Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

%10 indirim çekiyle 1.619 TL' ye geliyor + 50 TL WP ile kaçıran çok üzülür

Üzülecekbir yanı yok ki; ürün sıfır değil, refurbished veya 2. el.. Çakal satıcı "sıfır" olarak işaretlemiş...

6 ay önce yine GG' den teşhir Acer ultrabookları yarı fiyatına almıştık, birçok kişi memnun kaldı.

Makine sana ulaştığında bir fotoğrafını koyarsan aydınlatıcı olur; çizik vs var mı kondisyonu nasıl, bilgilenmiş oluruz...
    Muhtemelen sen de satışı iptal ettirip, %10 indirim ve wp kullanmışsındır...

• yizde 10 indrm bulunsa ii ne satiliyor ne de hesaplarim da yizde 10 var

ama yuzde 10 bulmdan almam yiede 1800 cok bence yada soyle diyim kacirilmaycak firsat degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deblod kullanıcısına yanıt
    up up dikkattt

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Ürün satıcısı ve Fırsat başlığı açan üyenin aynı kişi olduğundan kıllanıyorum...

Ufak Not : Servis görmüş ürün için, "ikinci el fiyat" baz alınmalı. Başlıkta Sıcağı, Sıcağına anlatımı bana başka bir sıcaklığı çağrıştırıyor...

Lütfen arkadaşım sui-zanda bulunmayınız.Ben kendi halinde memur bi adamım satıcı olmadığım gibi satan adamı da tanımam etmem.Amacım burada fırsatları gece gündüz kovalayıp bizlere sunan arkadaşlar gibi acizane millete faydam dokunurmudayım.Ürün ortada filtre yaptım sıfır yazıyor ayrıca ürün açıklamasında da ikinci el yada kullanılmış gibi bilgi de yok karar sizin

Her mesajinizda urunu, fiyati, saticiyi ovup, olasi riskleri gormezden gelmeniz, 6 gun oncesine kadar bu uyeliginizin olmayisi zaten yeterince belli ediyor. Gizli profil vb konulara deginmiyorum.

Satici olabilirsiniz, saticinin uyanik arkadasi olabilirsiniz ANCAK,

YASAL OLARAK TAMIR GORMUS CIHAZI, SIFIR OLARAK TANITAN BIR SATICININ URUNUNU POHPOHLAMANIZA MUSADE EDEMEM.

Her gun bu ve benzeri konularda sayisiz karar veriyorum hakem heyetlerinde...

Helal olsun, tercüman olmuşsun.

Adam durmamış, her negatif yoruma cevabı yapıştırmış, gelmiş bir de tanımam etmem diyor. Profil de gizli.

Resmen üçkağıt sıfır diye satmak, bu kadar basit. İlk maddesi ilanın ürünlerin işlem görmüş olduğunu yazmak ama bizde ticaret demek hak yemek, insanları kandırmak, ne de olsa %99 müslümanız.

Burası sıcak fırsatlar tabii, yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmaz burada.

• geçen yıl haziranda 2000e almıştık vatandan

geçen ay ekran gelmeyince servise verdik ve parçası temin edilemediği için değişim verdi

ama şuan satılanlar aynı ayarda değil

y50 var ama oda bulunmuyor hemen hemen hiçbiyerde

bakalım ne olacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%10 indirim çekiyle 1.619 TL' ye geliyor + 50 TL WP ile kaçıran çok üzülür

Üzülecekbir yanı yok ki; ürün sıfır değil, refurbished veya 2. el.. Çakal satıcı "sıfır" olarak işaretlemiş...

6 ay önce yine GG' den teşhir Acer ultrabookları yarı fiyatına almıştık, birçok kişi memnun kaldı.

Makine sana ulaştığında bir fotoğrafını koyarsan aydınlatıcı olur; çizik vs var mı kondisyonu nasıl, bilgilenmiş oluruz...
    Muhtemelen sen de satışı iptal ettirip, %10 indirim ve wp kullanmışsındır...

Ben aldıktan hemen sonra buradaki yorumlar üzerine iptal etmiştim.
    İyiki öyle yapmışım %10 çek geldi

• Urunun nasil garantisi var anlamadim, menteseler acilmis touchpad islem gormus. Servis bunu yok sayarmi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Urunun nasil garantisi var anlamadim, menteseler acilmis touchpad islem gormus. Servis bunu yok sayarmi sizce?

