Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: canx

"Sıcak Fırsatlar Özel" bölümü açılsın. O bölüme 3 yıllık ve daha eski kullanıcılar girebilsin. Burası aynen devam etsin...

katılıyorum gayet mantıklı
  • 2009 dan beri üyeyim yalan yok ilgimi çeken tek forum sıcak fırsatlar rütbe olayına girip bizi dışlarsanız canınız sağolsun
  • Üyeler haricine kapatılmasını destekliyorum.

VIP bölümüde desteklerim ama VIP bölüme herkes girmemeli.. Girenler onu dışarı taşıyabilir başka bir üyelikle yani..
  • destek 2. şık.
  • kesinlikle yapılması gereken uygulama
  • Bencede ilk asama olarak uye olmayanlara kapanabilir . Daha sonra yeni bir duzenleme gerekirse belirli bir mesajin altindakiler mesaj yazamasin ( 10 mesaj gibi sembolik bir rakam)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaybe yılların sıcak fırsatçısıyım o kadar kişiye yardım ettim, mesaj kasmıyoruz diye çavuş olarak bizide yasaklayacaklar

• Arkadaşlar başka bir alternatif olarak şöyle diyorum.
    Eğer sadece o fırsatı ararken konuya ulaşmış bir toptancı veya "şark kurnazı" ise, yeni üyelik şartı mantıklı lakin, üyeliklerin en erken 1 gün sonra aktif olması uygundur. O süre içerisinde fırsatın fırsatlığı biter, 2 kademeli aktivasyonda da vatandaş fırsat bitti diye uğraşmaz. Dolayısıyla forumun kendi müdavimleri daha fazla yararlanmış olur.
  • Sıcak fırsatlar bölümünün varolmasını sağlayan arkadaşlar, fırsat paylaşımı yapan arkadaşlardır.

Benim naçizane düşüncem konuları görebilmek için belli bir sayıda fırsat paylaşımı yapılmış olması gibi bir sistem getirilmesidir.

Mesela atıyorum sıcak fırsatlar bölümünü görebilmek için minimum 1-5 adet konu açılması, ve bu konuların en az 10 adet "sıcak fırsat" olarak işaretlenmiş olması gibi bir sistem bana mantıklı gelmektedir.

Bu şekilde hem paylaşım miktarıda arttırılmış olabilir.

Ancak bende dahil olmak üzere forumdaki bir çok arkadaşın ne yazıkki bu şekilde bir paylaşımı olmuş olabileceğini düşünmüyorum.

O yüzden bu sistemi bugünden itibaren yeni üye olan üyeler için yürürlüğe koyup, mevcut üyeler içinde minimum 100 mesaj limiti getirilebilir.

Forumun asıl amacı bilgi paylaşımı ve yardımlaşmadır.

3-5 adet mesajı olan arkadaşlar kusuruma bakmasınlar ve alınmasınlar ama burda her konuda insanlara yardımcı olmaya çalışmış, binlerce, onbinlerce mesajı olan arkadaşlar var.

Kimseye yardım etmeden, bir bilgi paylaşımında bulunmadan sadece "bugün beleşe ne var bir bakıyım" mantığı ile bu bölümde ve forumda gezinen bir çok arkadaş var.

Bu arkadaşların herhangi bir katkısı, emeği olmadan bu fırsatlardan yararlanmasını yanlış buluyorum. Foruma asıl katkı sağlayan insanlara karşıda haksızlık olduğu düşüncesindeyim.

Naçizane fikrim böyledir, kimse kızmasın, üzerine alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 7 Eylül 2015; 18:55:00 >

• ee gizlediniz mi biz garipler göremeyecez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

"Sıcak Fırsatlar Özel" bölümü açılsın. O bölüme 3 yıllık ve daha eski kullanıcılar girebilsin. Burası aynen devam etsin...

çok fazla sıcak olarak işaretlenen, 3-4 sayfayı geçen, cazip ve istismara edilmeye açık konular bahsettiğin gibi sıcak fırsatlar özel bölümüne taşınabilir. bu bölüme de sadece en az 3 yıllık hesabı olan kullanıcılar girebilir. mantıklı bence.
  • sonuna kadar destekliyorum mesaj sayısı değil de üyelik tarihi olmalı.

ek olarak sıcak fırsat konuları popüler konularda yer almamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 7 Eylül 2015; 18:59:34 >
  • Katilim zamani en az 3 hafta once olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Bu sorunu ne yazık ki rütbeyle, üyelik tarihiyle, mesaj sayısıyla çözemezsiniz arkadaşlar.

