Şimdi Ara

Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
9
Favori
7.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce sorulmuştur muhakkak ama ben denk gelmedim, alıp satıyor musunuz bu kadar ürünü Hakan bey yoksa hepsini kullanıyor musunuz?
  • lenovo çin malı 1700 tl yi bu çöpe veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Ürün satıcısı ve Fırsat başlığı açan üyenin aynı kişi olduğundan kıllanıyorum...

Ufak Not : Servis görmüş ürün için, "ikinci el fiyat" baz alınmalı. Başlıkta Sıcağı, Sıcağına anlatımı bana başka bir sıcaklığı çağrıştırıyor...

Lütfen arkadaşım sui-zanda bulunmayınız.Ben kendi halinde memur bi adamım satıcı olmadığım gibi satan adamı da tanımam etmem.Amacım burada fırsatları gece gündüz kovalayıp bizlere sunan arkadaşlar gibi acizane millete faydam dokunurmudayım.Ürün ortada filtre yaptım sıfır yazıyor ayrıca ürün açıklamasında da ikinci el yada kullanılmış gibi bilgi de yok karar sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi 5 laptop markası varsa bunlardan birisi de budur

• Sıcak fırsat olarak işaretlenmeli ama alanlardan yorum beklemek en mantıklısı

• quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

En iyi 5 laptop markası varsa bunlardan birisi de budur

yav he he çinli markanın pc si alınmaz. asus sony samsung toshiba apple varken bunu kim alır?
  • satıcı cevap vermiş. ürünler doa raporu ile değişenler değil mağaza stoklarından touchpad değişimi için geri çekilenler diye. 1 senedir nerede saklamışlar ya bu cihazları...
  • Başka yerlerde ne kadarki sıcak fırsat olarak karşımıza gelmiş...Nerdeyse hiçbir yerde satışı yok...Konu açarken yazın bir zahmet normalde şu kadar şimdi şu fiyat diye...Piyasada neredeyse bulunmayan bir ürünü konuşuyoruz şu anda...

http://forum.donanimhaber.com/m_67057515/tm.htm
  • Bunun üstüne 2 model çıktı 3 senelik model performansı iyidir fakat fiyatta ekstra birşey yok. Zamanında 2000 altına sattılar. Gene de Fhd ve performans isteyenler için mantıklı gibi su piyasada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine bir refurbished ürün, yasal olarak bence isimlerinde belirtmeleri lazım.
  • Ürünün fiyatı iyi ama gönlüm bu dizüstünde gerçekten kibar ve kaliteli ırakta satılırsa alacam
    Acer Aspire V17 Nitro Full HD IPS Mat
    http://forum.donanimhaber.com/m_99316484/f_//tm.htm#99317025
    Acer Aspire V15 Nitro IPS 4K Mat
    http://forum.donanimhaber.com/m_99192924/tm.htm
     Sıcağı sıcağına ...1799 TL LENOVO Y500 İ7 gittigidiyor.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Kasım 2014; 21:26:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

En iyi 5 laptop markası varsa bunlardan birisi de budur

yav he he çinli markanın pc si alınmaz. asus sony samsung toshiba apple varken bunu kim alır?

Hocam ben aldim 2013 haziran ayinda
    ürünün çinde üretilmesi kötü olduğu anlamina gelmez bence tabi çinde üretilen çok kötü ürünlerde var fakat lenovonun bunlardan biri oldugunu düşünmüyorum
    Ben bilgisayari aldigimda bu arada 2100 liraya aldim baska firmalarda benzer özelliktekileri 2500 den asagi degildi
    zaten lenovo dunyada çok satan bir firma

http://www.statista.com/statistics/263393/global-pc-shipments-since-1st-quarter-2009-by-vendor/

• Ekran kartı çöp değil mi ?
  • quote:

quote:

Ürün satıcısı ve Fırsat başlığı açan üyenin aynı kişi olduğundan kıllanıyorum...

