Şimdi Ara

Sıcaklık Değerleri [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı ramazanlar.Yaklaşık 3 hafta önce yeni bir sistem topladım.Sıcaklık değerleri hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.

Not : Hava sıcaklığı 31 C

Nem oranı : % 56

Not : Sistem boşta çalışıyor ve birkaç saattir açık. Facebook ve youtube kullandım bu sürede.

Not 2 : Sistem üzerinde Zalman CNPS10X Optima işlemci soğutucusu var.

Sıcaklık Değerleri [SS'li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet1133 -- 14 Temmuz 2014; 13:46:27 >

• oda sıcaklığı 40 derece değilse ya soğutucuyu takamamışsın ya da termal macun sürmemişsin aynı işlemci bende de var stok fan ile chrome 7 sekme +1 youtube açık 30-35 derece
    675000 devir ne ayrıca :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kromatit -- 15 Temmuz 2014; 1:48:45 >
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    İşlemci fanını takarken çok dikkatliydim fakat bu sıcaklık değerleri biraz şaşırttı diyebilirim.
  • ben de aynı işlemciyi kullanıyorum. stock soğutucu ile birlikte tarayıcı, youtube ve mp3 player programları çalısıyor. sıcaklık değerlerim 35 derece civarında.
  • guner05 kullanıcısına yanıt
    Bu sıcaklık neyden kaynaklanıyor acaba anlamış değilim.Acaba programda mı bir hata var.Veya kasa fanları yetersiz kalıyor olabilir.Oda sıcaklığı dış sıcaklığa göre biraz daha yüksek de olabilir.Oturduğum yerde terliyorum şuan da bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    SONUÇLAR YÜKLENDİ [SS’li]
    5 yıl önce açıldı
    +12V değerleri neden böyle
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.