Şimdi Ara

Sibirya Kurdu mu Golden Retriever mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haziran ayı gibi bir köpek alacağım ama ne alsam çok kararsız kaldım.
    Siz ne onerirsiniz? Günde 2 saat rahat rahat gezdirebilirim ikisinin de enerjisini atmasını saglayabilirim merak etmeyin
    Biraz daha cana yakın ve koruyucu köpek hangisi onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzmir'de Sibirya kurduna bakmak köpeğe eziyet olur.
  • İzmir de sibirya kurdu nedir hocam ya Temmuz ağustos ayında hayvana hararet yaptırıcaksınız

Tüyüne çişine sorumluluğuna katlanırım derseniz golden size yoldaş olur hele günde 2 saat gezdirme garantisi varsa , gerçi hep öyle diyolar yarım saat gezdirip eve giriyolar oda değişik
  • 2 saat gezdirecem günde 4 kere gezdirecem olayını geçin. 2 ay sonra günde 2 kere zar zor 10 dk çıkarırsınız hayvanı. çünkü insanoğlu bu sıkılıyor hergün aynı şeyi yapmaktan ve ülkemizde dışarıda köpek gezdirmek için çok uygun bir ortam olmadıgı için (yeşillik veya gezi alanları yürüyüş alanları açısından) o iş yaş yani kendinizi kandırmayın. ben dahil herkes almadan önce günde 100 saat gezdireceğim eve geçmeyeceğim derdik şimdi ise zorla 2 kere 10 15 dk lıgına cıkıyoruz.

köpeği de korunmak için değil yoldaşlık istiyorsan sahiplen, korunmak için bir köpeğe muhtaçsan o köpek günün birinde yanında olmayınca nasıl kendini savunacaksın onu düşün. veya git bir kuru sıkı tabanca al kendini onunla koru onun barut ateşi seni korumaya yeter.

köpeği de parayla satın alma lütfen sahiplen.

öğrenciysen sakın yavru köpek alma. üç dört ay sonra dayanamaz verirsin. yavru köpek çok zor.

• Öncelikle merhaba. Ben izmir de yaşıyorum ve komşumuz da sibirya kurdu var. Temmuz, ağustos da bi mayışıyor olduğu yerde oturuyor fakat diğer aylar özellikle kışın bahçede geziniyor oyun falan oynuyor. Ben de bir husky almayı düşünüyorum fakat golden da olabilir kararsızım.

• witcher33 W kullanıcısına yanıt
    Neden yavru köpek önermiyorsun? Ben de öğrenciyim köpeği yavru alıp besleyip büyütmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.