Şimdi Ara

SHOWROOM'DAKİ ARAÇ ALINIR MI ??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
13.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim imzamdaki araç teşhirdeki araçtı.
    2000 tl indirim yapınca ,bende aldım.
    şu ana kadar 2 yıldır hiç sıkıntı çıkarmadı.
    bir önceki octaviam ise teşhir değildi ,ama gel gelelim ki,110 km hızdan sonra şöför camından rüzgar sesi alıyordu,birde soğuklarda kasislerden geçerken gıcırdıyordu.
    bu aracım teşhir aracı olmasına rağmen ,şeytan kulağına maşallahı var.
    bu iş birazda şans işi,iyi bir indirimle teşhir ürünü alınabilir.
  • Kasım ayı Autoshow'undaki bir kaç izlenimden ve tecrübelerden sonra, insan ister istemez pimpirikleniyor.
    Sorun büyük ölçüde insanımızda maalesef.

Şöyle ki,

Fuarda sergilenen araçların plastik, metal ve bilumum elin uzanabileceği her yeri, sağlamlık testinden geçirilirmişcesine mıncıklanması, çıtırdama, cızırdama, pıtırdama, pıtırma sesi gelmese bile, gelene kadar bastırılması,

Fuarın ilk günü verilen fiyattan 2 gün sonra fiyat aldığınız kişinin sizi araması ve sergilenen araç için 5% daha indirim vermesi ve diğer araçlar için bu indirimi vermemesi

Aracın içinin incelenirken radyosunun Kral FM'e ayarlanıp, sesinin sona getirilip hoparlörlerin 1. maddede saydığım sesleri çıkarana kadar açılması

insanların kaynak yaparak yetkililere görünmeden aracın aküsünün çalınması,

Camlarının ve kapılarının hiçbir zaman olmayacağı şekilde ve sayıda açılıp kapanması

Aracın döşemeleri deri/alcantara ise, tırnaklanması,

Arabanın içine kasten gaz çıkarılması, çeşitli vücut artıklarının koltuk, konsol altı, torpido gibi aracın görülmeyecek yerlerine sürülmesi

Oturup kalkan kişilerin istemeden de olsa, arka kot ceplerinin yanındaki düğmelerin vs. nin aracın koltuğuna zarar vermesi (gerçekten oluyor)

Araçların mıncıklanmasını yetmeyip, aynı şeyin fuar hosteslerine de yapılması (konu dışı)

gibi istem dışı ve/veya kasten yapılan, yapılmış olması ihtimalinin depodaki araca göre çok daha yüksek olması, insanı teşhir araçları hakkında 2 kere düşünmeye itiyor.

İlle de alınmaz diye bir şey yok, fakat iki araç varsa, "insan" eli değmeyeni tercih sebebimdir.

Saygılar

• Araç alındımı bilmiyorum ama

2007 yılında bayi garajında tahminen 5 6 ay (1ay kadar da showroom da) beklemiş bir 307 almıştık Kayseride

Araba bakmaya gittiğimizde showroom aracı idi

Ama ben kronik arıza hariç hiçbir sıkıntıya rastlamadım

Üstelik Peugeot araçlarına sövmelerine rağmen
  • 1 ay isterseler içinde parti versinler nolcak. Düşünün 2. el bi arabanın halini, bizler gibi manyak insan az.Kapısıda çarpılır yıllarca mıncıklanırda showroom da yalandan orasına burasına dokunulmuş arabadan nolcak.
  • 0 araç şüphe duymamak için alınır ki siz o aracı alırsanız içinizde şüphe olacak. İndirim yapsalar bile bulaşmayın bence.
  • geçen gün teşhir aracına bindim sağına soluna baktım insanca indim.

sonra ayının biri bindi diziyle torpidoyu ittiriyor sonra eliyle geri çekiyor test yapıyormuş

sonra bir çocuk bindi hoplayıp zıpladı şöför koltuğunda vitesi asılıyor 2 eliyle düğmelere bam güm vuruyor en son inerken hapşurdu çocuk salya sümük oldu sümüğünü koltuğun altına sildi
  • forumda geçen elemanın teki corolla almıştı teşhir. 1 hafta sonra radyosu değişmişti.
  • Kişisel tercih.Kimi alır kimi almaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir galeriye araç incelemek için gittiğinizi düşünün... Neler yaptığınızı, yapacağınızı, zorlayacağınızı da... Sizin gibi 200 küsür kişi,100 küsür bebek, 20 nezle adam, 45 i direksiyon tırnaklar, 10 u motor çalıştırmadan farı açar kapar radyoyu açar. Stepneye bakılır. vs. O ürün sıfır değildir. Hatta insan olan aracına o muameleyi yapmaz.