Bu zihniyet problemidir.

Ülkenin şu anki durumu bu zihniyete sahip insanların çoğalması sonucu bu hale gelmiştir. İnsanların gelişmişlik seviyesini, düşüncelerini, kültür seviyelerini değiştirmeniz lazım.

Bunuda ancak eğitim ile çözebilirsiniz.

Ülkenin yarısı ortadoğuya yaklaşırken, kraldan çok kralcılık yapıp, narşist kişilik bozukluğuna sahip bireyler haline geldi.

Uzatmak veya başka yöne çekmek istemiyorum.

Problemi, problemin kaynağına inerek çözersiniz. Problemin kaynağıda forum kurallarından değil, forumdaki insanların zihniyetinden kaynaklanmaktadır.

6 aydır ssd aramama rağmen mediamarket tarafından gittigidiyorda 130tlye satılan samsung evo 120gb disk fırsatını kaçırdım. Forumdaki bir arkadaş kutu kutu alıp 180tlden ikinci el bölümünde sattı.
    Yine Hepsiburada.com - Dark GTX 450W SSD Ready PC kasasını 57tlye kargo ücretsiz olarak satın alan arkadaşların 90tlye satmaya çalıştıkları ikinci el ilanları gördüm.
    Örnekler çoğaltılabilir.

Kim toptancı kim şark kurnazı kim öğrenci kim ihtiyaç sahibi bilemezsiniz.

Bilemediğiniz içinde ayırt edemezsiniz.

Ne şekilde kural getirirseniz getirin yine bir şekilde tanıdık eş dost vesaire ile bu tipler bu bölüme doluşacaktır.

Üzücü ama bir Türkiye gerçeği. Ülkemiz insanları vicdan, öz-kontrol, saygı, nezaket, hoşgörü ve hakkaniyet gibi erdemlere sahip olamadıkça bu düzen böyle sürüp gidecektir.

"Ülkenin yarısı ortadoğuya yaklaşırken"
    ne varmış ortadoğu da 1923 den beri batıya yaklaşıp Kılık kıyafet,alfabesini,şapkasını aldınız da ne oldu ?

• Kangren olmuş...eğitim ve adalet.

• Kaç yıldır söylüyoruz dinlemiyorlar. Destekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatlara girişler üyelikle.

üyelikler en az 1 gün sonra aktif olacak. mesaj yazmak, konu açmak da 1'er gün sonra.

+

en az 3 yıllık üyelerin olduğu vip bölüm. herkesin profili açık olacak. geçmişte forumun 2. elinde 20 liralık fırsattan 10 tane alıp 50'ye okutanlar şikayet edilirse vip bölümden çıkarılacak.
  • 1080p kullanıcısına yanıt
    Ne mi var Ortadoğuda?
    Ortadoğuda savaş var kardeşim.
    Kan var, gözyaşı var, uçaklardan yağan bombalar, ellerine silah tutuşturulan çocuklar var.

Benim mesajda kastetmek istediğim buydu.

Uzatmak veya başka yöne çekmek istemiyorum diye mesajımda da belirtmiştim.
    Oyüzden seninle polemiğe girip konuyu dağıtmayacağım.
    Vereceğin bir cevap olursa, cevapsız kalacaktır.
    İyi akşamlar.
  • KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE DESTEKLİYORUM
  • işine gelen yıl sınırı koyulsun işine gelen mesaj sayısı

bi kere 10-20 tane aldım diyenler sizi trollüyor inanmayın toptan alan adam böyle bişey demez

iki. mesajı çok olan adamda toptancı olabilir mesajı az da olanda toptancı adamın çok konuşması yada az konuşması bişey değiştirmiyor adam konuşmayı sevmiyor yada çok seviyordur
    ben eminim mesajı çok ve eski üyelerde toptancılık yapıyordur
    ortamlarda bir tane aldım dersin kim bilecek

zaten aklına koyan adam 10 günde 10.000 mesaj kasar çok rahat
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.