ya tam pelerin canavarını kesioodukk dc ve şimdide girmioooooooooo start yoq...
Şans ama bu kadar da olmaz
lwlin kaç inşallah yatmamışsındır
yaa off ya kardeşş yaa ağlamak istiom kesin yattımmm :( ben kesiodum canavarııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ühüühüüü :S
ama bi shanss yatmamıshımdır... belkiiii
ben o k2 networkün ................................................... töbe töbee yaaa
rezz yokmu iki dakka kaldırsın rezz siz göreve girdik deme sakın
Başlık Şu An İçimden Bütün Küfürleri Sayıyorum.Pelerin Canavarını Kesiyorduk olmalı
62 lvl resserrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm res bendimm..... bp yim
diesde dark knightlara rez aranıyordk slot1.6m gitti allahtan charım ezik
ben böle oyununda inş soyulmusumdur bi ara kullanmıstım ıstırap bende soyulmusumdurda bırakırım inş yeter ya ne biçim oyun hayatımı kararttı bide sanki o bize para ödüyomus gibi bağlantı sorunları nedir ya bu kardeş sende bırak içinden küfür etmeyi haykırarak küfret çok üzgünüm senin için
Bende Paramun'daydım inşallah oyuna girince o korkunç o tüyler ürpertici görüntü ile karşılaşmam.
zaten patlama noktasındaym... ilk dc yazdığında ağlıcaktım nerdeyse sen kas 62 ye sonra git öl....... gitti %5
yatsan ex gidiyormu benim sorumda bu kaçç milyon ex gidmişdir aceba 15m gitmişmidir
üzüldüm halinee
quote:
Orjinalden alıntı: SqarDanTe
ben böle oyununda inş soyulmusumdur bi ara kullanmıstım ıstırap bende soyulmusumdurda bırakırım inş yeter ya ne biçim oyun hayatımı kararttı bide sanki o bize para ödüyomus gibi bağlantı sorunları nedir ya bu kardeş sende bırak içinden küfür etmeyi haykırarak küfret çok üzgünüm senin için
serverini söyle geleyim bana ver itemlerini kurtul bu dertten he olmazmı
gitmes mi kardeşş.... 15m olmasa bile herhalde bi 6-7m gitmishtirr..belkide 10m . ben hich 62 lvlda yatmamıshtımmm
k.o
oyuna giren war mı ?? startı geçiom ama serverlarda logn failed dioo
oyuna giremiyosan ben megeyim , seni oyuna çekerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme