Şimdi Ara

SHOWROOM'DAKİ ARAÇ ALINIR MI ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
13.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede indirim isteyin ama şu da var diğer araçlara hiç binilmediğini de bilemezsiniz işin o tarafı da var.1000 lira indirim yapsalar alirdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

quote:

O zaman sipariş verin 1 ay beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.

pazartesi civardaki illere de sorayım bulamazsam salı günü sipariş veririm artık. siyah renk harici düşünmediğim için büyük ihtimalle bulamam gibi geliyor.

Hayırlı olsun şimdiden yalnız niye siyah düşünüyorsunuz? Hani bir ağırlığı var tamam ama bakımı zor olmaz mı?

çocukluğumdan beri siyah araba hayalim vardı. o zamanlar siyah tempra almaktı tabii hayalim şuan ki aracımı ikinci el aldım. siyahını bulmak için 6 ay aramıştım ama en son pes edip mavi renk aldım. artık içimde kalmasın istiyorum.

Alıntıları Göster
    Teşhirde bir iki vites değiştirmeyle, kapıyı sert açıp kapatmayla sorun olacaksa, o markadan komple vazgeçin derim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman sipariş verin 1 ay beklemekten başka çare yok gibi görünüyor.

pazartesi civardaki illere de sorayım bulamazsam salı günü sipariş veririm artık. siyah renk harici düşünmediğim için büyük ihtimalle bulamam gibi geliyor.

Hayırlı olsun şimdiden yalnız niye siyah düşünüyorsunuz? Hani bir ağırlığı var tamam ama bakımı zor olmaz mı?

çocukluğumdan beri siyah araba hayalim vardı. o zamanlar siyah tempra almaktı tabii hayalim şuan ki aracımı ikinci el aldım. siyahını bulmak için 6 ay aramıştım ama en son pes edip mavi renk aldım. artık içimde kalmasın istiyorum.

Alıntıları Göster
    Oynanmamış,kurcalanmamış bir yeri kalmıyor showroom araçlarının,fiyatında indirim yapılsa dahi ben almazdım.
    Ayrıca bu ''2 gün önce showroom'a koyduk'' galericilerin ortak yalanıdır.
    Genelde bayilere gittiğimde sorarım,''bu araç kaç gündür teşhirde'' diye ve ne hikmetse daha 3 günden fazla teşhirden bekleyen bir araç ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Oynanmamış,kurcalanmamış bir yeri kalmıyor showroom araçlarının,fiyatında indirim yapılsa dahi ben almazdım.
    Ayrıca bu ''2 gün önce showroom'a koyduk'' galericilerin ortak yalanıdır.
    Genelde bayilere gittiğimde sorarım,''bu araç kaç gündür teşhirde'' diye ve ne hikmetse daha 3 günden fazla teşhirden bekleyen bir araç ile karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    ben olsam 1 ay beklerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

ben olsam 1 ay beklerdim

Alıntıları Göster
    Eğer iyi bir indirm ve ekstra hediler verirlerse alınır. Yoksa 1 ay bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Fiyat ne aldiniz hocam ve hangi bayiden?

reis oto dan üzerinde 41.800 yazıyordu. krom çıtası da vardı. en son plaka, sigorta dahil 41.300 fiyat verdiler.
  • quote:

quote:

reis oto dan üzerinde 41.800 yazıyordu. krom çıtası da vardı. en son plaka, sigorta dahil 41.300 fiyat verdiler.

Alıntıları Göster
    Almayın.
    Eski bir otomotiv çalışanıyım, biz gece oldu mu o arabanın her tarafına şokella sürüp yalardık.
    İçine sokmadığımız Rus, Moldovyalı kalmadı.
    Öğle yemeğine vaktimiz olmadığı günlerde kaputu söküp, altına odun ateşi yakıp üstünde, Nevşehir'li teyzelere katmer, gözleme ve sac kavurma yaptırdık.
    Bir ara bizim apartmanın ışıkları arızalıydı, farı söküp eve götürüyordum ki apartman merdivenlerinden rahat çıkabileyim.
    Vitesi bizim yan apartmandaki dul komşu istiyordu, anlam verememiştim ama kadıncağızı kıramadım, birkaç kere söküp götürdüm.

Kıssadan hisse;

Ciddi olmak gerekirse; delirmeyin. Saçmalamayın.
    Showroom'daki araçlar sürekli yıkanıp, paklanıp, temizlenip, hizaya sokulan otomobiller.
    Hatta Showroom değişirken, sırf ileri geri yapmak için bile marşa basıldığından ötürü, yağ tamamen kartere akmıyor ve sizin gözünüzün takıldığı kozmetik kusurlardan çok çok daha önemli bir kusurdan kurtulunmuş oluyor.
    Eğer satış müdürünün işine tırnak kadar saygısı varsa showroom araçlarını asker gibi hizaya sokar, pırıl pırıl ve bakımlıdır.
    Hatta birçoğuna boya koruma bile yapılır.
    Çünkü arabayı sattıran, o araçlardır. Depoda toz içinde bekleyen, motora bulaşmış bir damla yağı kalmamış olanlar değil.

