Şimdi Ara

Sicario (2015) | Emily Blunt - Benicio Del Toro - Josh Brolin | Denis Villeneuve (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

emiliy için izlenir

İzlemek için başka neden yok zaten.
  • Çok güzel bir filmdi!
  • Vasat film.Puanına aldanmayın.Aksiyon yok , hikaye yok , dram yok , seyir zevki yok.4/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

emiliy için izlenir

Olmaz olur mu benicio del toro varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 23 Aralık 2015; 3:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

emiliy için izlenir

Olmaz olur mu benicio del toro varya

Onun karakteri çok vasat ve siradan geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo çok zayıf geldi bana. Anlatmak istenenler yeterince anlatılamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Vasat film.Puanına aldanmayın.Aksiyon yok , hikaye yok , dram yok , seyir zevki yok.4/10

Tam tersi bir film izledim herhalde ben 8/10

• bende beğendim tavsiye ederim bu tarz filmleri sevenlere(7.5/10)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 24 Aralık 2015; 7:52:02 >
  • üstteki arkdaşın dediği gibi istenilenler yeterince anlatılamamış gibi. çok beğendim diyemem . del toro efsane olmuş yalnız , çok iyiydi.
  • Karakterler çok iyi. Hatta oyunculuk konunun ötesine geçmiş. ama konu beni sarmadı. sarmaması belki de normal
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    İmdb puanına ve filmin altındaki yorumlara aldanıp izledim.Benim gibi düşünen birini gördüğüme sevindim.

Film senaryosunda o kadar çok açık vardı ki.Film tam bir balon olmuş.

Sniper eski avukattan tut; meksikalı polisin amaçsız gösterilen sahnelerine kadar boş bir filmdi.Son yarım saatte dayanak noktasını iyi işlemişlerdir diye bekledim.Bizim sniper intikam için kartele kafa tutmuş, polatcılık oynuyor.

Filmin en beğendiğim sahnesi Shane'i tekrar dayak yerken görmekti.
  • Denis Villeneuve yine kendi tarzında çok güzel film ortaya çıkarmış.
    Johann Johannsson döktürmüş yine.

• Mükemmel bir film...

• Yönetmen Denis Villeneuve başrollerde Emily Blunt yorumlar olumlu büyük beklenti ile izledim ama hayal kırıklığı oldu benim için. Film çok sağlam başlıyor ilk yarısı gayet iyi ama sonlara doğru klişe intikam olayına dönünce filmin tüm havası kaybolmuş. Sinematografi çok sağlam görüntüler muazzam onun haricinde elle tutulur pek bir yanı yok. Gene de Denis Villeneuve emin adımlarla ilerliyor diyebilirim.
  • Filmi dün akşam izledim. Muhteşem diyemem ama güzel bir film.
  • Olduça iyi bir film olmuş, müzik ve sahne uyumu açısından son yılların en iyilerinden, keza ayrı ayrı müzik ve sahneler de çok iyi, Del Toro akmış, konusu ve işlenişi hakikaten başarılı, çok beğendim. Elbette bir Denis Villeneuve klasiği olarak gerilim dozu yine muhteşem.
  • Filmlerin afiş tasarımlar gerçekten çok önemli. Farkında olmasak da filmler hakkındaki ilk intibamız afişi gördükten sonra oluşuyor. Sicario uzun zamandır gözüme çarpan bir filmdi. Afişi bende direk olarak bir bilim kurgu filmi intibası uyandırmıştı. Detayını inceleyip neymiş bu film diyene kadar bilim kurgu filmi sandım. Sonra baktım ki alakası yok. Yazının devamı;

https://multimeydan.wordpress.com/2016/01/15/sicario/

• Del Toro için izlemiştim. ama umduğumu bulamadım. yine de idare ederdi.
    abartıldığı kadar güzel bir film değil bence.
  • çok sıkıldım izlerken.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.