Şimdi Ara

shure 215 mi phonak pfe mi tercih etmeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an cowon s9 ile vsonic proII kullanıyorum sesini seviyorum ama shure 215 yada phonak pfe ile kaliteyi arttırmak istiyorum rock metal pop elektronik yani hemen hemen her tarz dinliyorum dengeli ses severim yani bass head değilim, vsonic ten sonra çok fark eder mi ?,sizlerden bu iki kulaklık için tavsiye istiyorum,şimdiden teşekkürler.

• hocam ben shure se215 kullanıyorum. bassları falan kuvvetli bir kulaklık, metal müzik için pek uygun değil bence. bildiğim kadarıyla pfe daha saf bir sese sahip o yüzden daha çok metal,klasik falan dinliyorsan pfe daha uygun olacaktır. pfe dinlemedim sadece forumlardan okuduğum yorumlara göre söylüyorum :) iyi forumlar
  • Bende üstteki arkadaş gibi shure se 215 kullanıyorum. Arkadaşında dediği gibi shure bass ağırlıklı bir kulaklık metal dinliyorsan beni tatmin etmediği gibi senide tatmin etmeyecektir bence. Ilgilenirsen 2 haftalık sorunsuz se 215 satıyorum.
  • Ben pfe nin metal müzik dinlemek için iyi bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum.
    Shure 215 kullanmadığım için onun hakkında bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 16 Ocak 2012; 22:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

Ben pfe nin metal müzik dinlemek için iyi bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum.
    Shure 215 kullanmadığım için onun hakkında bir şey diyemem.

neden öyle dediniz ki hocam çok tavsiye ediliyor metal müzik için falan :) dinlemedim okuduklarımla konuşuyorum yanlışım varsa affola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axcea11

neden öyle dediniz ki hocam çok tavsiye ediliyor metal müzik için falan :) dinlemedim okuduklarımla konuşuyorum yanlışım varsa affola.

Ne demek affola, teknik veriler ve kulaklıkların ağırlık bastığı özellikler dışında (ie8-bass gibi) bir noktadan sonra hepsi kişisel zevk meselesi sonuçta.
    Evet çoğunluk tavsiye ediyor, ben beğenmiyorum pfe. Kısaca şöyle söyleyeyim, bence metal müzik için fazla parlak sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

quote:

Orijinalden alıntı: axcea11

Ne demek affola, teknik veriler ve kulaklıkların ağırlık bastığı özellikler dışında (ie8-bass gibi) bir noktadan sonra hepsi kişisel zevk meselesi sonuçta.
    Evet çoğunluk tavsiye ediyor, ben beğenmiyorum pfe. Kısaca şöyle söyleyeyim, bence metal müzik için fazla parlak sesi.

bilmişlik yapmayı hiç sevmemde :) sağolun hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.