Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknoray

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

Teşhir olsa da 50 TL WP ile aklımı çeliyor...

Uzerine biraz daha biseyler ekle hocam 1000 tlye gore ayarladinmi sicak firsat

GG 100 TL üzeri %10 çek veriyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin olan var mı Lenovo Türkiye'nin 24 ay garanti kapsamı altında olduğuna. Bilgi alan oldu mu Lenovo'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızOsmanlı

Emin olan var mı Lenovo Türkiye'nin 24 ay garanti kapsamı altında olduğuna. Bilgi alan oldu mu Lenovo'dan.

Hocam satıcıyla konustum kesın 2 yıl lenovo turkıye dedi ustelik gitttigidiyordan daha önce almış arkadaşlara ulaştım cıhazla ılgılı bırproblem cıktımı nasıl felan dıye sordum hiç bir sorun cıkmamıs cıhaz sıfır dediler kronık sorunlu seriden oldugu ıcın kutusu aclıp touchpadı veya klavyesi değiştirilmiş cihaz bana daha ulaşmadı ama elime ulaştıgında ben her turlu kafanızdakı sorunları gidericem
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99535393

Bilgisi olanlar bakabilir mi?
  • 48 adet kaldı ve ben hala karar veremedim

Edit: yazarken 47 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 16 Kasım 2014; 11:56:37 >
  • 46 kalmış hocam
  • BASLIGI ACAN UYE BANLANMIS MUHTEMELEN KENDI URUNUNE SICAK FIRSAT YAPMIŞ VE MILLETE GIDER YAPMIS BENCE IKI KEZ DUSUNUN ALMADAN

• On a göre karar vereceksek eğer, üye nicki altında "Aldığı cezalar ve nedenleri" olsun bari
  • lenovo sanırım yeni gaming serilerinde sli teknolojisini kullanmıyor artık. neredeyse hepsinde 860m'ler var. forumdaki konulara göz attığımda aşırı ısınmadan ve oyun uyumsuzluklarından bahsediyorlar. ısınmayı geçiyorum da ekran kartı nispeten 2 sene öncesinin olduğu için güncel oyunları tam performanslı oynatıyor mu acaba ya da her oyun sli teknolojisini destekliyor mu. forumda konusu var resmen ağlama duvarı olmuş orası. içim karardı. laptopu alan arkadaşlardan şöyle dolu dolu yorumlar ve oyun performansı bilgileri alırsak o zaman almayı düşünebilirim.

650m ekran kartı notebookcheck sitesine göre aşağı yukarı 840m civarı performans sağlıyor. ben geçen ay 1100 liraya i3 işlemcili gt840m aldım diye bayram ettiydim. bunda ise i7 + 8 gb ram + 1tb-16gb ssd+ full hd ekran + aydınlatmalı klavye + çift 650 ekran kartı = %10 çek ile 1620 gibi harika bir fiyata geliyor. kart kampanyası da cabası. yalnız kasası açılıp müdahale görmüş bir ürün. yarın öbürgün burnumuzdan gelmesin diye tereddüt içindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

lenovo sanırım yeni gaming serilerinde sli teknolojisini kullanmıyor artık. neredeyse hepsinde 860m'ler var. forumdaki konulara göz attığımda aşırı ısınmadan ve oyun uyumsuzluklarından bahsediyorlar. ısınmayı geçiyorum da ekran kartı nispeten 2 sene öncesinin olduğu için güncel oyunları tam performanslı oynatıyor mu acaba ya da her oyun sli teknolojisini destekliyor mu. forumda konusu var resmen ağlama duvarı olmuş orası. içim karardı. laptopu alan arkadaşlardan şöyle dolu dolu yorumlar ve oyun performansı bilgileri alırsak o zaman almayı düşünebilirim.

650m ekran kartı notebookcheck sitesine göre aşağı yukarı 840m civarı performans sağlıyor. ben geçen ay 1100 liraya i3 işlemcili gt840m aldım diye bayram ettiydim. bunda ise i7 + 8 gb ram + 1tb-16gb ssd+ full hd ekran + aydınlatmalı klavye + çift 650 ekran kartı = %10 çek ile 1620 gibi harika bir fiyata geliyor. kart kampanyası da cabası. yalnız kasası açılıp müdahale görmüş bir ürün. yarın öbürgün burnumuzdan gelmesin diye tereddüt içindeyim.

