Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknoray

Arkadaşlar alalım mı yuzde 10 indirim var?

Kaçırma
    Beğenmezsen 14 gün içinde iade edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Teknoray

Arkadaşlar alalım mı yuzde 10 indirim var?

Kaçırma
    Beğenmezsen 14 gün içinde iade edersin.

İadede sorun cıkarmazlar dimi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser-

Arkadaş yenilenmiş 2 yıl garantilidir demiş acaba teşhir ürümü? Bildigim kadarıyla teşhir ürünlerinde 1 yıl garanti oluyor

Müşteri bunu kullanırken 30 gün içerisinde cihaz sorun çıkarıyor ve teknik servise veriyor.
    Teknik serviste bakıyor bu sorun kronik tamiri mümkün değil, müşteriye parasını iade almasını sağlayıp kronik sorunlu cihazı fabrikaya iade ediyor.
    Fabrika da kronik sorun çıkaran parçayı değiştirip yeniden satışa arz ediyor.
    Bu modellerin touchpad kronik sorunu varmış, masaüzerinde mouse ile kullanılacaksa sorun bile değil
  • Geçen sene aynı fiyattan Vatan da satıyordu.3-5 daha ekleyip yeni nesil pc alın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eser-

Arkadaş yenilenmiş 2 yıl garantilidir demiş acaba teşhir ürümü? Bildigim kadarıyla teşhir ürünlerinde 1 yıl garanti oluyor

Müşteri bunu kullanırken 30 gün içerisinde cihaz sorun çıkarıyor ve teknik servise veriyor.
    Teknik serviste bakıyor bu sorun kronik tamiri mümkün değil, müşteriye parasını iade almasını sağlayıp kronik sorunlu cihazı fabrikaya iade ediyor.
    Fabrika da kronik sorun çıkaran parçayı değiştirip yeniden satışa arz ediyor.
    Bu modellerin touchpad kronik sorunu varmış, masaüzerinde mouse ile kullanılacaksa sorun bile değil

Ozaman alıyorum bakalım nolacak

• Arkadaşlar şikayet etmezseniz sevinirim.

Gözümü kararttım ve almak istiyorum. %10 hediye çekim yok. Kullanmayacak biri varsa bana verebilir mi? 4 hesap var hiç birine yüklememişler. Hesabı teslim alıp onay verince iade ederim.

Hatta isteyen olursa hızlıal 100 tl üzerine 25 tl indirim kodu verebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün sorunlu seri olduğu iddia ediliyor, sorunlu olmasının sebebi de touch padiymiş, o yüzden touch pad onarılmıştır diyor. Aynı serinin birçok bilgisayarlarında klavye ve adaptör sorunları da varmış.

Pek sıfır olduğuna inanmasam da; almamak için zor tutuyorum kendimi. Gittigidiyor'a oldum olası güvenemedim, başka bir yerden satışa çıksa muhtemelen almıştım. Almasam dahi; ileride almadığıma pişman olacağım.
  • Alp kullanıcısına yanıt
    Bu seri artık hiçbir yerde satılmıyor, kalanları da böyle işlem görenler ve bu serinin devamı olan yeni nesiller 3.000 TL fiyatlı. Uzunca bir zaman 2.000 TL altını görmez.
  • iyi firsat gibi duruyor ama eger alacam unutacam oyun da oynamiyorum diyorsaniz macbook alin 5 sene rahat rahat kullanirsiniz.
    iphone icin aynisini asla soylemem ama macbook icin yemeyin icmeyin para biriktirin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superBULUT

iyi firsat gibi duruyor ama eger alacam unutacam oyun da oynamiyorum diyorsaniz macbook alin 5 sene rahat rahat kullanirsiniz.
    iphone icin aynisini asla soylemem ama macbook icin yemeyin icmeyin para biriktirin derim.

Macbooku yeni aldım ve hala CanonScan Lide70 tarayıcı ile Lexmark CS310 yazıcıyı tanımadı.
    Sanki cihazlar sadece Windows için dizayn edilmiş, mevcut MaOS driverleri tanımıyor.
  • quote:

Bu seri artık hiçbir yerde satılmıyor, kalanları da böyle işlem görenler ve bu serinin devamı olan yeni nesiller 3.000 TL fiyatlı. Uzunca bir zaman 2.000 TL altını görmez.

Satıcı zaten sizin yazdıklarınızı yazsa güvenip alacağım ama, ürünü 0 diye lanse etmesi ben de güven sorunu oluşturdu.

Aynı satıcının N11'de de üyeliği bulunuyor, orada da:http://www.n11.com/lenovo-y500-59352499-i7-3630-8g16ss1tb-1562vga-w8-sli-P20823202 1849 TL. 100 TL indirim var n11'de, daha ucuza alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 14 Kasım 2014; 23:23:45 >

• quote:

Hocam aldim bakalim nolcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Refurbished cihaz yurtdışı fiyatı:
    http://www.gaminglaptopsjunky.com/refurbished-lenovo-y500-with-1080p-screen-and-gt-650m-for-615-on-ebay-16042013/

Ne diyosun hocam dogru mu yaptik yanlis mi

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    cozum icin.
    Parallels Desktop 10 for Mac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superBULUT -- 14 Kasım 2014; 23:35:31 >
  • Ben onermem alet bende var. Surekli sorun cikiyor. Onu gectim sli o kadar da istediginiz performansi vermiyor. 850mli alin daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck94

Ben onermem alet bende var. Surekli sorun cikiyor. Onu gectim sli o kadar da istediginiz performansi vermiyor. 850mli alin daha iyi.

Hocam bu konuda emin misiniz? notebookcheckte baya güzel puanlar almış. Ne tür sorunlar çıkartıyor?
  • Benim sanssizligim da olabilir bilmiyorum. Surekli problemler cikariyor. Batarya problemi, hoparlor problemi falan. Benim onerim 850mli almaniz. Slida microshutting oluyor. Her oyun desteklemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşhir olsa da 50 TL WP ile aklımı çeliyor...
  • quote:

Teşhir olsa da 50 TL WP ile aklımı çeliyor...

Uzerine biraz daha biseyler ekle hocam 1000 tlye gore ayarladinmi sicak firsat

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.