• quote:

quote:

Tesekkrler hocam.pazartesi sport modeli icin. Fiyat alacagmda ondan sordum. Opelin sitesinde kampanyali fiyati 55.800tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Almayın.
    Eski bir otomotiv çalışanıyım, biz gece oldu mu o arabanın her tarafına şokella sürüp yalardık.
    Öğle yemeğine vaktimiz olmadığı günlerde kaputu söküp, altına odun ateşi yakıp üstünde, Nevşehir'li teyzelere katmer, gözleme ve sac kavurma yaptırdık.
    Bir ara bizim apartmanın ışıkları arızalıydı, farı söküp eve götürüyordum ki apartman merdivenlerinden rahat çıkabileyim.
    Vitesi bizim yan apartmandaki dul komşu istiyordu, anlam verememiştim ama kadıncağızı kıramadım, birkaç kere söküp götürdüm.

Kıssadan hisse;

Showroom'daki araçlar sürekli yıkanıp, paklanıp, temizlenip, hizaya sokulan otomobiller.
    Hatta Showroom değişirken, sırf ileri geri yapmak için bile marşa basıldığından ötürü, yağ tamamen kartere akmıyor ve sizin gözünüzün takıldığı kozmetik kusurlardan çok çok daha önemli bir kusurdan kurtulunmuş oluyor.
    Eğer satış müdürünün işine tırnak kadar saygısı varsa showroom araçlarını asker gibi hizaya sokar, pırıl pırıl ve bakımlıdır.
    Çünkü arabayı sattıran, o araçlardır. Depoda toz içinde bekleyen, motora bulaşmış bir damla yağı kalmamış olanlar değil.

oradakiler de aynı şeyleri söyledi. depodaki sıfır araçları görünce showroomda ki pırıl pırıl aracı almak isteyenler oluyor diyorlardı. ama yine de ben yarım saat kadar oradaydım ve en az 5 kişi araca indi bindi. sırf ben iki kez her kapısını açıp kapattım. adamlar bi miktar indirim bile yapmıyorlar. bir de şimdi düşünüyorum da showroom aracını satmakta biraz hevesliydiler. zaten, 2 gündür showroomda diyerek yalan söylediklerini biliyorum. ister istemez kıllanıyor insan.

• quote:

quote:

quote:

Tesekkrler hocam.pazartesi sport modeli icin. Fiyat alacagmda ondan sordum. Opelin sitesinde kampanyali fiyati 55.800tl idi

hocam dizel mi düşünüyorsunu 1.4 140h mi?
  • Ben olsam kesinlikle almam. Bin tane insam koltuğa oturuyor, vitesle oynuyor. Arabanın orasını burasını mıncıklıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam dizel mi düşünüyorsunu 1.4 140h mi?

Alıntıları Göster
    sonuç olarak km sıfır araç binilmemiş, test aracı değil ki sonuçta. ufak bir indirimle alınabilir. ben 1 ay beklemez ve alırdım. 3 gunde gelecek denen araba 1 haftada geldi forumu reis opeli ayağa kaldırdım. ayrıca hepimiz o bayideki araçları inceliyoruz ve gayet temiz pak buluyoruz. o sıfır araçları sattıranda showroom daki araçlardır.

• Bence bekleyin benim icin showroomdaki araç 2.el araçtır
  • Arac, kapisi acilip kapanmakla orasi burasi minciklanma bekaretini kaybetmez, mahlukatin biri ses geliyor mu acaba deyip konsolun, vites kutusunun etrafina abanip kirmadiysa sorun yok bence, arkadasin dedigi gibi otoparkta bekleyen araclarin ustu basi pislikten gecilmiyor. Siz alacaginiz aracin etraflica bir icini, ses sisteminin, klimanin, cam acma kapama tuslarini kontrol edin cikma kopma vs yoksa aracinizi hemen alin gule gule binin degil bir ay size su zaman teslim ederiz dedikleri gunden itibaren bir gun bile gecse asabiniz fena bozuluyor tecrube ile sabit, simdiden ne karar verirseniz verin hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 17 Mart 2013; 1:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Arac, kapisi acilip kapanmakla orasi burasi minciklanma bekaretini kaybetmez, mahlukatin biri ses geliyor mu acaba deyip konsolun, vites kutusunun etrafina abanip kirmadiysa sorun yok bence, arkadasin dedigi gibi otoparkta bekleyen araclarin ustu basi pislikten gecilmiyor. Siz alacaginiz aracin etraflica bir icini, ses sisteminin, klimanin, cam acma kapama tuslarini kontrol edin cikma kopma vs yoksa aracinizi hemen alin gule gule binin degil bir ay size su zaman teslim ederiz dedikleri gunden itibaren bir gun bile gecse asabiniz fena bozuluyor tecrube ile sabit, simdiden ne karar verirseniz verin hayirli olsun
    Hep merak etmişimdir Autoshow gibi fuarlarda o kadar insan onca aracı kurcalıyor, acaba bu araçlar satılırken müşterilere durum bildiriliyor mu?

