Şimdi Ara

Sıcak Fırsatların Kısmen Gizli Kalması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bununla ilgili birçok kere başlıklar açıldı, tartışıldı. Bugün Boyner'in donanımhaber'e yaptığı özel indirimden sonra sıcak fırsatların bir kere daha firmaların takibinde olduğu ap açık ortada. Bunun götürüsü fırsatlardan yararlanma süresi azaldığı gibi sıcak fırsat bulma oranıda düşmeye başladı.

Bunun bir nebzede olsa önüne geçebilmek için nacizane önerimi huzurunuza sunmak isterim. Sıcak Fırsatlar, kısman gizli olsun;

1) Üye olmayanlara görünmesin,
    2) Forum genelinde 50 mesajdan az olanlara görünmesin.

Bir forum yöneticisi olarak, ekstra sisteme gerek yok. Şuan mevcut forumun sistemi ile bu önlem alınabilir. Gizliliğimizi bir nebzede olsa koruyabiliriz.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende isterim bu sistemi ama yöneticiler adminler bu uygulamayı neden yapsınlar ?

Adminlerin amacı sitenin değeri artırmak, reklam gelirlerini artırmak vs Bu yüzden kısıtlama site yönetcilerinin işine gelmiyor.
  • enteresan
  • Sadece üye olanlar görebilse yeter bence.
  • Site bu kişiler sayesinde para kazanıyor ama dediğimizde doğru sadece üye olanlara açık olsa daha iyi fırsat yakalaeız

• niye 50 mesajdan az olanlara görünmesin, 100 mesajdan az olanlara görünmese olmaz mı? Bu neye göre.
  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    Başlığı açan arkadaşın mesaj sayısıyla bağlantılıdır Ne tesadüf ki 55 mesajı varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben msj sayısı sınırlaması olmasını saçma bulurum çünkü yeni başlayanalar o msj sayısına ulaşmak için boş msj atıp dururlar ki bu hoş değil
    senin 7 mesajın olduğu için böyle konuşuyorsun demeyin sakın benim msj daha fazla nedense eksik yazıyor inanmayan sayabilir

• Mesaj sınırı haksızlık olur. Mesela ben 5 yıldır bu forumda varım. Ama genelde sıcak fırsatlar dışında pek yere yazmıyorum. Sıcak fırsatlar altında yazdığımız mesajlarda mesaj sayısı hanesine katılmadığı için baraj altında kalırım. 5 senelik üyeye haksızlık olmaz mı bu sınır ? Üye olmayanlara kapansa yeter bence..
  • yereli bıraktık yurtdışına açıldık artık

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmir-deü-1994-tarsus

ben msj sayısı sınırlaması olmasını saçma bulurum çünkü yeni başlayanalar o msj sayısına ulaşmak için boş msj atıp dururlar ki bu hoş değil
    senin 7 mesajın olduğu için böyle konuşuyorsun demeyin sakın benim msj daha fazla nedense eksik yazıyor inanmayan sayabilir

Konu disi kismindaki yani Sicak firsatlar dahil mesaj sayisindan sayilmiyor

• bu konu defalarca gündeme geldi. site senin olsa para kazanmayı mı önemserdin yoksa üyelerin fırsatları kaçırmamasını mı?

kaldı ki boyner zaten üye olmuş gözüküyor. yazar kaç mesaj yazılacaksa yine görür bütün başlıkları. diyelim ki 1000 mesaj sınırı koydun yazamadı. bastırır parayı alır bir tane hesap olur biter. bugün sözlük hesapları bile satılıyor, forum hesabı mı bulunamayacak.
  • Bi google'ın listelemesi var, birde sadece üyelere görünmesi var.

Bunun ikisi çok farklı şeyler.

Adam boyner kupon yazıyor ilk çıkan site donanım haber. Tak sıcak fırsatlardasın.

Ayrıca sadece bir bölüm google arama motorunda listelenmiyor diye para kaybedeceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.