Şimdi Ara

Sicario (2015) | Emily Blunt - Benicio Del Toro - Josh Brolin | Denis Villeneuve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sicario (2015) | Emily Blunt - Benicio Del Toro - Josh Brolin | Denis Villeneuve

Süperkarga

Ülkemizde özellikle Prisoners filmiyle ön plana çıkan yönetmen Dennis Villeneuve, dur durak bilmeden projelerine devam ediyor. Prisoners’tan kısa süre sonra çektiği Enemy isimli film yurtdışında gösterime girdi, ülkemizde de kısa süre içerisinde vizyona girecek. Enemy’nin galasından sonra da bilim kurgu, gerilim türündeki Story of Your Life filmi için Amy Adams ile anlaşmış ve böylece yeni projesini duyurmuştu.

Ancak bugün gelen bilgiler, yönetmenin Story of Your Life öncesine bir film daha sıkıştıracağını gösteriyor. Sicario isimli gerilim filminde başrolün Emily Blunt’a verildiği açıklandı. Blunt, Meksika sınırı olan Tuscon’da görevli bir memuru oynacak ve sınırdan mal kaçıran uyuşturucu kaçakçılarına karşı mücadele verecek.

Villeneuve, Sicario’nun çekimlerine bu yaz başlayacak ve sonbahar döneminde filmin post prodüksiyon aşamsına geçecek. Ardından 2015′in ilk aylarında da Amy Adams’ın oynayacağı Story of Your Life’ın çekimlerine başlayacak. Yoğun bir takvime sahip yönetmen, çektiği filmler başarıya ulaşınca takvimini daha da kalabalıklaştırmış gözüküyor. Enemy için güzel yorumlar geliyor, bakalım bu iki yeni filmi de Prisoners gibi bir etki yapabilecek mi?

Sicario’nun önümüzdeki yıl vizyona gireceğini de belirtelim. Bu arada Emily Blunt da bu yaz Tom Cruise ile başrolünü oynadığı Edge of Tomorrow ile sinemalarda boy gösterecek.

7 Nisan 2014 - Bakınız
    Benicio del Toro, Sicario’nun Kadrosunda

Türden türe atlayan Kanadalı yönetmen Denis Villeneuve’nin şimdiki durağı suç gerilimi. Sicario adını verdiği ve Meksikalı uyuşturucu kartellerini anlatacağı yeni filminin çekimlerine bu yaz başlayacak Villeneuve.

Filmin başrolü iki gün önce belirlendi. Emily Blunt filmde rol almayı, bu kartelleri yakalamaya çalışan bir dedektifi kotarmayı kabul etti. Ona eşlik edecek aktör de bugün belli oldu. En son Oliver Stone’un Savages’ında kötü kahramana hayat veren Benicio Del Toro bu filmde de kartele hayat verecek.

Filmi 2015′te izleyeceğiz.

3 Haziran 2014 - Bakınız
    Josh Brolin Sicario'nun Kadrosunda

Sicario (2015) | Emily Blunt - Benicio Del Toro - Josh Brolin | Denis Villeneuve

Brolin Denis Villeneuve’ün yöneteceği “Sicario” filminde rol alacak. Kadın dedektifin Meksikalı uyuşturucu kartellerine verdiği savaşı konu alan “Sicario”da başroller Emily Blunt, Benicio Del Toro ve “Walking Dead”ten Jon Bernthal’a teslim edilmişti. Filmin çekimlerine yazın başlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Temmuz 2015; 20:23:04 >

• Emily Blunt az birşey Carrie-Anne Moss'u andırıyor İyi oyuncudur.Ama çokta etki yaratacağını pek sanmıyorum.Süre var gerçi baya.
  • Benicio del Toro, Sicario’nun Kadrosunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 11 Mayıs 2015; 23:49:31 >
  • Josh Brolin Sicario'nun Kadrosunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 11 Mayıs 2015; 23:49:22 >
  • Jon Bernthal ve Jeffrey Donovan'da kadroya katıldı

Ayrıca filmin kurgu aşamasıda tamamlandı, film şu tamamen bitmiş durumda, sadece dağıtım aşaması kaldı.
  •  Sicario (2015) | Emily Blunt - Benicio Del Toro - Josh Brolin | Denis Villeneuve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Temmuz 2015; 20:22:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Temmuz 2015; 20:22:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgimi çekti güzel olacağa benziyor
  • Kült film olacak, The Revenant 1 bu 2
  • herhangibir tarh varmı tr için. ?
  • Film vizyona girdi. Yılın en iyi filmlerinden olduğu iddia ediliyor.
  • Film vizyonda
  • Film güzele benziyor dikkatimi çekti.
  • Bugün izledim gözü kapalı gidilebilir.az ama tok sahneleri seviyorsaniz hele kaçırmayın.abartmak istemiyorum ama oyunculuk kamera ve anın temposunu vurgulayan müzikler muhteşemdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sonra gidicez filme yorumu editlerim
    Pek izlemedigim film tarzi ama arkadaslari kiramadik :)

edit: güzel filmdi ama bazı yerleri cidden çok basit kalmış.. del toro efsaneydi filmde, cidden karizmasını konuşturmuş
    oyuncular güzel oynamış ancak emily blunt role gitmemiş.. sanırım looper, edge of tomorrow tarzı filmlerden alışamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 6 Ekim 2015; 0:33:22 >
  • Ben hiç bi şey anlamadım bu filmden Ama aksiyonlar güzeldi.
  • Filmin potansiyeli çok yüksekti, yönetmenden oyunculara kadar herkes çok başarılı iş çıkartmış ama senaryo aşırı derecede vasat. Başroldeki kız ve zenci ortağının bir halta yaradığı yok. Filmden çıkartsan kimsenin ruhu duymaz anlayacağınız. Klişe bir senaryo var. Bu senaryoya çatışma sahnesi eklenmeli bol bol. Mevcut olanlarda çok azdı. İzlenmesi gereken bir filmden ziyade boş vakitte izlenmesi gereken bir film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

Ben hiç bi şey anlamadım bu filmden Ama aksiyonlar güzeldi.

Anlayacak bir şey yok zaten, çöp.
    Bütün film ABD'de pisliktir, propagandalara inanmayın demek için yapılmış. He biz de inaniyorduk zaten.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.