Sorunuza gelecek olursak ben tercih etmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Almayın.

Kıssadan hisse;

Bu güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Arac, kapisi acilip kapanmakla orasi burasi minciklanma bekaretini kaybetmez, mahlukatin biri ses geliyor mu acaba deyip konsolun, vites kutusunun etrafina abanip kirmadiysa sorun yok bence, arkadasin dedigi gibi otoparkta bekleyen araclarin ustu basi pislikten gecilmiyor. Siz alacaginiz aracin etraflica bir icini, ses sisteminin, klimanin, cam acma kapama tuslarini kontrol edin cikma kopma vs yoksa aracinizi hemen alin gule gule binin degil bir ay size su zaman teslim ederiz dedikleri gunden itibaren bir gun bile gecse asabiniz fena bozuluyor tecrube ile sabit, simdiden ne karar verirseniz verin hayirli olsun
    :D yorumlara bak sanıyorlarki showroomdaki araç aylarca orda kalıyor:D:D

çoğu bayi haftada 1 o aracı değiştirir depodan başka bir aracı çıkarır sizde ahanda kapısını ilk açtım diye kendinizi avutursunuz...

bu konularda aşırı titizseniz aracın tr ye giriş tarihini öğrenmeniz yeterli eğer 1-2 gün olmadıysa bilinki o araç bir şekilde mıncıklanmıştır 1-2 ay geçtiyse kesinlikle showroomada çıkmıştır..

şu forumda ''sıfır kapısını ilk ben açtım abi'' gibi cümleleri yazanların %80'i iyi niyetli düşünerek kendini kandırıyor sadece..

ben olsam liste fiyatından indirim almaya çalışırdım
    ford bu konuda showroomda çok kalan araçları fırsat ürünü diye satıyor mesela.

not:seat showroom'unda üstünde satılmıştır ibaresi bulunan aracın içinde bile 3-4 çocuk gördüm ben kendimizi kandırmayalım:D

• quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Hep merak etmişimdir Autoshow gibi fuarlarda o kadar insan onca aracı kurcalıyor, acaba bu araçlar satılırken müşterilere durum bildiriliyor mu?

Sorunuza gelecek olursak ben tercih etmezdim.

Alıntıları Göster
    Bende tercih etmezdim teşhir ürün sevmem . Kutusunu ben açmam gerek bütün ürünlerin
  • Showrooma araç koysan dert koymasan dert. Bu kadar takılmayın sakınan göze çöp batar. Aracınızı otoparka ve yıkamaya hatta bakıma verdiğiniz zaman zannetmeyin ki arkadaşlar taze çiçek gibi davransınlar aracınıza.
  • quote:

arkadaşlar bugün düşündüğüm aracı almaya gittim. kararım kesindi. ama ellerinde ki aracın showroomdaki araç olduğunu söylediler. bana 2 gün önce showrooma çıktığını söylediler ama bir hafta önce de orada olduğunu arkadaşımdan biliyorum. ben oradaykende birileri araca binip vitesini falan değiştiriyordu. sizce bu aracı almak sorun olur mu ?

hocam saygılar

geçen yıl ocak ayında siyah bir asx satın aldım, aracı bayide siyah renk olarak beğendik neyse fiyatta anlaşıldı herşey tamam kapora verilecek. Sordum stoktan teslim edeceksiniz değil mi diye hayır beğendiğiniz aracın kapılarını kitleteceğim size teslim olana kadar burada kalacak dedi, ozaman 1000 lira daha aşşağıya fiyat isterim dedim olmaz dediler. O zaman aracı sipariş geçin ben bunu satın almam dedim 20 gün kadar bekledim aracı, araç tırdan inerken özellikle haber vermelerini istedim dediklerini yaptılar tırdan indirilirken bayinin otoparkına park edilirken gözlerimle gördüm hatta bindim çalıştırdım bile. Benim aracım tırdan indiği günde bayideki teşhir aracı teslimat için hazırlanmış bekliyordu hatta plakalarımız bile aynı idi tesadüfen 16 EC ile başlıyordu.

Sonuç olarak bunu yaptım içim rahat etti aynen bahsedildiği gibi araç geldiğinde kir pas içinde idi, fakat heryerinde jelatinleri duruyordu, aracın kapısını ilk siz açmanız güzel bir duygu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.