Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
27.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • sıcakfırsatlar da küfür serbest olsun. çakalllara ağızımıza geleni söyleyelim.
  • rütbe ölçme sistemi tam anlamıyla çalışsın ilk önce de ondan sonra uygulama konulsun, mobilden vs girişler ve yazılanlar hiç sayılmıyor bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

sıcak fırsatlara girişler üyelikle.

üyelikler en az 1 gün sonra aktif olacak. mesaj yazmak, konu açmak da 1'er gün sonra.

+

en az 3 yıllık üyelerin olduğu vip bölüm. herkesin profili açık olacak. geçmişte forumun 2. elinde 20 liralık fırsattan 10 tane alıp 50'ye okutanlar şikayet edilirse vip bölümden çıkarılacak.

3 çok fazla bence 2 veya 1 olmalı ben 4 senedir bu forumdayım hesabım banlandığı için bu hesaba geçtim
  • Akılsızsın malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rütbesi ve mesaj sayısı yüksek olup toptancilik yapan çok fazla var engelleyemzsiniz hocam hiç bi şekilde illa bi yerlerden sızar.

• İ agree

• Merhaba.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65831975&p=7&f=811

Hayırsever stokçular da var...

• Rutbeden cok uyelik tarihi esas alinmali bence. Yoksa flooddan gecilmezki forum

• 2. şıkkı destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

adam 10 gunde 1000 mesaj atar gene gelir engelleyemessin. senin forumun /siten olsa disariya gizler misin? aninda alternatif bulunurbaska sitede

10 günde 1000 mesaj atan adam ergendir ve böyle bi ergenin daha ciddi sorunları vardır.
    Yüzbaşı rütbesinden aşağısına kapatılırsa bişeyler değişir lakin bu yönetimden cacık olmaz.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108651378&p=1#108657587

Bir ergene fırsat verin idol olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Bu forumun böyle birşey yapması imkansız. Adamlar reklamlardan kazanıyor. Onun yerine tam zamanlı iki admin alsınlar. Mümkünse otomobil kısmınada

forumun taktığı tek şey vardır, o da para. Fikrinin ultra şahane süper olması önemli değil, para getirmesi lazım, nasıl daha çok tıklanır, dedeler sitesindeki gibi, sen kapatmya bastıkça o ekrana başka soru getirecek, gibi, bak bu fikirle gidersen yönetime, ellerinden öperler

Öpen yok mahmut reyiz...yıllar önce yazdığım mesaja bugün uyarı vermişler

• Sonuna kadar destekliyorum. Düşük rütbeliler, misafirler ve troller forumumuzu mahvettiler. Biz eski Donanım Haber'i istiyoruz.
  • Kesinlikle kapatilmali. Disari ve yuzbasi alti rutbeler girememeli.

• Tüm foruma uygulansın bu yöntem. Yorumları belirli sayıda eksi alan hiç yazamasın. Bu ne böyle çoluk çocuk ipsiz sapsız ahkam kesiyor.

• Eski üyeler: Minimum 100 adet mesaj.

Yeni üyeler: Minimum 1 veya 5 adet sıcak fırsat konusu açılması, ve bu konuların en az 10 adet "sıcak fırsat" olarak işaretlenmiş olması.

Foruma herhangi bir katkısı, emeği, bilgi paylaşımı olmayan arkadaşların bu fırsatlardan yararlanmasının diğer arkadaşlara haksızlık olduğunu düşünüyorum.
  • Hatta mesajlar eski üyelerin onayına sunulsun, onay gelirse yayınlansın. Bu ne bencillik böyle? Takip et arkadaş çok mu zor?

• Açıkcası sadece sıcak fırsatlar değil forumun geneline yeni bir düzen gerekiyor.Türkiye'deki en fazla tıklanan forum olmasına rağmen misafir üyelik adı altında bile mesaj atılabilmesi forumu küçük düşürüyor bence.Yeni üyelik için artık referans sistemine geçilmesi gerekiyor... Ve belkide üyelik yıllarıda bu yeni kurallarda önemli bir rol oynaması gerekiyor ...
  • Aynen destekliyorum 2 seçeneği hem de! Birde şu ergen çoluk çocuk vslere de bir çözüm bulunsa, yukarıdaki belirli sayıda eksi alan mesaj yazamasın önerisi de güzel ama pek kale alınacağıno sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.