Nasıl olsa benim değil bayinin malı gözüyle bakıp "İFFET" muamelesi yapıyorsak o zavallıya....

O arabayı alır mıydınız?
  • Alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aynı durumda olsam öyle bir araca en az 4-5 bin indirim yapmalılar ki alayım. yani ikinci el statüsüne geçmiş gibi bişey oluyor.
  • Bencede almayın. Depodan alın içiniz rahat etsin ama indirim olurs düşünülebilir
  • Adam showroom dan aracı çıkarıp, koltukları poşetleyip, sana verse nerden anlayacaksın ki aynı araç olmadığını, yok showroom aracı alınmazmış falan, adamın yeni getirdim dediği aracın geçmişini biliyorsunuz sanki..

Ayrıca birçok bayi elinde yoksa olan bayiden getirtiyor, o araçların durumunu nerden bileceksiniz, showroom bahçesinde aylarca bekleyen araçlar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtolgaxxx1977 -- 27 Kasım 2013; 12:28:58 >
  • Beni çok rahatsız etmez alırdım. Hatta aldım da. Ama bir de alışveriş merkezlerinde falan sergilenen arabalar var. Eğer öyle bir arabaysa onlar da alaınır ama indirim istenmeli. . Çünkü onların içi gerçekten ikinci el araba gibi oluyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 27 Kasım 2013; 12:34:21 >
  • Şimdi her araç sırayla showroom a mı çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

:D yorumlara bak sanıyorlarki showroomdaki araç aylarca orda kalıyor:D:D

çoğu bayi haftada 1 o aracı değiştirir depodan başka bir aracı çıkarır sizde ahanda kapısını ilk açtım diye kendinizi avutursunuz...

bu konularda aşırı titizseniz aracın tr ye giriş tarihini öğrenmeniz yeterli eğer 1-2 gün olmadıysa bilinki o araç bir şekilde mıncıklanmıştır 1-2 ay geçtiyse kesinlikle showroomada çıkmıştır..

şu forumda ''sıfır kapısını ilk ben açtım abi'' gibi cümleleri yazanların %80'i iyi niyetli düşünerek kendini kandırıyor sadece..

ben olsam liste fiyatından indirim almaya çalışırdım
    ford bu konuda showroomda çok kalan araçları fırsat ürünü diye satıyor mesela.

not:seat showroom'unda üstünde satılmıştır ibaresi bulunan aracın içinde bile 3-4 çocuk gördüm ben kendimizi kandırmayalım:D

imzamdaki i30 bayiiye 2012 nisanda gelmiş ben 2012 ağustosda aldım banda depodaki her araç 1 hafta showroomda duruyor demişlerdi ama teslim alırken sorduğumda bu araç inmedi(es geçmişiz sizin şansınızdan ) dediler nerden anladım içindeki naylonlardan ve kaputtaki beyaz kaplamanın durmasından ama kaputta taş izi vardı onu anlamadım bi tek her halde yolda gelirken oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı_

showroom da direksiyonu yalayanı gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

Adam showroom dan aracı çıkarıp, koltukları poşetleyip, sana verse nerden anlayacaksın ki aynı araç olmadığını, yok showroom aracı alınmazmış falan, adamın yeni getirdim dediği aracın geçmişini biliyorsunuz sanki..

Ayrıca birçok bayi elinde yoksa olan bayiden getirtiyor, o araçların durumunu nerden bileceksiniz, showroom bahçesinde aylarca bekleyen araçlar var..

peki hocam ben imzamdaki i30 alırken kapı kolundaki naylon bile duruyordu ama depodaki her araç satılana kadar 1 hafta showroomda durur dediler teslim alırkende teslim eden adam senin kini es geçmişiz dedi ama kaputaki kaplama bile duruyordu her halde showroomda öyle sergilemezlerdi demi ama bide şöyle bişey var kaputa taş izi vardı herhalde taşınırken oldu
  • 2007 yılında Ford Focus Trend Stil Paketi showroomdan 30.000 tl'ye almıştık. Baz versiyonun liste fiyatından 3.000 tl gibi bir indirim yapmışlardı ellerinde kaldığını söyleyerek. Stil paket farkı da almadılar. Açıkçası hiç aklıma gelmemişti müşteriler iniyor biniyor alınmaz diye. 6 yıl geçti herhangi bir sorunla da karşılaşmadık.
  • seat ateca kalan bayi biliyor musunuz ya da aralık için süreç ne olur?

Yarın bulabilirsem almayı planlıyorum da.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.