Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu linkten daha iyi incaleyebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_67057515/key_y500/tm.htm

satıcının sattığı ürün lenovo 59-352499 kodlu üründür bu seride toucpad sorunu var 2012 serisi
    lenovo 59-360470 kodlu ürün 2013 serisidir bunda toucpad sorunu yok ve 2013 serisini bende kullanmaktayım memnunum

satıcının sattığı ürünü lenovo 59-352499 yani 2012 seri alan arkadaşlar lenovaya servise gönderdi toucpad sorunu lenovo tarafından giderildi

satıcını şöyle bir not düşmüş
    NOT : ÜRÜNLER TOUCHPAD PROBLEMİ GİDERİLMİŞ ÜRÜNLERDİR.

bu kafa karıştırıyor dikkat edin 2. el filan çıkmasın toucpad sorununun düzelmesi için servise gitmesi lazım diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

BEYLER DİKKAT
    SATICI SIKINTILI, UZAK DURUN

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

Arkadaş yuh yaaa 1000 işlemde yüzde 99 olumlu yorum almış takıldığın yere bak eğer sorunlu çıkarsa yollarsın zaten gittigiryordaki havuz sistemi çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

arkadaşlar şu linkten daha iyi incaleyebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_67057515/key_y500/tm.htm

satıcının sattığı ürün lenovo 59-352499 kodlu üründür bu seride toucpad sorunu var 2012 serisi
    lenovo 59-360470 kodlu ürün 2013 serisidir bunda toucpad sorunu yok ve 2013 serisini bende kullanmaktayım memnunum

satıcının sattığı ürünü lenovo 59-352499 yani 2012 seri alan arkadaşlar lenovaya servise gönderdi toucpad sorunu lenovo tarafından giderildi

satıcını şöyle bir not düşmüş
    NOT : ÜRÜNLER TOUCHPAD PROBLEMİ GİDERİLMİŞ ÜRÜNLERDİR.

bu kafa karıştırıyor dikkat edin 2. el filan çıkmasın toucpad sorununun düzelmesi için servise gitmesi lazım diye biliyorum

Arkadaş olayı açıklamış. Ürünler büyük ihtimal doa raporlu. müşteriden dönmüş. Mesaj attım satıcıya cevap bekliyorum.

Her türlü 2yıl garantisi var. Bi sorun çıkarırsa ileride...

• Satıcı arkadaş galiba görüyor bu konuyu. Özel mesaj atarsa bana sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

quote:

Orijinalden alıntı: deblod

BEYLER DİKKAT
    SATICI SIKINTILI, UZAK DURUN

Arkadaş yuh yaaa 1000 işlemde yüzde 99 olumlu yorum almış takıldığın yere bak eğer sorunlu çıkarsa yollarsın zaten gittigiryordaki havuz sistemi çok güzel

Bin işlemin çoğu mouse, fare...

1700 lira para vereceğim, sonra adam bana işlem görmüş alet gönderecek. Sonra da işi yokuşa sürecek.

GG'da o işler öyle değil, bunun gibi belaya karşılaşırsan biraz zor iade edersin; adam der ki sana garantisi var servise göndereceksin, ne bileyim senin bozmadığını, neden kargoyu kabul ettin diye. Servise gönderirsin; serviş işlem görmüş der, o sırada iade hakkın olduğu zaman da geçer. Al başına belayı.

• Ürün servis görmüş.Problem olacağını düşünmüyorum fakat outlet kategorisinde ikinci el satılmalı .Sıfır Lenovo ambalajları halogramlı koruma bantlıdır.

Tamamen satıcının dürüstlüğüne kalmışsınız.İlan ikinci el olmadığından bantı açıksa açmışsınız diyerek iade almayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 11 Kasım 2014; 15:56:40 >
  • Ben bir adet y500 ü doa ile değiştirdiğimden biliyorum.

Lenovo servisi (bhd) sıkıntılı ürünün sıkıntılarını giderdikten sonra satışa hazır hale getirip paketliyor sıfırı gibi. Bantlarını da yapıştırıyor. Size de doa raporu ile birlikte yolluyor ve açmadan aldığınız yere götürün diyor.

Siz aldığınız yere veriyorsunuz tamirli cihazı. Aldığınız yer de lenovo türkiye ye yolluyor geri.
    Lenovo türkiye de doa cihazları satışa çıkarıyor. Yerel küçük esnaflar kapışıyor onları da. Cahil Müşteriye sıfır garantili diye satıyorlar

• http://www.n11.com/lenovo-ideapad-y500-59360470-corei78gb1tb156-sli-notebook-P24964658

59-360470 kodlu problemsiz seriden 7-8 ay önce yukarıdaki linkten almıştım.

O zaman 1599 TL fiyatı vardı. Çeklerle falan 1380 civarına maletmiştim.

Kullanıyorum memnunum, bu fiyata daha iyisi yok.

