Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana gelen ürünün altında 1 civatası eksik çıktı şansıma :) birde bu civataların bulunduğu kısımlara bandrol ile kapatmaları gerekmiyormu yarın öbürgün servise işimiz düşerse siz bu bilgisayarı açıp kurcalamışsınız derlerse ne olacak duo larda bu durum bu şekilde mi işliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Teknoray

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sorunsuz çıkmasına sevindim, güle güle kullan

sanırım bu tarz urunlerde bıraz sans ısı hocam

Teşhir Acer ultrabooklardan 2 adet almıştım. Birinin üzerindeki Windows sürekli etkinleştirme isteyince işkillenip iade ettim.
    Diğeri sorunsuz gibi göründüğü için kullandım. Ama onun da daha sonra wireless ve bluetooth problemleri deli edince aldığım fiyata elden çıkardım.

bende suan hala sorun cıkmadı hocam eger bır sorun cıkarsa iade edeceğim zaten

• Alanlara hayırlı olsun, sorunlu olanlar lenovo ile konuşup ona göre davransınlar bence
  • benim bilgisayarda geldi satıcı yanlış adres girmiş zar zor getirttim kargodan. kutu paramparça geldi::) üzerindeki etiketler türkçe .
    kutuyu öyle görünce hiç almamam lazımdı kargodan aslında
    neyse kutuyu açtım elektrik kablosu adaptör kabloları bile darmadağın,dedim bunun ekran bile patlaktır neyse açtım ,içi jelatinliydi güzel hoparlör çevresi falan yine aynı şekilde. tek korkum ekranın çizik veya patlak olmasıydı onda da bir sıkıntı yok. jelatini çıkartınca benim anladığım kadarıyla klavye ve touchpad kısmı sıfır değişmiş. kesinlikle en ufak mikro çizik veya toz bile yok ancak kasanın üstü parmak izleri vardı.açtım bilgisayarı kurulum yaparken kapandı pili bitikmiş şarja taktım. kurulum bitti windows testi yaptım olması gerektiği gibi yüksek çıktı test.
    uzun test etmedim ancak 1500 liraya gelince laptop kutusunun paramparçalığı önemli olmuyor
     Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

•  Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 20 Kasım 2014; 20:17:16 >
  • Arkadaslar usb 3.0 hizi sizlerde kac acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.