Ufak Not : Servis görmüş ürün için, "ikinci el fiyat" baz alınmalı. Başlıkta Sıcağı, Sıcağına anlatımı bana başka bir sıcaklığı çağrıştırıyor...

Lütfen arkadaşım sui-zanda bulunmayınız.Ben kendi halinde memur bi adamım satıcı olmadığım gibi satan adamı da tanımam etmem.Amacım burada fırsatları gece gündüz kovalayıp bizlere sunan arkadaşlar gibi acizane millete faydam dokunurmudayım.Ürün ortada filtre yaptım sıfır yazıyor ayrıca ürün açıklamasında da ikinci el yada kullanılmış gibi bilgi de yok karar sizin

Her mesajinizda urunu, fiyati, saticiyi ovup, olasi riskleri gormezden gelmeniz, 6 gun oncesine kadar bu uyeliginizin olmayisi zaten yeterince belli ediyor. Gizli profil vb konulara deginmiyorum.

Satici olabilirsiniz, saticinin uyanik arkadasi olabilirsiniz ANCAK,

YASAL OLARAK TAMIR GORMUS CIHAZI, SIFIR OLARAK TANITAN BIR SATICININ URUNUNU POHPOHLAMANIZA MUSADE EDEMEM.

Her gun bu ve benzeri konularda sayisiz karar veriyorum hakem heyetlerinde...

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Çift ekran kartlı, sli destekleyen oyunlarda (ki geneli destekliyor) notebookcheck sitesine göre hala üst seviyede bir kart.
  • quote:

quote:

quote:

Her mesajinizda urunu, fiyati, saticiyi ovup, olasi riskleri gormezden gelmeniz, 6 gun oncesine kadar bu uyeliginizin olmayisi zaten yeterince belli ediyor. Gizli profil vb konulara deginmiyorum.

Satici olabilirsiniz, saticinin uyanik arkadasi olabilirsiniz ANCAK,

YASAL OLARAK TAMIR GORMUS CIHAZI, SIFIR OLARAK TANITAN BIR SATICININ URUNUNU POHPOHLAMANIZA MUSADE EDEMEM.

Her gun bu ve benzeri konularda sayisiz karar veriyorum hakem heyetlerinde...

Ne diyorsun arkadaş ne iş yapıyorsan yap banane ben sadece sıcak fırsat diyerek paylaştım sana atomumu parçalayayım burada basit bir kampanya gördüm paylaştım hepsi bu kimseyle bağlantım ilişiğim yok açık ve net üyeliğimin yeni olması satıcı yada arkadaşı olmam anlamına da gelmiyor.Benim bu işten ne karım ne de bir çıkarım var safiyane niyetle açtım konuyu ne laflar işitiyoruz.Uzatmanın alemi yok hakem heyetinde bu işlerle uğraşmanız her konuda lafınız olması anlamına gelmez.

• Arkadaşlar bende satıcıya mail attım adam bana kimse inanmıyor yalancı diyolar diye azarlar bir şekilde cevap verdi..
    Adamı baya mail yağmuruna boğmuşlar..
    Bizde bir arkadaş için bakıyorduk ama İLANDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR DURUM VAR....KUTUSU AÇILMIŞ ÜRÜN DİYE GEÇİYOR.. oyuzden vazgeçtim...
  • %10 indirim çekiyle 1.619 TL' ye geliyor + 50 TL WP ile kaçıran çok üzülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

%10 indirim çekiyle 1.619 TL' ye geliyor + 50 TL WP ile kaçıran çok üzülür

Üzülecekbir yanı yok ki; ürün sıfır değil, refurbished veya 2. el.. Çakal satıcı "sıfır" olarak işaretlemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

%10 indirim çekiyle 1.619 TL' ye geliyor + 50 TL WP ile kaçıran çok üzülür

Üzülecekbir yanı yok ki; ürün sıfır değil, refurbished veya 2. el.. Çakal satıcı "sıfır" olarak işaretlemiş...

6 ay önce yine GG' den teşhir Acer ultrabookları yarı fiyatına almıştık, birçok kişi memnun kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.