Şimdi Ara

Sıcaklıklar Normal Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img213.imageshack.us/i/scaklk.jpg/ Resim bu sıcaklıklar nasıl? Temizlik yapmayı düşünüyorum.

• boştamı bunlar yüksek bence
  • sıcaklıklar yüksek,mümkünse cpu soğutusunu söküp yeni macun sür,eskisini de silmeyi unutma
  • ne yapcak macun 30 derece dusurcekmi_?islemcin cok ısınıyor.stok fan ın rpm ini yukselt.yada baska bi sogutucuya bakman gerek.
  • Katılıyorum yeni bir soğutucu al.. Terman macun max. sana 6.8 derece kazandırır..
  • okadar bile degil.3 4 derece.
  • işlemci voltu 1.69V çok fazla değil mi? bu yüzden yüksektir sıcaklık

birde soğutucu tozlanmıştır

Q6600 Çalışma Gerilimi: 0.85V – 1.5V
  • Temizlik yapacağım da hazır macun yok. Ayrıca soğutucu Cooler Master.
  • İşlemci voltunu çok yüklemişsiniz hocam. Yakarsınız Allah muhafaza işlemciyi. İşlemci fanını söküp kaliteli bir termal macun ile temizlik yapmanızı öneririm. Temizlik yaparken elektrik süpürgesi kullanmayın.
  • eğer macun bir süre sonra işlevini yitirir ise kac derece fark olacağını bilemezsiniz yada baştan düzgün sürülmemişse bu kadar farklar görülebilir.
  • Ben voltajı yükseltmedim ki? Neden böyle görünüyor?
  • Ha bide arada 1.238 oluyor ne iş? Nasıl normale alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacksonRR -- 1 Eylül 2009; 17:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3RH4L3M

Ha bide arada 1.238 oluyor ne iş? Nasıl normale alınabilir?

BIOS'da OC panelinde girin. Eğer CPU Voltage kısmında Auto yazıyorsa sorun yok. Eğer başka bir değer yazıyorsa Auto'ya çekin
  • Default ayarlarda. Bnm bilgisayar hazır bilgisayar. Galiba fabrika çıkışlı böyle.
  • bios güncelle bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.