Şimdi Ara

Sıcaklıklar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yıldır içini temizlemedim. Sıcaklıklar yüksek olmalı kabul de çok saçma işler oluyor.

Bilgisayar pildeyken gayet normal sıcaklıklarda. Bir oyun, internet tarayıcı ve bir program çalışırken 65 derecelerde geziniyor. Ne zaman fişe taksam bilgisayara bir şeyler oluyor. Aynı işlemler varken sıcaklıklar 90'ı geçiyor. Ekstra hiçbir şey yok. Problem nerede olabilir? Bilgisayar kendi hazırladığım bir güç planında çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 8 Ağustos 2013; 0:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fişe taktığın zaman büyük ihtimal işlemci frekans değerleri artıyor. Dolayısıyla ısınma görünüyor. Güç seçeneklerinden tekrar ayarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Fişe taktığın zaman büyük ihtimal işlemci frekans değerleri artıyor. Dolayısıyla ısınma görünüyor. Güç seçeneklerinden tekrar ayarlayın.

En yüksek işlemci durumunu değiştirmiştim sıcaklık artmasın diye. Pilde de şarjda da %70. Ne diye artıyor ki? Şarjdakini %50'lere falan mı çeksem acaba?

• Sanırım asıl ekran kartının devreye girmesiyle ısınıyor bilgisayar. Ancak oynadığım oyunda o gerekmiyor. Neden devreye girdiğini de anlamıyorum. Pildeyken neden devreye girmiyor da fişteyken giriyor?

Tamamiyle kapatmanın bir yolu yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 8 Ağustos 2013; 0:52:51 >
  • Yeni driver silip eskisini geri yükledim düzeldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ5 4690k sıcaklık değerleri
    6 yıl önce açıldı
    Boşta cpu sıcaklığı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.