler varmı diye .quote:
Orijinalden alıntı: The Management
Neden shopify hocam? Farkı nedir diğer sitelerden? Yani ben ilk defa duydum girdim baktım siteye de merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X