Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
27.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar yapmayın etmeyin
    Sizin bu yaptığınıza Amerikalılar şöyle diyor: DISCRIMINATION. Yani ayrımcılık. Hem büyük bir suç hem de günahtır. Ortada bir fırsat varsa bundan herkesin istediği kadar haber alma ve istediği kadar satın alma hakkı vardır.
    Bakın şimdiye kadar en fazla bir veya iki fırsattan faydalanmışımdır. Onlar da bedava software falan. Bunları yazarken hiçbir çıkarım yok. Ama adam toptancıysa ucuz bulduğu yerden toplu mal alır, buna engel olmaya kimsenin hakkı yok. Bu işler ilk gelen alır mantığıyla çalışır.
    Ayrıca tek bir tane almayı insanca almak, çoklu alımı insanlık dışı alım sınıfına sokan arkadaşı da kınıyorum. (Şimdi toptancı mısın diyecekler, hayır doktorum kardeşim alakam yok) Ne demek topatn almak insan gibi değil. Yapmayın ya.

Ama üyelik gerektirme durumuna bişey demem, sonuçta herkesin üye olma hakkı var, bu benim haber portalım üye ol sende gir mantığı olabilir.

• Hayır üyeleri kısıtlamayın saçmalık bu
  • Destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi forumlarda nasil belli bi rutbenin altindakiler yorum atamiyorsa burda da goremesin mesela..hem bu rutbenin amaci ne bi ise yarar.100mesaj normal mesela 100mesaj alti goremesin bunun icin forumun diger yerlerinde gereksiz yorumlar yapmamasi icin de 1yil siniri da getirilsin. 1yil 100mesaj alt limitli olsn en mantkkli bu olur .en populere bile dustu bu konu bence en azindn birsey yapilmali.cunku gereksiz yere bilip bilmeden yeni uye olup yazilar yazan , yok sicak firsatlari herkes takip ediyor die soru soran da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdeg -- 11 Eylül 2015; 8:16:28 >
  • elemanın biri bütün ürünleri almış mı bu sıcak fırsat bölümü kadar çılgın bir bölüm yok ya

• 2300 küsür oy kullanılmış, açık ara farkla sınırlama isteniyor. Ama yönetim tek kelime etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee sonuç var mı?

• O değilde herkes kendi iyiligini dusunuyor mesela 150 mesaji varsa 150 mesaj alti olan atamasin diyor 2013 kayitli olan bundan sonra kayit olanlar mesaj atamasin diyor
  • Eski üyelerden bir tanesi en az 2 yıllık üyeliği olanlar girebilsin demiş , 2014'te üye olan arkadaşta cevaben bence 2 yıl çok 1 yıl olmalı demiş , yeni üye olan bir arkadaş ise olurmu öyle şey herkes yararlanabilsin demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 11 Eylül 2015; 10:09:39 >
  • üyelik yılına göre yapılacak bir düzenleme daha iyi olur gibi.
  • Bence ankete hayır diyen benim gibi fırsatçılara konu kapatılmalı.

• evet dedim ancak rütbe olayına karşıyım. görüldüğü üzere hayatıma çavuş olarak devam ediyorum ve sanıyorum kısa süre içinde orrgeneralliğe, mareşalliğe yükselmem pek mümkün değil.

siteye çok sık giriyorum ancak her zaman üye girişi yapmıyorum, giriş yaptığımda da harıl harıl mesaj yazmıyorum dolayısıyla rütbeliler görebilsin fikri bana pek adil görünmedi. merak eden olursa diye yazıyorum bugüne kadar sıcak fırsatlardan görüp aldığım 1 ürün bile olmadı.

siteye üye olmayan, forumda vakit geçirmeyen kişilerin, üyelerin bulup paylaştığı fırsatları değerlendirmesi üyeler için dezavantaj yaratıyor. buna katılıyorum. o yüzden sadece üye olanların görebildiği bir düzen getirilmesini destekliyorum.

ha derseniz ki yok kardeş biz yüzbaşıdan aşağıdakilere de kapatıyoruz, o zaman mecburen kılıfına uydurup çöp içerik üreteceğiz ve rütbeyi takacağız ki toplam mesaj sayısı artacak olmasına rağmen site yöneticilerinin bunu isteyeceğini sanmıyorum.

• Konu uzun olduğu için gözümden kaçmış olabilir; yönetimden herhangi bir görüş geldi mi?
    Görüldüğü üzere sitenin sağı, altı, üstü reklamlarla dolu. İnanıyorum ki, en çok reklam alan sayfalardan biri de bu üzerinde tartışılan sayfalardır. Herkese açık olması da bence iyi bir reklam getirisi sağlamaktadır.
    Bu amaçla site yönetiminin ne düşündüğünü merak ediyorum.
  • Ttnet Akk'ya cevap verdi mi? Bundan da bir şey çıkmaz. Adamlar reklam alıyor hiç sınırlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukadar insan burada boşuna konuşuyor arkadaşlar. Yıllardır kullandığımız kitap bölümünde troller doluşup bölümü çöplüğe çevirince yetkili istedik. Ne yaptılar biliyor musunuz bölümle uzaktan yakından alakası olmayan adama yetki verdiler ve bu adam yine bölümle ilgilenmedi. Trollüğüne açılan konular hala dururken bizim bu duruma bir çözüm bulunması için açtığımız konu anında kaldırıldı. Benim başını çektiğim bölümün aktif 25 kişisini alıp bi grup kurarak isyan ettik. Arkasından admin bizim arkadaşa yetki için görüşüleceğini söyledi. 2yıldır da o görüşme gerçekleşmedi. Ve bu süreçte bölümün tüm aktif üyeleri başka sitelere dağıldı. Şuan kitap bölümü resmen çöplük! Mesaj sayısını artırmak isteyenlerin bir numaralı mekanı olmuş.
    Bizim istediğimiz sadece bölüme çeki düzen verecek yine bölüm içinden aktif bir arkadaşa sadece o bölüm için kısıtlı da olsa bir yetki verilmesiydi. Ama reklamlar o kadar tatlı geliyorki içerik seviye filan sevgili adminlerimizin zerre umrunda değil.

• 5000 mesaj minimum limit olsun.

• Rutbe yada mesaj sayisinin onemi yok. Tum forumu yeni kullanicilara kapatmak lazim Min 4 sene ciraklik sart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

5000 mesaj minimum limit olsun.

5000 az ya, 10000 olsun!!

Evet, hayır diye yazılan kısa mesajlar da sayılacak mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanunsal05

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

5000 mesaj minimum limit olsun.

5000 az ya, 10000 olsun!!

Evet, hayır diye yazılan kısa mesajlar da sayılacak mı peki?

yok hocam cevaplar en az 50 karakterli ve anlamli olmali
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.