Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
27.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Rutbeli, bol mesajli ve eski uyelerin stogu bitirmedigi ne malum... yasak hicbir sorunu cozmez, egitim herseyin cozumu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıçı kırık bi bluetooth hoparlör için yaptığınız tantanaya bak.. Şu forumda gormeseniz ihtiyaç bile hissetmeyeceginiz ürünleri 10tl ucuz diye almak için 5 takla atar.. Bir de aglarsiniz.. Neymiş vip uyeymis.. vah vah vah.. Bim insertlerindem kremini seçen tayfa vip olacak vay arkadaş.

10 yıldır forumdayim. Hergün bakıyorum sıcak fırsatlara coplukten geçilmiyor. Birkaç güzel paylaşım yapan var gerisi de bundan nemalanan.. Boş insanlar..

Ihtiyaci olup ds ucuza satan yer araştıran paylaşan insanlara tek bir lafım yok. Lafım bu bölümde her geçen gün sayısı artan gerekli gereksiz herşeye atlayan.. alıp satıp aklınca milleti sazan gibi avladigini düşünen mezarci ekip.

Çoğunluk zan altında kaldı belki bu mesajimla ama hakikat bu. Şu konu altında "evet destekliyoruz" diyen pek çok kişi trolun önde gideni.. ama şimdi kraldan çok kralci oldular. Maksat malum. Olası yeni mezarcilarin cogalmasini engelleyip 1tllik soslara.. 5tllik makarna soslarina, rakamı yanlış yazılan elektronik ürünlere çökmek. Bahaneleri de var; bu siteler şirketler hep bizi sogusluyor. Biraz biz onları sogusleyelim.

Gelsin eksiler.. Viz gelir tiris geçer.

• Bence sicak firsatlar bolumu kapatilsin hatta forum tamamen kapatilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 7 Eylül 2015; 19:48:50 >
  • Bence sene bazli olsun ornegin 1 sene yeterli

• Güzel olur bence.
  • Destekliyorum.

Şu anda baktığımda, 290 kayıtlı kullanıcı ve 1000 küsur misafir bulunuyor sıcak fırsatlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlem alınmalı.

Katılıyorum.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Hislerime tercüman oldunuz.

• 3800 mesaj altına kapatılsın xD

• Rutbelilere guvenme

• quote:

Orijinalden alıntı: 7NationArmy

Üyelik tarihi baz alınabilir.

+1
  • Uye olmayanlara kapatilmasini destekliyirum ama rutbe muhabbeti sacma.ben 2009 dan beri uyeyim ama yeni onbasi oldum:)

Bu sefer insanlar msj kasmaya caliscak gereksiz yorumlarla dolacak konular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 buçuk sene olmuş üye olalı öncesinde de takip ediyordum forumu ama pek yazamıyorum hem sıcak fırsatlara hem normal foruma rütbemiz de yok bu yüzden. Benim gibi birsürü insan vardır üye olan bizim gibi kisilere haksızlık olur bence rütbe işi. Misafire kapansa yeter bence sıcak fırsatlar.

• Mantikli.

• 250 Mesaj + 6 Aylık üyelik süresi ideal olur.. Sadece mesaj olursa o da saçma olur çünkü ratgele yüzlerce mesaj yazılabilir..
  • Destekliyorum

• Katılım zamanı: 4 Temmuz 2008
    Nasıl olacak o iş?
    Kısıtlanmalı fikrinize katılıyorum; ancak daha geçerli bir kriter bulmanız lazım.
    Oturup entry mi kasayım şimdi ben?
  • rütbe nedir saçma sapan yok yüzbaşı yok binbaşı,

işi gücü olmayan geyik yapan binbaşı oluyor bu rütbe savunucularının %90 ını yazdığı mesajlar değersiz ve çöp kategorisinde,

sıcak fırsatlarda çok çakal ve sırtlan var,

adam 1 tane sıcak fırsat konusu açmamış açana fırça atıyor fırsatı beğenmezse,

çakal alışmış bedava çoraplara, alt limitsiz çeklere, yanlış fiyatlara

bir sürü asalak var gün boyu burayı takip edip fırsat kovalayan ama 1 tane bile sıcak fırsat konusu açmayan.

