Şimdi Ara

Sıcak Çikolota :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Samsung R522 model laptopa sahibim ve 1 saat önce 1 bardak sıcak çikolota döküldü hemen ters çevirip kurulama temizleme işlemini yaptım şuan laptop ve tuşlar çalışmakta acaba bundan sonra birşey olurmu ? yada yapmam gereken daha birşey varmı ? şimdiden teşekkürler

• su an tuslar calısıyor olabılır!. bir sure sonra gıtmeyede baslayabılır!

tavsıyem elınıze guvenıorsanız makınenın on panelını sokup ne olup bıttıgıne bakmak...sız de bılırsınız kı oksıtlenme hemen gerceklesmez...

hassas bır sekılde on panel altının temızlemesını yapıp toplayıp tekrar deneyın..size tavsiyem bu olabılır !
  • Maalesef o konuda güvenmiyorum kendime :/
  • bılen bırınden yardım ıstemek yada boyle bır ımkan yoksa aynı modelın sokumunu yapan kısılerın ınternette paylastıgı goruntuler dogrultusunda bu ıslemı gerceklestreblrsnz...sız de bılırsınız kı cıhazın garantısı varsa ılerde bır sorun cıktgnda sıvı teması ıle garantı kapsamna alamıyorlar..baska bır problem olsa bıle bunu sızın uzerınıze yıkablrler!!! biraz arastrma yapın derım !
  • http://forum.donanimhaber.com/m_41346599/tm.htm

Konumda söküm ve montaj işlemini ayrıntılı anlattım biraz dikkat ile çok rahat söküp takabilirsin.Cihazı mutlaka açman lazım içinde birkaç damla bile kalsa ileride sorun çıkarabilir şimdi çalıştığına güvenme.
  • Servisi arayp durumu uygun bir dille anlatırsanız yardımcı olurlar.çünkü yapılacak işlem çok basit.laptop demonte edilip içerisindeki pcb kartları tiner ile temizleyecekler.onlar içinde bir maliyeti yok yani bu durumun.
  • Ben bu işlemi de yaptığımda zaten garantiden çıkmıcak mı cihaz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sade Süt İçemiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Yeni soğuk sıkım zeytinyağı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Servisi arayp durumu uygun bir dille anlatırsanız yardımcı olurlar.çünkü yapılacak işlem çok basit.laptop demonte edilip içerisindeki pcb kartları tiner ile temizleyecekler.onlar içinde bir maliyeti yok yani bu durumun.

yarın arıyarak şansımı denerim maalesef bugün pazar
  • Garanti sivi dokulmeleri ile ilgilenmez.Dahada garanti disi birakirlar
  • git laptopu ver temizlik bakım yaptırcam de. sonra onlar bakar sıvı teması olmus derse onların ustune yık ben size saglam verdim laptopu yoktu bisey de yemezlerse de acmısken bari temizleyinde ileride sorun cıkmaasın de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.