Şimdi Ara

Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sıcak fırsatları takip eden arkadaşlara faydalı olacak bir android uygulaması yaptım. Uygulamayla birlikte, alacağınız elektronik ürünlerin geçmiş fiyat bilgilerini görebiliyorsunuz. Böylece indirimde olarak gösterilen ürün gerçekten indirimde mi, daha önce ne kadar düşmüş diğer mağazalardaki geçmiş fiyatları neymiş görebileceksiniz ve gerçekten sıcak fırsat olup olmadığına karar vermenizde yardımcı olacak. Ayrıca günlük olarak da yüksek indirim yapan ürünler görülebiliyor(indirim oranı mağazanın fiyatı yükseltip alçalttığı hali değil, kendi sakladığım fiyat geçmişine göre hesaplanıyor)

https://play.google.com/store/apps/details?id=history.price.com.pricehistory

Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması Sıcak Fırsatlar İçin Fiyat Günlüğü Uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrizm -- 9 Aralık 2015; 15:33:24 >

• Eline sağlık uygulamayı paylaşmayı düşünüyormusun? Bunu yapmış olma bilgisini vermeye mi konu açtın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Haklısın unutmuşum linki eklemeyi :)
  • ios içinde buna benzer birşey yapın yükleyelim
  • guzel duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükledim, eline sağlık. Kurulum sırasında hiçbir şeye erişim izni istemediğin için de ayrıca teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar geri bildirimler için. Uygulama henüz yeni olduğu için eksik gördüğünüz yerleri belirtebilirsiniz. Fikir ve önerilerinize açığım. IOS için şimdilik düşünmüyorum yapmayı çünkü bunun için anca vakit ayırabildim :( Fakat olur da uygulama tutarsa çok talep olması halinde IOS için de bir sürüm çıkaracağım.
  • yükledik bakalım. emeğine sağlık

Edit. HEPSİBURADA.comu inceledim takip ettiğim fiyatlarla orantılı değerleri veriyor çok iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 9 Aralık 2015; 10:17:31 >
  • Ürün yelpazesi ne kadar geniş bilmiyorum güncel olduğu sürece mükemmel 👍 umarım herkese faydalı olur

• bunlar güzel gelişmeler sıcak fırsatlar çalışıyor.
  • Ben de çok beğendim ellerine sağlık :)

Bir özellik olarak, bir ürünün tüm (veya en düşük 5 fiyat veren) mağazalar için fiyat grafiği bir arada verilebilir.
  • Ellerine sağlık. Süper uygulama olmuş.
  • tebrikler hocam tek kelimeyle süper. 5 yıldızı verdim olumlu yorumumu da yazdım. bu uygulama kısa sürede binlerce kişi tarafında yüklenir sıcak fırsatlarcılar tarafından. gwerçekten büyük bir açığı ve ihtiyacı görüp yapmışsınız tekrar tebrikler
  • Teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için.

Şimdilik 6 mağazadaki elektronik ürünler var. Yine eksik ürün kategorileri var tek tük.

Fiyatlar, gece 00:00 da otomatik olarak güncelleniyor, elle yaptığım bir şey değil o yüzden uygulama var olduğu sürece fiyatlar da hep güncel kalacak.

Ürünlerin fiyatlarının isimleri mağazadan mağazaya farklılık gösterdiği için, iki mağazadaki aynı ürünü şimdilik eşleştiremiyorum. Kimi mağaza gidiyor Apple Iphone 5s diyor diğeri Iphone 5s 32 gb diyor veya bir şeyler daha ekliyor yanına. Bunun için detaylı bir çalışma yapılması lazım. Ben de isterim ürünleri eşleştirip diğer mağazalardaki geçmişi de aynı ekrandan gösterebilmeyi :) Uzun vadede düşüneceğim bir özellik olacak.
  • güzel bir uygulama :)
  • Tebrikler. IOS için olanını bekliyoruz

İlk mesaja ekran görüntülerini de ekler misiniz?

• Emeğine sağlık kardesim sagolasin

• Teşekkürler arkadaşlar. Resimleri ekledim.
  • emeginize saglik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.