bu tipler sıcak fırsat bulsa kendisi faydalanır konu açmaz yada yattığı yerden birilerinin fırsat konusu açmasını bekler,

ne güzel söylüyorsunuz sıcak fırsatlar kapatılsın herkes göremesin diye,

yahu o sıcak fırsatlar birileri tarafından bulunup başkaları da faydalansın diye özverili şahıslarca açılıyor,

o konular gökten yağmıyor kendi kendine oluşmuyor.

süper sıcak fırsatlar ya da vip sıcak fırsatlar adına ne derseniz deyin bir üst bölüm açılmalı

konuyu görebilmek ve paylaşım yapıp paylaşımdan yaralanabilmek için

en az 1-5 arası kayda değer sıcak olarak çokça işaretlenmiş (sıcak işaretleme teşvik edilmeli) sıcak fırsat konusu açmış olması,

modlar tarafından başvuracak niklerin açtığı konulara bakıp yeterli olanların bu bölüme üye olabilmesi sağlanmalı.

şu ana kadar boş beleş sömürmekten başka bir şey yapmayan sırtlanlar misafirler yeni üyeler bu şartı sağlayamayacağından,

önce normal sıcak fırsatlarda paylaşım yapacak daha sonra bu bölüme girebilecek. böylelikle fırsat sayısı artacak

tahminimce 1-5 arası sıcak yani gerçekten sıcak fırsat konusu açmış üye sayısı taş çatlasın 200-300 civarıdır

bu 300 kişi buldukları fırsatları artık bu bölüme açabilir, bu bölüm daha nitelikli olabilir.

özet olarak sıcak fırsatlar aynen devam etsin,

süper yada vip sıcak fırsatlar açılsın,

sömüren asalak tipler paylaşım yapmazsa paylaşımdan faydalanamasın.

bu konuyu açan şahıs da dahil 1 tane fırsat paylaşımı yapmamış yıllardır başkasının açtığı fırsatları sömürenler avucunu yalasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi publicengineer -- 9 Eylül 2015; 19:05:41 >

• 250-500-1000 mesaj yazanlar olmuş öyle bir şey yapılırsa forum çöplüğe döner herkes mesaj kasmaya başlar çok saçma bir düşünce.
    Parayla giriş yapılmasının bile çözüm getireceğini sanmıyorum. Fırsatlar için 50-100 tl ücret konulsa bile makul bir fiyat olduğu için çoğu kişi alacaktır.
    Forumun bence en büyük sıkıntısı geniş bir kitleye sahip olması bir başlığa açıldığı anda 5000-10000 kişi bile girse fırsat yalan oluyor.
    Sıcak fırsatlar ilk gören üyelere yar oluyor ve öyle devam edecek. Ölücü diye tabir ettiğimiz kitle bu güzel bölüme limon sıktıkça, cıvıttıkça(hep var olacaklar) hiçbir çözüm bulamayız.
  • Bu mesele 200 senelik bir tarihi yozlaşma sürecini, 100 sene içinde iyi kötü bir süper güçten bir devletçiğe dönüşümümüzü ve 90 senede bir arpa boyu yol alamayışımızı sorgulatır vesselam, o yüzden hiç deşmeyin bence. İstanbulda trafiği rahatlatmak için trafiğe çıkışı limitleme meselesine döner olay, yani çözüm meselenin özüne temas etmiyor. Nasıl ülkemizde bozukluk sokaktaki vatandaştan en tepedeki vatandaşa kadar sirayet etmişse, forumdaki bozukluk da misafirden orgenerale sirayet etmiş olabilir. Belki sadece üyelik şartı getirilebilir, kısmi ve geçici (çünkü bu kez üyelik açarlar) bir çözüm olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.