Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
27.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • mesaj sayısı 3000 olupda mezarcı ölücü toptancı olabilir.. GBT lazım
  • Bencede yapılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke dikkate alınsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli bir rütbenin veya üyelik yaşının altındakilere kapatılsın

• Forum sahibinin amacı tıklanmak arkadaşlar; o yüzden bu hayalden öteye gidemez. Keşke bir sürpriz yapsalar da misafirlere kapatsalar
  • Biliyorsunuzdur Bimeks cumartesi günü 1391 tl ye lg g4 telefon sattı, fiyat hatası veya değil ama sonuçta birkaç saat o fiyattan satıldı ve yararlanan arkadaşlar oldu benim burada kızdığım nokta ise birden fazla sipariş verenlere değilde ( zaten bildiğim kadarıyla aynı hesaba sadece 1 adet ürün gönderildi) bimeks'i arayıp ürünün garantisinin ne olduğu, lg tr garantili mi yoksa paralel ithalat mı diye müşteri hizmetlerini sürekli arayan arkadaşlara. Tam kredi kartı bilgilerini girerken fiyatta 2000 küsür tl ye çıktı ve fırsattan yararlanamadık zaten. Arkadaş 1391 tl ye sıfır kapalı kutu LG g4 bulmuşsun hala paralel mi dikdörtgen mi neyin muhasebesini yapıyorsun anlamak zor gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteliyorum yapılması lazım. Toptancılar sömürüyor
  • En azından misafirlere kapatılıp önlem alınabilir bence.Aksi halde bu işin ucu kaçar.İlerde kontrolden çıkabilir
  • Ben dışarıya kapatılması hatta belli bir rütbenin üstüne açık olmasından yanayım fakat böyle bir durumda sıcak fırsat sayısı azalacaktır diye düşünüyorum. Ben kendimden örnek vericek olursak öğrenciyim ve buraya her gün bakma ihtiyacı hissediyorum. İhtiyacım olmasa bile bir kulaklık indirime girdiğinde onu o uygun fiyata alıp keyfini çıkarmak biraz da bizim hakkımızdır diye düşünüyorum. (bu genellemeyi sadece her gün buraya giren öğrenciler adına yapıyorum, kendi parasını kendi kazananlar üstüne alınmasınlar.
  • Destekliyorum mantıklı

• Üye olmayan giremesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanselte

Ya o hepsini toplayan daha eski ve daimi üyeyse?

Head shot.

• dışarıya kapatılması iyi olur

• Cok iyi firsatlar icin sadece belli yil uye olma sartini tasiyan ve belli mesaj sayisini gecen uyelere gorunebilecek sekilde gizli bir sicak firsatlar alt bölümü olusturulmali. Boylelikle iyi firsatlar bizlere özel olur kankidaşlar.Tabi o iyi firsati bilincli sekilde dogru yerlere acacak arkadaslara ihtiyac var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Eylül 2015; 20:56:55 >
  • Hiçbir çözüm çare olmaz. Böyle kalsın. Sıcak fırsatlarda yazılmayıp sıcak olan fırsatlar da var araştıran bulur.
  • Başlığı açan arkadaşı desteklemiyorum. Nedeni ne yaparsanız yapın girişin engellenmesinin mümkün olmadığı şeklinde. Bir zamanlar platodata ve matriksdata forumlarda yorum yazıyordum. Kendim yakınen biliyorum adamı 50 kere at başka nikle yeniden geliyordu. Bütün yöntemler denendi ama engellemek hiç mümkün olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza1911

sıcakfırsatlar da küfür serbest olsun. çakalllara ağızımıza geleni söyleyelim.

küfüre de gerek yok, bana gönderin, ezeyim
  • mantıklı üye olmayanlar giremese bile yeter bence yoksa öbür türlü mesaj kasmak çok da zor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Bu sorunu ne yazık ki rütbeyle, üyelik tarihiyle, mesaj sayısıyla çözemezsiniz arkadaşlar.

Bu zihniyet problemidir.

Ülkenin şu anki durumu bu zihniyete sahip insanların çoğalması sonucu bu hale gelmiştir. İnsanların gelişmişlik seviyesini, düşüncelerini, kültür seviyelerini değiştirmeniz lazım.

Bunuda ancak eğitim ile çözebilirsiniz.

Ülkenin yarısı ortadoğuya yaklaşırken, kraldan çok kralcılık yapıp, narşist kişilik bozukluğuna sahip bireyler haline geldi.

Uzatmak veya başka yöne çekmek istemiyorum.

Problemi, problemin kaynağına inerek çözersiniz. Problemin kaynağıda forum kurallarından değil, forumdaki insanların zihniyetinden kaynaklanmaktadır.

6 aydır ssd aramama rağmen mediamarket tarafından gittigidiyorda 130tlye satılan samsung evo 120gb disk fırsatını kaçırdım. Forumdaki bir arkadaş kutu kutu alıp 180tlden ikinci el bölümünde sattı.
    Yine Hepsiburada.com - Dark GTX 450W SSD Ready PC kasasını 57tlye kargo ücretsiz olarak satın alan arkadaşların 90tlye satmaya çalıştıkları ikinci el ilanları gördüm.
    Örnekler çoğaltılabilir.

Kim toptancı kim şark kurnazı kim öğrenci kim ihtiyaç sahibi bilemezsiniz.

Bilemediğiniz içinde ayırt edemezsiniz.

Ne şekilde kural getirirseniz getirin yine bir şekilde tanıdık eş dost vesaire ile bu tipler bu bölüme doluşacaktır.

Üzücü ama bir Türkiye gerçeği. Ülkemiz insanları vicdan, öz-kontrol, saygı, nezaket, hoşgörü ve hakkaniyet gibi erdemlere sahip olamadıkça bu düzen böyle sürüp gidecektir.

+1
    daha geçen haber vardı, artvin'de, 15 liraya satılan uzun yağmur botları, sel günü 50 lira olmuştu

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    atiyolar valla telefon bolumunde her tavsiye konusuna ayni mesajlari atan adamlar var her gordugumde 100-200 artiyolar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.