Himmet abi garantilidir belki
  • bilgsayar cok ii cook cok ii

ama kullanici sayfasnda da bi cok sorun dan bahsedlmis bu fiyata inmesinde bile supheleniyor insan 1500 tl lere cok cook ii

ama riske giremedim halen ben :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ürünü DH de alan varsa eline geçince bir inceleme yaparsa çok sevinirim. Ona göre alabilirim.
  • Bence servisi arayın sorunü

• benim cihaz geldi.

genel olarak. kutu daha önce açılmış ve üzerinde bant izleri vardı..

notebook üzerindeki koruyu etiketlerin hepsi vardı. sadece şu ürün özellikleini yazan küçük etiketlerin hiçbiri yok sadece alt kapakta win8 etiketi var.

ilk ben açıyormuşum izlenimi verdi. sıfır kurulum yaptım. şarjı boş gibiydi. pil takılı kablo takılı değilken çalışmadı.. şu an şarj oluyor

fotoğraflarını sonra yüklerim isteyen olursa...

bu arada fatura da ürünler yenilenmiş olup 2 yıl garantilidir. diye damga vurulmuş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_1

benim cihaz geldi.

genel olarak. kutu daha önce açılmış ve üzerinde bant izleri vardı..

notebook üzerindeki koruyu etiketlerin hepsi vardı. sadece şu ürün özellikleini yazan küçük etiketlerin hiçbiri yok sadece alt kapakta win8 etiketi var.

ilk ben açıyormuşum izlenimi verdi. sıfır kurulum yaptım. şarjı boş gibiydi. pil takılı kablo takılı değilken çalışmadı.. şu an şarj oluyor

fotoğraflarını sonra yüklerim isteyen olursa...

bu arada fatura da ürünler yenilenmiş olup 2 yıl garantilidir. diye damga vurulmuş ..

Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Mümkünse detaylı fotolar bekliyorum. Ayrıca kurulum sonrası sistemi geniş kapsamlı donanım testi yapabilir misiniz?

• şimdilik bunlar var. kutu açılış videosunu çektim ama mb çok yüksek çıkmış. gece yüklerim inşallah

saat 16:00 da işe gidiyorum..

bu mesajları

yeni bilgisayardan yazıyorum. win8 kullanımı biraz karışık

sesi çok güzel çıkıyor.. eski bilgisayarım 16" di ama bu full hd olduğu için ekran daha büyük gibi enterasan. tabii herşey küçük

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty_1 -- 14 Kasım 2014; 14:42:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_1

şimdilik bunlar var. kutu açılış videosunu çektim ama mb çok yüksek çıkmış. gece yüklerim inşallah

saat 16:00 da işe gidiyorum..

bu mesajları

yeni bilgisayardan yazıyorum. win8 kullanımı biraz karışık

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com
     Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

Hayırlı olsun hocam yalniz fotoğraflar düzgün yüklenmemis bi el atsaniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fotoğraf olayını 20 dakkikadır uğraşıyorum ama beceremiyorum. galiba
    bu arada performans testi nasıl yapacağım onu bilmiyorum.

video çekmiştim kutuyu açarken ama cep telefenu 3dk lık görüntüyü 300 mb çekmiş youtube atabilirsem link koyarım

bu arada abim bunun 510p olanını kullanıyor. yamasını yüklemeden 2. ekran kartı çalışmaz dedi. bakalım yarın uğraşırım.

bluetooht dan 300 mb lık video yu bilgisayara attım gayet hızlı. wi-fi de güzel çekiyor..

ekran kartı sürücüsünde problem var. ama yeni sürücü ile düzeliyormuş ve sistemi güncelleyecem yarın..

koruyucu bantlar hatta hoparlör ve fan çıkışındaki ve çevresindeki kağıt bantlar bile duruyordu.
    ben teknosada nede vatan da etiketleri duran bir teşhir görmedim.
    üzerinde çizik parmak izi yada çeşitli yerleinde toz görmedim...

Cihazın alt kapağı civataları sanki ellenmiş gibi bence kesin açılmış ama yinede çok emin konuşmak istemem...

yani açılmamış sıfır kutu hesabıyla bence kimse almasın...

BENİM UMDUĞUMDAN ŞİMDİLİK İYİ

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

şuan %10 ile 1619 tl artı avantajix artı world ile alınabiliyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty_1 -- 15 Kasım 2014; 1:21:35 >

• Arkadaş yenilenmiş 2 yıl garantilidir demiş acaba teşhir ürümü? Bildigim kadarıyla teşhir ürünlerinde 1 yıl garanti oluyor
  • deblod kullanıcısına yanıt
    Ucuz etin yahnisi tabağa gelene kadar lezzetlidir.(iyi uydu)

U olmayan i7 islemci
    16gb onbellekli disk
    2 ad. Ekram karti
    1800 lira insan aldaniyor bence cok riskli.

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Urun eline ulasan arkadas cevaplarsa sevinirim... Urunde kullanilmis oladugina dair belirti var mi? Yani sifir mi?

• Arkadaşlar alalım mı yuzde 10 indirim var?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.