Sonra aynı satıcıdan Y510P 59-380590 SLI aldım o da 1360 TL civarına denk geldi. Onu da kullanıyorum. Tabi o daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

Ben bir adet y500 ü doa ile değiştirdiğimden biliyorum.

Lenovo servisi (bhd) sıkıntılı ürünün sıkıntılarını giderdikten sonra satışa hazır hale getirip paketliyor sıfırı gibi. Bantlarını da yapıştırıyor. Size de doa raporu ile birlikte yolluyor ve açmadan aldığınız yere götürün diyor.

Siz aldığınız yere veriyorsunuz tamirli cihazı. Aldığınız yer de lenovo türkiye ye yolluyor geri.
    Lenovo türkiye de doa cihazları satışa çıkarıyor. Yerel küçük esnaflar kapışıyor onları da. Cahil Müşteriye sıfır garantili diye satıyorlar

Verdiğiniz bilgilerin bazıları hatalı doa cihazlar kapalı ambalaj olmuyor. Garantileri sıfır ürün gibi değil, fiyatları düşük olmalı müşteriye tamir edilmiş olduğu bilgisi verilerek satılmalı.

Outlet cihazlar kanunen sıfır gibi satılamaz.Servis kayıtlarından kutusundan vs.zaten anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shazneci -- 11 Kasım 2014; 16:22:25 >

• deblod kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum sıkıntı olmadı sitede iade ve değişim işleri artık güvence altında bu son çıkan tüketici kanununda da daha iyileştirmeler yapıldı vesselâm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir adet var sorun yapmayin makinenin genel hatti iyi menteseleri zamanla catlama ve gevseme yapabiliyor pioanoblack el izi fazlaca kaliyor ben alali 1.8 yil oldu n56vz alamadigimdan bunu aldim saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa tasarımı konusunda lenovo sonuncu sıralarda yer alır sanırım.

Şahsen ne kadar uygun olursa olsun, bu kadar berbat tasarıma bu paraları vermem.
  • Ürün güzelmiş fakat revizyonlu oldukları aşikar. Bence riske atılmaz
  • Monster abra a5 v1.1.2yi 2230 gibi bir fiyata aldım n11den,(%5 hokus pokus + 150 indirim+avantajix) yakın zamanda, umarım hakediyordur şu laptobun fiyatını görünce düşündüm çok mu verdim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 11 Kasım 2014; 17:08:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

http://www.n11.com/lenovo-ideapad-y500-59360470-corei78gb1tb156-sli-notebook-P24964658

59-360470 kodlu problemsiz seriden 7-8 ay önce yukarıdaki linkten almıştım.

O zaman 1599 TL fiyatı vardı. Çeklerle falan 1380 civarına maletmiştim.

Kullanıyorum memnunum, bu fiyata daha iyisi yok.

Sonra aynı satıcıdan Y510P 59-380590 SLI aldım o da 1360 TL civarına denk geldi. Onu da kullanıyorum. Tabi o daha iyi :)

Sıfır olaydı sadece bu fiyata hoparlörleri için bile alınabilirdi (Dahili Stereo Hoparlörler, JBL 2 X 4W + 12W JBL sub-woofer = 20W). Yukarıda arkadaş n11 linki vermiş ondaki daha güvenilir geldi. Hem daha önce aynı satıcıdan acer s7 ve s5 alanlar vardı. Bir mesela gg dekinde 2 yıl garanti var yazıyor ama n11 dekinde 180 gün garanti diyor. Yasada nasıl geçiyor bilmiyorum.
    Bir ben bu notebookun incelemelerine bakmıştım. Isınma sorunundan bahsediliyordu. Ona da dikkat edin. Gerçi bu i7 işlemciyi soğutabilen notebook sayısı bir elin parmakları kadar ya neyse.

• bende geçtim sipariş duruma göre kargoyu açmadan direkt iade ederim. GEÇEN SENE haziranda 1900 küsürlere vatanda sıfırı satılmış...

Ama napalım şu sıralar daha iyi yok gibi... varsa zaten siparişi iptal edicem
  • 1900e satılan alt model(bendeki) . Bu değil

• 1900'e satılan alt model olması iyi bunun sıfır fiyatı ne kadar acaba şu an aynı satıcı n11'de y510p nin outletinide atıyor ama o 2399 TL çok pahalı

ekranı mat değil parlak ekranmış diyorlar.. ev ortamında canlı renkler için parlak olaması avantaj mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty_1 -- 11 Kasım 2014; 18:30:30 >
  • Ürün satıcısı ve Fırsat başlığı açan üyenin aynı kişi olduğundan kıllanıyorum...

Ufak Not : Servis görmüş ürün için, "ikinci el fiyat" baz alınmalı. Başlıkta Sıcağı, Sıcağına anlatımı bana başka bir sıcaklığı çağrıştırıyor...
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin almadığın bir ürün varmı sıcak fırsatlardan efsanesin vesselam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.