Aynı durumdayım alsam da almasam da pişman olacak gibi hissediyorum. İki ucu .... değneğe doğru gidiyor olay. Asusta bu fiyata 4gb Ram 500gb hdd 850m alınabiliyor ki y500ün çok gerisinde kalıyor. Üretim yılı 2014 olsa ne yazar içi boş.

• Konuyu açan arkadaş açtığı zaman baktım laptoplarin tamami duruyordu şimdi ise çoğu satılmış vay be millette iyi para var bu arada alan arkadaşlardan ayrıntılı bir inceleme yapacak olursa memnun oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Konuyu açan arkadaş açtığı zaman baktım laptoplarin tamami duruyordu şimdi ise çoğu satılmış vay be millette iyi para var bu arada alan arkadaşlardan ayrıntılı bir inceleme yapacak olursa memnun oluruz

WP ve %10 çekin son saatleri, kaçırmayın

• ben de sipariş verdim,
    %10 indirim 50 worlpuan ile fiyat süper bakalım gelen notebook düzgün çalışacak mı
  • %10 indirim nasil geliyor yahu. Bende tanimli %5 gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

Kusura bakmayın unutmuşum

Teşekkürler.

%10 indirim bulup bir de Worldpuan ile fena olmayabilir.

1799*0.9-50 = 1570 liraya geliyor.

Bunu yazacaktım bende %10 bugün başka bir ürün için kullanmıştım.

Eğer touchpad yerine mause-klavye ile evde kullanacaksanız bence çok sorun olmaz yazan sıkıntılar. dvdrw yerine 2. gt650 koymuş yazmışlar anlamadım burasını SLI mi değilmi. Eğer SLI değilse bile o ekran kartını iyi fiyata ikinci elde okutursunuz. ayrıca 16gb ssd takılı yazıyor ilanda. sistemi ssdye kurup cidden performans patlaması yaşayabilirsiniz

ula para olacaktı bende alırdım he :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknoray

quote:

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

Teşhir olsa da 50 TL WP ile aklımı çeliyor...

Uzerine biraz daha biseyler ekle hocam 1000 tlye gore ayarladinmi sicak firsat

GG 100 TL üzeri %10 çek veriyor zaten

Ne çeki nasil veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

lenovo sanırım yeni gaming serilerinde sli teknolojisini kullanmıyor artık. neredeyse hepsinde 860m'ler var. forumdaki konulara göz attığımda aşırı ısınmadan ve oyun uyumsuzluklarından bahsediyorlar. ısınmayı geçiyorum da ekran kartı nispeten 2 sene öncesinin olduğu için güncel oyunları tam performanslı oynatıyor mu acaba ya da her oyun sli teknolojisini destekliyor mu. forumda konusu var resmen ağlama duvarı olmuş orası. içim karardı. laptopu alan arkadaşlardan şöyle dolu dolu yorumlar ve oyun performansı bilgileri alırsak o zaman almayı düşünebilirim.

Aynı durumdayım alsam da almasam da pişman olacak gibi hissediyorum. İki ucu .... değneğe doğru gidiyor olay. Asusta bu fiyata 4gb Ram 500gb hdd 850m alınabiliyor ki y500ün çok gerisinde kalıyor. Üretim yılı 2014 olsa ne yazar içi boş.

Asusta su.anda i5 li x550jk modelleri var 1650-1700 civarina var

• %10 kullanmayacak biri %10 unu bana verirse benimde aklım çelinebilir her an

Maximum kartım var
  • dostlar avantajix %5 geri iade yapıyormu şuan ,, ayrıca paramı geriver sitesi iade yapıyormu sorun var mı bu iki sitede
  • Guzel risk

Gt650m sli i7

Y510p kullaniyorum + zaten pek mobil degil bunlar + 1.5 yillik urun + refurbisbed ki hikayedir o touchpad sansiniz yoksa basa bela urun aldiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.